Reklama

Reklama

Reportér se stává terčem nelítostné očerňující kampaně, která ho dožene k sebevraždě. Stane se tak poté, co odhalil roli CIA ve vyzbrojování rebelů v Nikaraguji a pašování kokainu do Kalifornie. Snímek je založen na skutečném příběhu Garyho Webba. (Filmbox)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (95)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Mdlá režie trochu kalí zajímavý příběh, Cuesta jako by točil jen další díl Homelandu, ale POSLÍČEK má rozhodně co říct. O propíraný problém lehce zavadila i moje bakalářka, Webb v podstatě upozornil CIA na nebezpečí internetu, jakožto prostředku pro šíření nesympatických informací, ale kdo o tom neví bude valit bulvy. Nebo usne. Nikaragua byla pěkné svinstvo a teroristé s hvězdy a pruhy jsou něco na co už si svět zvykl. Skvělý film a výborný Renner. ()

Aslan 

všechny recenze uživatele

Príbeh novinára ktorý našiel dôkazy o tom že vládna agentúra obchoduje s drogami a tým financuje svoje nelegálne operácie. A ako skončil, tento dobrák? Po nenávistnej očierňujúcej kampani v médiách, skončil s guľkou v hlave. Aj jeho život je mementom : „ Sloboda Slova, ale len do určitej miery“! http://en.wikipedia.org/wiki/Gary_Webb ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Nenápadný film ve všech ohledech, ale po zhlédnutí musím jednoznačně konstatovat, že mě nesmírně kladně překvapil. Jak už jsem mnohokrát říkal, filmy založené na skutečných událostech mě málokdy zklamaly a Kill the Messenger není žádnou výjimkou. Samotné téma filmu bylo nesmírně zajímavé, vůbec jsem o ničem takovém nevěděl. Jeremy Renner si střihl hlavní roli, která mu byla šitá jako na míru. A celkově herecké obsazení je velmi kvalitní, jedno známé jméno se střídá za druhým. Nejvíce mě bavily dialogy, které byly poutavé a zároveň i promyšlené. Kdo má takovéto filmy rád, přijde si zde zajista na své. Za mě dávám 80 % ()

zigíš 

všechny recenze uživatele

- ´je to pravdivý príbeh´ - ´priatelu, niektoré príbehy sú až moc pravdivé, než aby je šlo zverejnit´ - takže: ad1) Michael Cuesta (Homeland) je vo forme, ktorú by som od prevážne seriálového tvorcu fakt nečakal ad2) žáner ´dobový konverzačný polit-thriller´ je pomerne ohrožený druh (!) je potešitelné, že sa mu ešte z času na čas niekto venuje (velmi silných 90%) ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

To se tak jedou jeden novinář postavil vládě ,která je dávána za vzor v demokratičnosti a jak vše je v té americe úžasné.Ejhle ,ale je ten novinář očerňován jako blázen,protože přišel na zapojení americké vlády do obchodu z drogami.CIA napomáhala v šíření drog v USA ,aby pak posléze mohla vyhlásit boj s drogami..Jen za tuto skutečnost dávám filmu plný počet.Za mě tedy celkově 85% a pět hvězd. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (15)

  • Na projektu se začalo pracovat již v roce 2005, natáčet se pak začalo v roce 2013. (karlik4801)

Reklama

Reklama