Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Dva výtečníci byli jedním z prvních filmů blahé paměti, které jsme měli na VHSce... takže nebudu počítat, kolikrát jsem ho viděla, protože bych lhala... A teď vidím, že je servírují v tévé (ne, kouzelnou krabici již nevlastním, takže smůla) a hned mi najede nějaká ta fajná fackovací scéna, demolování auta, prostě.. kedykoľvek :-) ()

kwoky 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, čím to je, že tenhle film působí tak "jinak". Možná jsou to dlouhé scény, což dnes ve filmech není tak časté (spíš frčí častá změna prostředí, aby se divák měl pořád na co dívat). Možná dlouhé "bojové scény", kdy do sebe protivníci buší jen rukama a to ještě tak nějak "sportovně", nezákeřně. Nebo to, že i zničení auta může být vtipné. A možná všechno dohromady. Nejvíc se mi ale líbí scénář - ten by dnešní filmař zvládl natočit i do půlhodinového snímku. Ale tím by se vytratila ta zvláštní poetika a lehkost, jakou na mě tento film působil. Závěrečná bitka a scéna "mrzák v bistru" neměly chybu. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

A je to tady zase, tuto dvojku můžu. Další příběhy tenkého a velkého, tentokráte v rolích flroridských policistů. Jejich neotřelé bitky jsou nezapomenutelné a já jsem se u těch "dnešních" dobře bavil. Jasně, většinou je to plácání do vzduchu, ale některé údery a pády jsou perfektní:-) Hlášky mladého tygříka a bitky velkého draka jsou prostě špica:-)Bouchni jej do břicha:-)70% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Další z řady humorných snímků dua S&H nevybočující ze zavedené šablony a přinášející naprosto vše očekávané. Známé charaktery obou postav, spousta gagů a hlavně rvačky jsou vždy zárukou dobré zábavy, jaké nám tato dvojice může předvést. A tak jak to už bývá, dějová stránka scénáře je jako obvykle plná nesmyslů a nelogičností, ale v tom je právě to celé kouzlo všech zábavných scén. Jestli se jedná o jejich nejlepší film lze hodně těžko posoudit. Každopádně tohle spraví náladu vždy. ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Po "Jestli se rozzlobíme, budeme zlí", asi nejlepší komedie Buda Spencera a Terence Hilla (a to už je co říct)...tenhle film prostě miluju a cítím k němu obrovskej respekt...měl jsem ho hrozně rád už jako malej a budu ho mít rád až do smrti...o tom nepochybuju..."svět je jedna velká záchodová mísa." ...a navíc je to i pravdivý... ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • V USA se film dočkal premiéry až na přelomu let 1979/1980 a byl zkrácen asi o 17 minut. (Jorge87)
  • Ve scéně v márnici říká Matt (Terence Hill), že Číňana potkal včera na molu, což není možné, když jejich výcvik byl už u konce. (tommyvercett)
  • Téměř celý film je natočen v Miami, výjimkou je scéna v bowlingové herně, která byla natáčena v Itálii. (NiaWolf)

Reklama

Reklama