Reklama

Reklama

Jdi na to

  • Itálie Nati con la camicia (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Terence HillBud Spencer se opět setkávají na Floridě, ale tentokrát se z nich stane dvojka neohrožených superšpiónů... Tulák Rosco (Terence Hill) se prohání po amerických dálnicích na kolečkových bruslích a míří, kam ho vítr zavane. Bezcílné svobody si užívá i Doug (Bud Spencer), kterého právě pustili z vězení, kde seděl kvůli menšímu nedorozumění s jedním jachtařem, co mu plašil ryby. Oba se náhodou setkají v zastrčeném motorestu uprostřed ničeho a od té chvíle to jde od deseti k pěti. Nejdřív se jim podaří omylem ukrást kamion, a aby si zachránili kůži, sednou na první let do Miami. Naneštěstí tím ale zaberou místa dvěma elitním špionům na tajné misi a do klína jim spadne kufřík s milionem dolarů. Aby dvojice z celé šlamastyky v pořádku vybruslila, rozhodnou se dál vydávat za agenty Steinberga a Masona a plány zákeřného gangstera K1 na ovládnutí světa překazit po svém – holýma rukama a s pořádnou dávkou štěstí... Ztřeštěnou italsko-americkou komedii s nerozlučnou hereckou dvojkou natočil Enzo Barboni, v titulcích uvedený pod pseudonymem E. B. Clucher. V zásadě jde o volné pokračování snímku Dva poldové (1977), namísto policistů proti své vůli se tu však Spencer a Hill úplnou náhodou stanou tajnými agenty a vyvléknout se z mise pro ně nebude vůbec snadné. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (199)

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Terence Hill a Bud Spencer ve filmových dobách, kdy ještě nikdo počítačové jedničky a nuly moc neznal. Nebo jinak .. současnost s počítačovými jedničkami a nulami a to jen díky této nerozlučné dvojici, protože nebýt jich, tak už na světě žádná čísla nejsou. Ehm, jako prcek jsem se jim dokázal smát nějak víc než když se na to koukám opětovně dnes .. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Má to několik velmi dobrých momentů, například příjezd zámožných Texasanů do hotelu a naprosto samozřejmý nástup na vozík pro zavazadla, ale jinak je Jdi na to dost možná úplně nejhorší film Buda Spencera a Terrence Hilla, jaký jsem viděl. Dodnes mi unikal a o nic zásadního jsem nepřicházel. Z řady momentů je poznat, že měla vzniknout parodie na špionážní filmy (napovídá tomu i "bondovská" hudba), ale příliš se nezadařilo. Humor přeprala trapnost. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Jako parodie na špionážní filmy, je to dost slabota. Opravdu vtipných scén je málo a akce je standardní, na jakou jsme v komediích s TH a BS zvyklí. Naštěstí funguje feel good wibe, kterou tato buddy dvojka vyzařuje. Lví podíl na tom má i skvělý dabing. Díky této dvojici, to byla příjemně strávená skoronuda s občasnými záblesky dobré zábavy. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem jako malý viděl asi stokrát, ale během dlouhatánské pauzy jsem zapomněl i název... Díky levným DVD jsem si jej konečně mohl zopakovat. Určitě jeden z těch lepších, kde se o hlavní role postarali rváči Hill a Spencer, už jen díky té skvělé rohaté káře a krávě v přívěsu, příjemnému prostředí Miami Beach a luxusnímu hotelu. (541.) ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

Klasika na který sem vyrůstal. Facky, rány, kamený výraz Buda Spencera a nekončící optimismus Terence Hilla. S touhle Italskou dvojkou sem jako malej hltal každej film. S odstupem vim, že to neni to nejdokonalejší co jsem měl možnost vidět, nadruhou stranu to má svý kouzlo a tenhle film je, co si pamatuju, jeden z těch nejlepších.... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Šílené zlaté vozidlo s kravskými rohy, puškami na kufru a houkačkami z kamionu, kterým ústřední dvojice jezdí, je Lincoln Continental Mark III 68A z roku 1958. (Stejšn)
  • Šéf nazývaný Tiger (David Huddleston) v jedné scéně použije botu jako telefon, je to možný odkaz na seriál Get Smart (1965), kde Don Adams používal rovněž telefon zabudovaný ve své botě. (Stocki)
  • Když na lodi dáma vyzývá Terence a Buda k souboji, má na nohách kotníčkové boty na vysokém podpatku. Když se ale na mělčině brání zatýkání od policistů má na nohách sandály na podpatku. (Stocki)

Reklama

Reklama