Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Banánový Joe přijíždí s bárkou plnou ovoce. Má sice trsy prvotřídních banánů, ale není mu to nic platné. Potřebuje nutně získat licenci, kterou požaduje mafie, ale ta se pro Joea stává nedostupnou. Silák zvyklý žít v přírodě se dočká ve městě pouze problémů. Útoky soupeřů řeší tak, jak jsme na to ve filmech s Budem Spencerem zvyklí - úderem obří pěsti. Pomůže mu jeho síla i k banánové licenci, nebo Joe vyřeší potíže jiným způsobem? (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

cure 

všechny recenze uživatele

Tak ja som sa na tomto filme príjemne bavil. Úplne som sa trhal smiechom, pri naháňačke nákladných áut, keď tieto jeden po druhom havarovali a tie samotné búračky boli "natočené" s jedným a tým istým bielym angličákom hoci sa ani jedno z tých áut na ten angličák nepodobalo ani náhodou a už vôbec nebolo biele. Paródia na byrokraciu (ak je také niečo vôbec možné) mala tiež niečo do seba, rovnako ako Dorianna. Dávam 3 hviezdy a teda 55%, pretože som sa bavil a nad nejakými filmárskymi "prkotinami" sa nemá pri takýchto filmoch význam zamýšľať. Ak si niekto chce pozrieť Bud Spencera sólo, tak odporúčam môjho obľúbeného Miliónového chrobáka, alebo snáď ešte lepší, ale o to menej známy snímok Lo chiamavano Bulldozer s výborným hudobným doprovodom. ()

eFOXsize 

všechny recenze uživatele

Při hromadném hodnocení Spencerových filmů jsem změnila na 5*. Je to vážně dobrý film. Nevtíravý, milý a vtipný. Je to až... dojemné chvílema. :-) Pamatuju si, když jsem jej viděla poprvé a vím, že jsem byla nadšená, že jsem odcházela v podivně rozněžněle-vesele-nabité náladě a vím, že se mě to drží dodnes. A miluju banány :-) ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Bez Terence Hilla to Budovi Spencerovi tolik nesluší. Tady hraje ještě většího prosťáčka než obyčejně. Scenář toho občas využil, především ve skvělé scénce před televizí, ale většinou mu chyběla pohotovost a výrečnost modrookého parťáka. Takže za mě jen slabší průměr. V paměti mi asi zůstane jen vlezlá banánová píseň. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zavřeli ho za dezerci, nabádání k výtržnostem, za napadnutí státního zaměstnance a za útok na policistu. Už nikdy nebudete muset skákat z okna, šéfe." Tak ministři se nevěší na věšák, úředníkům se nekradou razítka, z armády se neodchází bez povolení a mafiáni se nevyhazují stavebními otvory? Vždyť to nevím ani já, tak jak to má vědět Banánový Joe. Já jsem si s ním tedy užil souboj s úředním šimlem, závod náklaďáků i ochranu zpěvačky, takže si troufnu napsat, že tohle je nejlepší samostatná budspencerovka. A teď si jdu dát banán, protože banány hýbou světem a v tom se Joe vyzná. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Srdečný hromotluk bez identity s vůní tropického sexu je nucen navštívit civilizaci a okusit hrůzu birokracie, mafiánských praktik spolu s vojenským drilem. I bez věrného společníka Terence se to dá zvládnout nad věcí a se spoustou srandovních situací. A teď si jdu dát ten banán, co mi vysí ve špajzu..65% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Itálii a v lokalitě Bolivar v Kolumbii. (Terva)
  • Pozorný divák si všimne několika melodií, které zazněly ve společných filmech Terence Hilla a Buda Spencera. (smrtubohem)
  • Když při závodu náklaďáků vjede jeden do vody, je vidět, že do vody vjela malá replika autíčka, se kterou si hrají malé děti. Také proto je záběr vidět jen na zlomek vteřiny. (Pepy)

Reklama

Reklama