Reklama

Reklama

Studentka literatury Anastasia (Dakota Johnson) je podle vlastních slov nezajímavá a nudná „šedá myš" s nízkým sebevědomím, pravý opak tajemného podnikatele Christiana Greye (Jamie Dornan), kterého přišla vyzpovídat pro článek do studentského časopisu. Přestože se ji Grey svým chladným a odměřeným chováním snaží odradit, má ho plnou hlavu, což ještě prohloubí jejich opakovaná pracovní setkání. Bez ohledu na to, že ji varuje, jak je komplikovaný a ve zlověstných náznacích mluví o svém specifickém vkusu, není Anastasia jeho přitažlivosti schopná odolat. Ani Grey však není vůči téhle plaché dívce imunní a postupně ji začne otevírat dveře do své třinácté komnaty. Pokud do nich Anastasia vstoupí, pozná pravého Christiana Greye. Na posteli určené jen pro vyvolené zároveň pozná pravou Anastasii – své touhy, své vášně, svou živočišnost. Až z toho jde strach. (Cinemart)

(více)

Diskuze

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

CumlayDePric

Ale on to doopravdy neviděl :).

Ten jeho komentář téměř okamžitě po otevření hodnocení a lidi obvykle nestojí fronty opůlnoci na předpremiéru něčeho, co je nezajímá a nemají to rádi, ale pochopitelně se to stát může. Takže dalším vodítkem je pak to, že mluví v tom svém komentáři o věcech, co ve filmu nejsou, přestože v knize jsou. A proč o nich mluví? Protože je ten komentář lehce editovanou verzí staršího článku věnovaného této knize, jehož autorem ale tento člověk není. :)

Navíc lidi se tu k tomu i běžně hlásí, že to jednoduše neviděli, obvykle ani nečetli, ale nemají to rádi, protože je to dneska módní, tak jdou hodnotit. To byl taky jediný důvod, proč to dostalo 300 odpadů pod předpremiéře a jak je to s předpremiérama jsem se zmínila výše :D.

Takže to není tak ohromné odhalení, že to neviděl, protože skutečně není sám. Akorát jsou tu potom ostatní puberťáci, co jsou z toho jeho opsaného díla úplně unešení a z nějakého důvodu mají potřebu psát na něj oslavné ódy, protože nějakou záhadou tady si to víc zaslouží než u nějakého jiného "stylového" komentáře, co napsal předtím. :)

na příspěvěk reagoval CumlayDePric, Segrestor, Ouwen

CumlayDePric

CumlayDePric (hodnocení, recenze)

A víte, že Giga může mít docela pravdu, že to ten nabubřelý hloupý hošík ani neviděl a jen si nahonil body na trapném facebookovém hoaxu? Položte mu někdo, kdo to opravdu viděl, nějakou kontrolní otázku, prosím. To se teprve nasmějeme.

na příspěvěk reagoval GigaPudding

Sylviiii

Sylviiii (hodnocení, recenze)

West

No nevim co si myslet o člověku, kterej okopíroval text jiného a vydává ho za svůj.. A ještě kvůli tomu dostává body jakej je to King :).

na příspěvěk reagoval West

Mechanik

Mechanik (hodnocení, recenze)

Ištvan vykradá Verbala pěkně, akorát v každé třetí větě nemluví o buznách..

Uživatel Sylviiii smazal svůj příspěvek.

West

West (hodnocení, recenze)

CumlayDePric

Já je osobně nějak nesrovnávám, ani to neřešim. Tady se hodně lidí vykrádají navzájem v komentářích ,protože kolikrát ani nemají vlastní názor. Mně je to jedno.. Ale většina tu místo filmů řeší osobní spory proti uživatelům který je serou. Každej by měl radši řešit sám sebe a nenechat se vytočit takovou kravinou.

na příspěvěk reagoval Sylviiii, Sylviiii

Příspěvek byl smazán administrátorem.

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

West

No však to už jsi uvedl v předchozím příspěvku, že ti přesně tohleto "sedí" a ostatní tento "styl" závidí. Tak se neplaš prosimtě, nikdo ti nebere obdiv tohoto "stylu" a ani ti nikdo nebere tvoje životní vzory jako jsou tady tihleti tví zmínění hrdinové :).

Zbranicus

Zbranicus (hodnocení, recenze)

Už to viděl Verbal? Dokud si nepřečtu komentář od něj, tak na to nejdu :D Přítelkyně by na to chtěla jít se mnou, asi je lepší, že jsem ji poslal s kamarádkou, žejo? :D

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Taky mě hned napadlo že se tu někdo snaží napodobit "celebritu" Verbala.

West

West (hodnocení, recenze)

GigaPudding

Ty tu zas jen břečíš dokola že tu někdo hodnotil film co neviděl. Já s tim problém nemám, ať si píšou a hodnotěj co chtěj. Víš kolik filmů nikdo neviděl a naslepo hodnotil? Nebo jen proto že nesnáší herce co v tom hraje? A na to každej kašle.. Tak proč to neustále omílat. Stejně tím nic nezměníš..

na příspěvěk reagoval GigaPudding

CumlayDePric

CumlayDePric (hodnocení, recenze)

West

Myslím, že verbal rozhodně nebude rád, že ho někdo srovnává s trapným neumětelem, který ho jen dost hloupě a násilně kopíruje stylem hodným nevyzrálého a přehnaně egocentrického blba.

na příspěvěk reagoval West

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

West

? :)

nenapadlo by mě nejspíš, že někdo někomu závidí sklony k hodnocení neviděných filmů a opisování komentářů odjinud, právě z důvodu toho, že jinak ten dotyčný asi moc nenapíše, když film neviděl :)

na příspěvěk reagoval West

West

West (hodnocení, recenze)

Nevim proč řešíte Verbala a RedAka.. Od obou mě komentáře baví, to že mají podobnej styl vůbec nic neznamená. Tak se z toho neposerte. Očividně jim závidíte jejich styl, protože tak trefný a vtipný být neumíte.. Někomu to sedí , někomu ne.. Ale že by se okolo toho musela točit dokola celá diskuze? Myslim si že jim dokonce tohle dělá dobře že vás to tak žere..

na příspěvěk reagoval GigaPudding, CumlayDePric

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Rozumím, že jsi hrozně smutný z toho, jak ti nevyšla jedna lež, když ses ztrapnil, protože jsi svá lživá tvrzení neměl čím podložit. Teď už jenom meleš z posledního, když na místo vymýšlení bludů se vytasíš leda s urážkami a osobním napadáním, které si stejně jako ve všech ostatních případech nedovedeš ničím podložit (a kde že se údajně chválím?, co že je u odkázání na kritický text sebestředného?, čím je parafráze jednoho anglického memu snahou působit světaznalecky?). Z pozice akceptovatelný troll ses posunul do kategorie primitivního hatera, který neopouští své trollí základy. Pokud máš něco relevantního k filmu, k jeho kritikám a recenzím, do diskuze to patří. Tvoje léčení si komplexů prostřednictvím napadání druhých ale ne. Máš jenom tu výhodu, že ČSFD je stoka, takže hovna jako ty si v ní volně plavou.

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

psychous3

Ak pri prezentovaní mojich názorov dochádza k viazaniu pozornosti na moju osobu ako druhotnému produktu až tak mi to nevadí :D, ale určite to nerobím prvoplánovo, teda chcem diskutovať s ostatnými.

psychous3

psychous3 (hodnocení, recenze)

Hees

Ale já tě nechci omezovat, jen říkám, že to trošku inklinuje k vázání pozornosti na svoji osobu O:)

na příspěvěk reagoval Hees

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

psychous3

Nevidím dôvod sa obmedzovať keď sa slušne zapájam do diskusie :D či som už film videl, alebo nie. Čiže teraz tu budem ešte viac v tých príspevkoch keď ti musím odpisovať. Prakticky ty ešte zvyšuješ moju prítomnosť ... 

na příspěvěk reagoval psychous3

psychous3

psychous3 (hodnocení, recenze)

Hees

Nesleduji tuhle siskusi nějak pravidelně, ale kdykoliv sem zavítám, mezi prvními 10 komentáři je ten tvůj... a to jsi film pravděpodobně ani neviděl.

na příspěvěk reagoval Hees

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Twilight sága se vrací

Twilight sága se vrací

20.04.2023

Mysleli jste si, že nic horšího než remake Harryho Pottera v podobě televizního seriálu už nehrozí? Pak vězte, že studio Lionsgate čerstvě oznámilo také návrat Twilight ságy. Stmívání se pak rovněž… (více)

Reklama

Reklama