Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Banánový Joe přijíždí s bárkou plnou ovoce. Má sice trsy prvotřídních banánů, ale není mu to nic platné. Potřebuje nutně získat licenci, kterou požaduje mafie, ale ta se pro Joea stává nedostupnou. Silák zvyklý žít v přírodě se dočká ve městě pouze problémů. Útoky soupeřů řeší tak, jak jsme na to ve filmech s Budem Spencerem zvyklí - úderem obří pěsti. Pomůže mu jeho síla i k banánové licenci, nebo Joe vyřeší potíže jiným způsobem? (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Duotone28 

všechny recenze uživatele

Presne to co od neho cakal...do jedneho detailu splnil !!! Velky Buddy je kraaaaaaaaaaaaaaaal !!! Lahka lahodkova beckova komedijka...ktora sa ani kuskom nesnazi hrat na nejakeho drsnaka...a ani minuta v nej sa mi nezdala...ze by bola podana nasilu...ako v milion patsto trapnych komediiiiiiiiiiiiiiiii zrobenych za velkou mlakou,nazdar ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Banánový Joe je jeden z mála filmů, který funguje i když v něm figuruje Bud Spencer zcela sám. Je sice patrné, že mu parťák chybí a těch rvaček taky ve snímku není moc a nejsou tak úderné, přesto je film docela oddychový a příjemně utíká. Joe v něm naráží na klasický úřední šiml a musí projít mnohými peripetiemi, aby získal licenci. Však taky Steno spolupracoval s tímto obřím hercem často a často právě jen s ním samotným. Ještě mě zaujalo, jak v závěru Joe odpoví mafiánskému bosu: "A já jsem Bardotka." Což je zajímavé, když do té doby nevěděl ani co je televize. Další zajímavostí je, že se jedná o poslední filmový scénář Gunthera Philippa pro něhož zároveň šlo o jediný ne německý a ne rakouský film. ()

Reklama

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Kdo říká, že jsi voják. Seš branec! Voják se z tebe stane až skončíš základní výcvik za osm neděl, jasnýýý. Takhle doluho nemůžu čekat, doma na mě čekaj děti a hlavně banány. Pomáhej mě Julius Caesar, z tebe udělám pořádnýho vojáka. Vynikající dialogy a hlavně oddechovka do každý nepohody. Bud Spencer, byl vždycky svůj. ()

Balu... 

všechny recenze uživatele

Hahaha..Ti Italové sou děsní vymaštěnci. Styl jejich komedií je.. ..jakbychtořek.. ..specifický.. Věřím, že ovlivněn určitými látkami ( kupříkladu banánovým pyré) při nastolení určité atmosféry (obklopit se spoustou banánů) se to některým jedincům může líbit.. Mám rád banány ale tohle bylo moc i pro mě jakožto ortodoxního úchyla =) ()

gggggg 

všechny recenze uživatele

Toto je vcelku rozporuplný film, ja sa prikláňam skôr na stránku kritikov. Bohužiaľ, z môjho pohľadu tu je citeľná absencia Hilla, chýba tu ľahkosť a viac vtipných momentov. Z Buda spravili dementa, ktorý nič nevie a má len silu. Keby aspoň nejaké tie bitky boli, ale v celom filme je ich žalostne málo. Vyzdvihnem hlavne titulnú pieseň, ktorú už niekoľko hodín neviem dostať z hlavy. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Pozorný divák si všimne několika melodií, které zazněly ve společných filmech Terence Hilla a Buda Spencera. (smrtubohem)
  • Skript pro film zpracoval Bud Spencer pod svým civilním jménem Carlo Pedersoli. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Itálii a v lokalitě Bolivar v Kolumbii. (Terva)

Reklama

Reklama