Reklama

Reklama

Jdi na to

  • Itálie Nati con la camicia (více)
všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Terence HillBud Spencer se opět setkávají na Floridě, ale tentokrát se z nich stane dvojka neohrožených superšpiónů... Tulák Rosco (Terence Hill) se prohání po amerických dálnicích na kolečkových bruslích a míří, kam ho vítr zavane. Bezcílné svobody si užívá i Doug (Bud Spencer), kterého právě pustili z vězení, kde seděl kvůli menšímu nedorozumění s jedním jachtařem, co mu plašil ryby. Oba se náhodou setkají v zastrčeném motorestu uprostřed ničeho a od té chvíle to jde od deseti k pěti. Nejdřív se jim podaří omylem ukrást kamion, a aby si zachránili kůži, sednou na první let do Miami. Naneštěstí tím ale zaberou místa dvěma elitním špionům na tajné misi a do klína jim spadne kufřík s milionem dolarů. Aby dvojice z celé šlamastyky v pořádku vybruslila, rozhodnou se dál vydávat za agenty Steinberga a Masona a plány zákeřného gangstera K1 na ovládnutí světa překazit po svém – holýma rukama a s pořádnou dávkou štěstí... Ztřeštěnou italsko-americkou komedii s nerozlučnou hereckou dvojkou natočil Enzo Barboni, v titulcích uvedený pod pseudonymem E. B. Clucher. V zásadě jde o volné pokračování snímku Dva poldové (1977), namísto policistů proti své vůli se tu však Spencer a Hill úplnou náhodou stanou tajnými agenty a vyvléknout se z mise pro ně nebude vůbec snadné. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (199)

manonfire 

všechny recenze uživatele

Mám dvojku Hill a Spencer vcelku rád, (hlavně druhého jmenovaného) jelikož je mustr těch dvou protipólů v zásadě chytlavej a velice funkční. Stejně tak ale musím konstatovat, že hodně kousků z jejich dílny, včetně třeba "Jdi na to" je scénáristicky zbytečně odfláknuté a pitomé i na poměry bláznivé italské komedie. Bohužel i podstatně méně vtipné než třeba proklínané parazitující duo Šimon a Matouš, jejichž kouzelně ultradebilní bitku v zastavárně s partou uprchlých galejníků Bud s Terencem v termínu kvality a nápaditosti gagu nikdy nepřebouchali. 40% ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Tentokrát v koprodukci s USA stále lepší jak spousta dnešních rádoby vtipných jůesej komedií, hlavně díky dvěma mlátičkám. Scénář je v podstatě pořád stejný a K1 je hodně naivní boss, ale gesta, hlášky a bomby, co ti dva rozdávají. To je nekonečnej příběh, kterej neomrzí..Budův vězeňskej apetit je dražší než celej vesmírnej program. :D 70% ()

Reklama

sharky 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější film TaB. Bud a Terence si tentokrát hrají na tajné agenty a mají k tomu skvělou technickou výbavu jako je nepřetrhnutelný toaletní papír. Agent Steinberg je navíc břichomluvec, takže spolehlivě ochrání svět před šíleným Jedničkou a jeho Kábombou. Skvělé vtipy, nepřekonatelné finální bitka na lodi a hlavně úžasné auto s kravími rohy. Má nejolíbenější scéna je hned ta na začátku, jak je zastaví policie a Bud zjistí, že kamion, ve kterém jedou ukradli, ovšem Trece je zachrání... ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Terence Hill a Bud Spencer ve filmových dobách, kdy ještě nikdo počítačové jedničky a nuly moc neznal. Nebo jinak .. současnost s počítačovými jedničkami a nulami a to jen díky této nerozlučné dvojici, protože nebýt jich, tak už na světě žádná čísla nejsou. Ehm, jako prcek jsem se jim dokázal smát nějak víc než když se na to koukám opětovně dnes .. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +samozřejmě hlavní dvojice, jejich proměna v tajné agenty, a několik zdařilích fórků -ovšem vtipy je potřeba hledat hlouběji, není to tak, že bych se smíchy uřechtal/// O něco méně zabavné než jiné filmy, přesto pořád hodně dobré. A především hodně nápadité (jejich seznámení a jejich dobrodružství). A začínám mít dojem, že z této dvojice má navrch Bud Spencer. Uvidíme dál./// Celkem 64%/// ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Scény na lodi, kde hlavní hrdinové bojují proti zločinci K1 (Buffy Dee), se natáčely na křižníku přímo během jedné plavby. Přítomni byli i civilní pasažéři. (GreatestFan)
  • Šílené zlaté vozidlo s kravskými rohy, puškami na kufru a houkačkami z kamionu, kterým ústřední dvojice jezdí, je Lincoln Continental Mark III 68A z roku 1958. (Stejšn)

Reklama

Reklama