Reklama

Reklama

Reportér se stává terčem nelítostné očerňující kampaně, která ho dožene k sebevraždě. Stane se tak poté, co odhalil roli CIA ve vyzbrojování rebelů v Nikaraguji a pašování kokainu do Kalifornie. Snímek je založen na skutečném příběhu Garyho Webba. (Filmbox)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (94)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Film jako každý jiný novinářský s příchutí, hovno se stane. Elizabeth jindy krásná, občas vypadala, jak kdyby ji voprcal párek v rohlíku a poďobanej Jeremy, kterej jí tři bloky před tím vojel. Díky tomu je ze senzačního skandálu jen slušné drama. Pravdu už dnes nikdo nehledá a když Levinská řekla, jo roztáhla jsem nohy, bylo po příběhu. Ale koho to překvapuje. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Film byl zručně natočený, nenašla jsem hluché místo, při kterém bych se nudila. Náš Velký bratr za Velkou louží v období studené války byl všeho schopný a bohužel klidně i zneužil pro moc vlastní obyvatelstvo. Čímž netvrdím, že druhá strana to nedělala též, jen trochu jinak. Jeremy Renner mi sednul, takže bez rozpaků čtyři hvězdy. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak nějak film o všem a o ničem. Na to, jak velké téma zpracovává, je pojat nesmírně nudně. Když to srovnám třeba se Všichni prezidentovi muži, kde se vnitřní napětí postupně graduje, a kde postavy jednají logicky s postupně odkrytými důkazy, tady mi přijde, že se hlavní postava - na to, že je investigativní novinář - chová neuvěřitelně naivně a hloupě, vůbec nepřemýšlí dopředu, a ještě se diví, že když šlápne vládě na kuří oko, že si to vypije. Slušná výprava, ale to je tak všechno. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten příběh je sám o sobě zajímavý. Snaha člověka bojovat za pravdu, přičemž si tento uvědomí, že to je skutečně jako bojovat s větrnými mlýny a může to mít velmi tragické následky. Jen kdyby to podání nebylo tak strašlivě nudné a kdyby se Jeremy Renner až tak moc nesnažil. Jeho postava se stává protivnou a vyznění příběhu celkem zaniká. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

No jo no, keď chceš bojovať v Nikarague a nemáš na to lové, tak ťažko budeš bojovať. Našťastie južné LA namiesto zberu bavlny obľubovalo bílunké a ty máš ka mošov s lietadlami, ktorý ti to vedia priviesť na tony a odviesť s5 zbrane, tak prečo to neskúsiť. Problém je len, že nejaký snaživý novinárčok z Hornej Dolnej ti na to príde a rozšíri túto zvesť po krajine. Ja by ho zabil. Alebo ho stačí len zdiskreditovať? Film vo veľmi light verzi o tom, ako vláda za pomoci CIA robila zlé veci a ako sa im na to prišlo. Renner skvelý, príbeh skvelý. 4 z 5 ()

Galerie (69)

Zajímavosti (15)

  • Tetování, které má herec Jeremy Renner (Gary Webb) na levé paži, je jeho vlastní. Je to erb jeho rodu, který pochází z Německa. (devNull)

Reklama

Reklama