Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pistolník Líný Joe alias Pravá ruka ďábla se potuluje Divokým západem se stejnou cílevědomostí jako kutálející se křoví. Jednoho dne ho vítr zavane přes poušť až do městečka s velice nevrlým šerifem, ve skutečnosti zlodějem koní Bambinem přezdívaným Levá ruka ďábla. Bambino není z příjezdu svého bratra vůbec nadšený. Celkem dobře totiž tuší, že Joe dokáže během chvíle převrátit celé městečko vzhůru nohama a zhatit tak jeho plán na krádež stáda plnokrevníků, které se pase hned za městem. Koně ovšem patří nebezpečnému majoru Harrimanovi, a když Joe slíbí, že bratrovi s krádeží pomůže, stává se šerifovým zástupcem. Jen Bambinovi opomene zmínit, že nový plán zahrnuje záchranu nedaleké osady před majorovými muži i mexickými bandity. A když do městečka přijede pravý šerif, strhne se teprve mela. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (271)

sheen 

všechny recenze uživatele

Další z řady povedených spagetoi-fazolo-westernů v podávní dvou nezmarů Hilla a Spencera. Trošku mě tam chybělo střílení. Ale zato si ho chlapci vynahradili častým mlácením ubohých komparzistů. Jeden z nejpovedenějších filmů této dvojky:) Film má opravdu kvalitní westerno nádech, fazole, pistole, ostruhy, whisky, pěsti, kopance, špinaví a upocení pistolnící a to vše podpořeno povedeným soundtrackem. Jasná volba na volný večer. ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Film je sice jeden z nejlépe hodnocených od této dvojice, ale já z něj až tak na větvi nebyl. Humoru mi přišlo méně než v jiných filmech, rvačky dobrý, mormonky ve vodě taky dobrý, ale chvílemi jsem si říkal, že už je ten film nějaký dlouhý a už by mohl skončit. A malé roličky Dominica Barta (šéf Morgan z Šimonů s Matoušem) jsem čekal o trochu víc. ()

Reklama

RHK 

všechny recenze uživatele

Italská westernová komedie se Spencerem a Hillem v roli dvou bratrů s ďábelsky rychlými kolty a pěstmi. Děsivě otrhaný a zaprášený Hill hraje toho zábavnějšího a kupodivu aktivnějšího z nich - v českém překladu sice Líného Joea, v originále Joe Trinita. Ten se stane pomocníkem svého bratříčka falešného šerifa Bambina, který vyniká hlavně silnými údery paží. Dojem udělají i na terorizované quakerské farmáře. Na tuto hereckou dvojici ničím nepřekvapující a nevybočující průměr se spoustou hluchých míst, snad jedině fazolí snědli o trochu více než obvykle... Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=fkZQ5iXSMs8 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Bratře, snažil jsem se tě varovat, že tito dva moji hosté patří k jiné víře. Řídí se důsledně zákonem: Oko za oko, zub za zub." Líný Joe a Bambino mě bavili svým tradičním vyfackováním zla z Divokého Západu. A samozřejmě svým obvyklým smrtelným hříchem - obžerstvím. Prostě poučení je jednoduché jako celý tento příběh: všechny fazole se musí sežrat, Mormoni jsou k fackování naprosto ideální a neexistuje takový počet nepřátel, aby ho tito dva povedení synové děvky nedokázali umlátit. Mě tohle patrně nikdy nepřestane bavit. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- "Přísahej na naši mámu !" .... "Ať se stane počestnou ženou, jestli ti lžu !" ----- Mám je ráda ... ďáblovy ruce (tu Pravou víc). Modrooký blonďák a zavalitý hromotluk vás za pomoci velice průkazných názorných příkladů naučí, že nastavovat druhou tvář nedává smysl, neboť mírumilovná pohostinnost ani všeobjímající pokora danou situaci nijak uspokojivě nevyřeší. Jejich vzhled je malebný, chuť k jídlu neobyčejná, vtípky půvabné, svaly silné, ruce hbité - a muška přesná. ----- "Jdu ven ... porozhlídnout se." ... "Dneska je klidnej den. Snaž se, aby skončil, jak začal." ----- Leč klidných dnů si hoši příliš neužijí, neboť Západ je divoký a jeho obyvatelé mají vesměs neklidnou krev - a rozporuplnou povahu. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (17)

  • Hlavné úlohy si mali pôvodne zahrať talianski herci George Eastman a Pietro Martellanza (známy ako Peter Martell). (m.a.t.o.)
  • V závěrečné bitce jde do útoku 12 jezdců, v dalším záběru jich je více a když se bijí, je jich už přibližně 50. (chleba24)

Reklama

Reklama