Reklama

Reklama

Superpolicajti z Miami

  • Itálie Miami Supercops (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Agenti FBI Doug (Terence Hill) a Steve (Bud Spencer) jsou pověřeni vyšetřením případu, který nebyl za celých sedm let vyřešen. Tehdy bylo při bankovním přepadení uloupeno 20 milionů dolarů. Jeden z lupičů byl dopaden a strávil sedm let ve vězení, peníze však nalezeny nebyly. Úkolem našich oblíbených hrdinů je zjistit, kam 20 milionů zmizelo a kdo zavraždil lupiče, který byl před pár dny propuštěn z vězení. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já vím, že jsem na dvojici Bud Spencer a Terence Hill docela ujetý, ale nemohu si pomoct, mě jejich filmy prostě baví. Čiší z nich taková bezstarostnost, taková pohoda, že se u nich prostě bez problémů uvolním a cítím se prostě v pohodě. Tahle komedie třeba není tak skvělá, ale oni dva ji bez problémů táhnou. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Poslední film z 80. let ze Spencerem a Hillem přinesl jednu podstatnou změnu. S trochou nadsázky by se dalo říct, že je to pokračování Dvou poldů a ukázka toho, co by se stalo, kdyby dvojice z toho filmu zůstala u policie. Spencer a Hill vyšetřují vraždu bankovního lupiče, kterého dostali do vězení a pátrají po zmizelých 20 milionech. Spíše než na pěsti spolíhají na zbraně a více než komedie je to klasická policajtská kriminálka s celkem slušně tvářícím se příběhem. Bohužel je to od začátku do konce esence všeho průměrného co si přestavíte pod pojmem policajtský film z 80. let a vzhledem k absenci bitek a jakýchkoliv větších vtípků to na víc než na tři hvězdičky nevychází. ()

Reklama

type_B 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem jako děcko úplně zbožňoval. Měli jsme ho snad i jeden čas na videokazatě. Myslím, že vybudoval mé povědomí o jednom typu syžetu. Možná by stála za úvahu kombinace motivů ze Supermana a Policejní akademie, či jinými kriminálkami, kde mají samotní policajti problémy a jsou vtaženi do vyšetřování jako podezřelí. Konec úvah. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Místo pěstí revolvery, místo humoru nuda a dokonce se mi zdá, že ani mezi dvojicí Spencer a Hill to neklape. K tomu všemu ještě strašně tuctová hudba v rytmu diska, kdo je zvyklý na De Angelisovi, bude výrazně zklamán, protože La Biondovi jsou sice uznávanými italskými pionýry diska, ale úrovní se blíží k tomu našemu pionýrovi jménem Michal David. Bléé. ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Úplně náhodou nám pustili a autobuse při cestě do Španělska tento film. Jako malá jsem měla Terence a Buda moc ráda a tak jsem očekávala skvělou akční komedii s fantastickými bojovými choreografiemi. Nakonec se ale nic takového nekonalo. Z pěstních soubojů se přešlo na pistole (i když to se ještě dalo očekávat, když hrají policisty), žádné vtipné hlášky se nekonají a film postupně ztrácí šťávu, až ke konci nudí úplně. Námět, téma i zpracování jsou prostě okoukané. Měla jsem opravdu co dělat, abych neusnula - a to se většinou v autobuse moc nevyspím. Aspoň že Terence a Bud jsou pořád stylově drsní (i když s coltama už to není ono). ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně na začátku přestřelky ve skladišti, kdy si indián Charlie svléká košili a ukazuje, že pod ní má prostřílenou vestu, má v ní kulky i s nábojnicemi. (Stejšn)
  • V čase 01:03:53 je v bočním skle odjíždějícího auta možno vidět část filmového štábu. (fisus)
  • Při velké automobilové honičce při cestě na zápas amerického fotbalu na záběru z kamery uvnitř auta zatáčí auto doleva, při dalším záběru z kamery v křižovatce se ale vytáčí doprava. (PX)

Reklama

Reklama