Reklama

Reklama

Superpolicajti z Miami

  • Itálie Miami Supercops (více)
Trailer

Obsahy(1)

Agenti FBI Doug (Terence Hill) a Steve (Bud Spencer) jsou pověřeni vyšetřením případu, který nebyl za celých sedm let vyřešen. Tehdy bylo při bankovním přepadení uloupeno 20 milionů dolarů. Jeden z lupičů byl dopaden a strávil sedm let ve vězení, peníze však nalezeny nebyly. Úkolem našich oblíbených hrdinů je zjistit, kam 20 milionů zmizelo a kdo zavraždil lupiče, který byl před pár dny propuštěn z vězení. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

otík 

všechny recenze uživatele

Další společná komedie Hilla a Spencera. Tentokrát se tito policisté dostávají jako partneři do Miami a pátrají po zloději a vrahovi, který ukradl 20 milionů dolarů. O nějaké choreografii fackovacích scén se mluvit nedá, moc jich není, spíše se střílí. Ale i tak je zábavy hodně a hodnocení 60 % je hodně dobrých 60 %. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Asi nejnudnější film naší oblíbené dvojice. Humor se někam vytratil, příběh nemá žádný šmrnc, vtipná choreografie se zde také nevyskytuje a ani kriminální zápletka nijak nevtáhne. Zůstává nám tedy pohodový film se dvěma správnými týpky, jak je známe. Možná je to dost, možná je to málo, ale každopádně si z celé filmografie této dvojce nechte tento film jako takový bonus na konec, abyste to měli kompletní. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Superpolicajti z Miami je tak trošinku jiný film než na jaký od dvojky Spencer-Hill očekáváme. Je tak nějak méně praštěný a v mantinelech Spencer-Hill filmů až "příliš realistický"... Tedy to kvůli čemu se na jejich filmy díváme tam není (resp není toho tolik). Přesto (nebo právě proto?) patří u mě k těm oblíbenějším a to nejen kvůli jedné z nejchytlavějších filmových melodií co jsem kdy slyšel (pouštět na vlastní nebezpečí! ....nějakou dobu ji zase z hlavy nevyženete: http://www.youtube.com/watch?v=k04zUYEqsvU ) ()

LukasCL 

všechny recenze uživatele

Slabší film oblíbené dvojky. Doporučuji vyhnout se původnímu dabingu Olivy a Zavřela. Celý film nadabovalo asi tak 5 herců a je úděsné slyšet každých 5 minut jinak kvílejícího Bohdana Tůmu, Miroslava Saice anebo Soběslava Sejka. Láme to uši, nechápu, jak to takhle někdo mohl vypustit do TV. Druhý dabing s Mrkvičkou a Schánilcem je snesitelnější. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Hodně slabá spencer-hillovka. Naivní, prostoduchá, ale bohužel také prosta humoru i typických specerovsko-hillovských mlátiček. Všecho se to navíc nejen odehrává, ale také hraje ještě větším leháro stylem než je u podobných filmů zvykem. Zkreátka, moc jste mě chlapci tentokrát nepotěšili, takže ani já vás moc nepotěším.. slabé ** ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • Při velké automobilové honičce při cestě na zápas amerického fotbalu na záběru z kamery uvnitř auta zatáčí auto doleva, při dalším záběru z kamery v křižovatce se ale vytáčí doprava. (PX)
  • V čase 01:03:53 je v bočním skle odjíždějícího auta možno vidět část filmového štábu. (fisus)

Reklama

Reklama