Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posádka hvězdné lodi U.S.S. Enterprise zkoumá nejvzdálenější kouty a nezmapovaná místa vesmíru. A zde se setkávají s novým, záhadným nepřítelem, který je i celou Federaci vystaví těžké zkoušce. (Cinemart)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Zdar lidi... zrovna se vracím z kina... 

A hned z kraje mám takový drobný Spoilerový dotaz.. 

upřímně, po příběhové stránce slušnej nedomyšlenej  bordel, nebo se možná mílím? :)

 

Asi budu vypadat jako blbec, ono taky poslední ST:Entrprise serii jsem neviděl.

pač mě nezaujala tak jsem ani nesledoval děj takže jsem teď trochu mimo obraz... 

Každopádně" Co je pravdy na tom že právě Beyond navazuje právě na tuto serii.. či spíš Entriprise serie 2001

Je universum právě tohoto filmu... 

Jo (abych moc nespoileroval) Ten černý Bordel o který tu v tomto filmu jde (zbraň) ti co viděli vědí.. to je počátek BORGŮ? 

 

SPOILER!!! 

Nebo jak to mám chápat? Bylo tedy hodně logické je jen tak vykydnout do vesmíru... jako že ultimativní nanokybernetická zbraň která dokázala zahubit téměř  jednu celou civilizaci?

 byla tím jako zničena? A co tam jako blbnuly v té skleněné krychli...? O_o

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Ale někdo si tu stěžoval na záporáka. Je jasné, že Khan to není a ani být nemá. Ale myslím si, že je to výborný záporák. (Vzhledem k současné kinematografii.)

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Pod

Ha, díky. Jsem ani na rozdíl od ostatních letošních blockbusterů nezaregistroval, že by se něco ve velkém přetáčelo nebo vystříhávalo. Na výsledku to překvapivě není znát - možná i díky tomu, že skoky nevadí, když se prostříhává mezi několika oddělenými liniemi se spárovanými postavami.

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Pod

Jsem líný na googlování. Relevantní zdroj toho, že z posledního Star Treku bylo vystřiženo třicet minut? 

na příspěvěk reagoval Pod

Shaman1135

Shaman1135 (hodnocení, recenze)

konvicce , Pod

Ach, zas sa vyjadrujem ako mongol. Strih ako taký bol v pohode, skôr som mal na mysli to čo spomína Pod, film je možno až moc rýchli, niektoré veci skratka nie sú dotiahnute. Ale na to, v akej časovej tiesni točili, a že Pegg písal scenár za pochodu je výsledok slusny

na příspěvěk reagoval Pod

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Shaman1135

Mě to blbě sestříhaný moc nepřišlo, ale nejsem profík. Nebylo by divu. Na film měli méně času, než je zvykem. A jak jsem psal níže, půlhodina byla pro účely kin vystřihnuta.

na příspěvěk reagoval Shaman1135, Bluntman

Shaman1135

Shaman1135 (hodnocení, recenze)

Včera som bol v kine, film splnil očakávania, možno len trocha nastrihany trocha "z rýchlika", ale zábava to bola, Pegg ten scenár zvládol, pád Enterprise efektný, záporak trocha mimo. Ale čo som chcel, najlepšia hláška vrámci celého premietania: záverečné scény a záber na fotku pôvodnej crew, zoom na Nimoya a za chrbtom sa mi ozvalo: "To je jeho otec?" Polka sály v ultimatnom facepalme

na příspěvěk reagoval konvicce, Pod

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Je tu ale zajímavý paradox - zdejší hodnocení většinou po uvedení filmu klesá, u Beyond ale zatím stoupalo. Doufám, že zůstane v červených. Zaslouží si to.

na příspěvěk reagoval Persival, Prometheus69

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Darkness je podle mě taky nejlepší, ale po zamyšlení je na tom i 2009 stejně, jen Beyond je o chloupek horší. Možná, že kdyby studio nevystříhlo tu půl hodinu "pro potřeby kin," dosáhlo by to stejné úrovně. Přišlo mi to moc uspěchané.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Disk

Ok... si to užij, tedy hlavně ten film... jako vážně netuším co tam někteří lidi chodí dělat ještě jiného. :D

na příspěvěk reagoval Disk

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Pod

Takže díky za tip.. půjdu později a určitě né NA 3D!!! :D

Z kombinací z jedním z našich sálů z rozmazaným plátnem, na který určitě natrefim... si to nelajznu... 

Takže já na to nespěchám... :)

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

filmfanouch

Není to divné, star-trek byl svého času prakticky "jediný scifi seriál". Dneska máš podobných seriálů tři prdele a spousta z nich prostě přijde lidem zajímavější a to často po právu. Právě že statrek se celou dobu houpe ve stejných sračkách, jde to do kytek. Za celou dobu prakticky žádný vývoj, jen to samé v bledě modrém, žádný faktické hrozby, žádný rozpady federace, žádné velké zrady. Prostě nulový vývoj, pokaždé jen to samé, malá lodička uprostřed ničeho celou dobu ve vakuu od toho všeho. Upřímně řečeno star trek si nic nezaslouží než chcípnout. 

Související novinky

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

28.03.2024

Filmové pokračování rebootované série Star Treku, jež by navázalo na třetí díl Star Trek: Do neznáma, bylo již několikrát oznámeno, aniž by se práce na něm jakkoliv pohnuly. Do absurdna byly tyto… (více)

Jak to vypadá s filmovým Star Trekem?

Jak to vypadá s filmovým Star Trekem?

12.01.2024

Je tomu už téměř osm let, co do kin dorazil zatím poslední filmový Star Trek s podtitulem Do neznáma. A zatímco o přímém pokračování série v hlavních rolích s Chrisem Pinem, Zacharym Quintem a Zoe… (více)

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

22.12.2023

Americký filmový průmysl v blízké budoucnosti možná čeká spojení obřích firem, které by se zapsalo do historie. V první polovině tohoto týdne totiž v New Yorku proběhla jednání mezi šéfy studií… (více)

Tarantino a krvavý Star Trek?

Tarantino a krvavý Star Trek?

08.12.2017

Loňská sci-fi Star Trek: Do neznáma vydělala o 120 milionů méně než její předchůdce, což v Hollywoodu obvykle znamená stopku. Chystaný čtvrtý film s posádkou Chrise Pinea se tak přestal řešit (měl v… (více)

Reklama

Reklama