Reklama

Reklama

Kašlu na lásku

  • USA Down with Love (více)
Trailer

Obsahy(1)

Úspěšná spisovatelka Barbara Novak (Zellweger) se stane terčem cynického, ale neodolatelného playboye Catchera Blocka (McGregor). Po eskapádě dvojsmyslných žertů a rafinovaných schůzek překvapí vás i sami sebe nečekaným rozuzlením. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (271)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Eve Ahlert, Dennis Drake .. Příjemné, milé a moc pěkně se na to dívalo. Ta stylizace je úžasná, ikdyž pro někoho možná až kýčovitá. Ewan je coool, Renée a Sarah jsou zase k nakousnutí. Jen ten předvídatelný scénář a to jeho "ona to vlastně celou dobu ví" mi výsledný dojem mírně kazil.. 70%. ()

Blofeld 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie je hlavně o stylu. Odpustíte-li mi lacinou slovní hříčku, před sledováním byste si měli říct "Kašlu na příběh" - a pak už se jen bavit salvou hlášek, výtvarných fórků, dokonalých dialogů a skvělých herců. A nesmím zapomenout na tu nádhernou hudbu a - no,ještě na něco - ále, kašlu na to! ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film je opravdu milý a nabušený, vtípků je v něm přehršel, atmosféra šedesátek je v něm dokonalá od zadních projekcí až po to, jak Renée kroutí zadečkem, ale stále jsem si říkal... Jak oni krucinál ten konec zaonačí, jak to navlečou, jak to udělaj, aby to nebylo takové, jak to na podobných filmech (ne)máme rádi? Musím podotknout, že se jim to povedlo tak napůl, dále šla celková myšlenka po vyjetých kolejích, a i když to snad ani nijak nešlo, mohlo to být lepší. Po jednom monologu Renée jsem si připadal jak po rozhovoru s Architektem. Ke konci zkrátka ta přeplácanost už vadila (myslím dějová.) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Na prvý krát tak zhruba za tri, takže som rád, že som dal tomuto hyper štylizovanému príjemnému filmu ešte jednu šancu. Množstvo pekných detailov, vyplývajúcich zo sadadenia príbehu do 60tych rokov a jedna z najlepšie zostavených ústredných dvojíc v histórii romantických komédií. Aspoň v súčasnej klišé romantickej kinematografii sú v mojom rebríčku Ewan s Reneé veľmi vysoko. A možno sa jedná aj o ich najlepšie úlohy. Venoval som im svoj komentár číslo 2000. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Kdyby to bylo trošku jinak natočený a působilo to jinak než jako parodie na romantický komedie z 50-60 let, tak by to bylo asi super, ale neni tomu tak a tak i když to zábavný rozhodně je, mam z toho trošku smíšený pocity, kdy mi to na jednu stranu nesedlo svojí atmosférou, stylizací a prostředím a na druhou stranu jsem se u toho dokázal pobavit. Nicméně Ewan McGregor s Renée Zellweger byli skvělí ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Nejen, že se film odehrává v roce 1962, byl natočen tak, aby vypadal, jakože byl natočen v roce 1962. Všechny postupy, dialogy, oblečení, a chování by mělo vypadat přesně jako v roce 62. (Amplifier)
  • Píseň Down with Love", což je anglický název celého filmu, je z repertoáru Judy Garlandové. (Elisebah)
  • Daniel Orlandi navrhl pro tento film více než 100 kostýmů, včetně klobouků, košil a kravat. (Amplifier)

Související novinky

Nová komedie pro Jennifer

Nová komedie pro Jennifer

21.03.2005

Jennifer Aniston si zahraje vedle Vince Vaughna v THE BREAK UP pro Universal Pictures. Mezi tímto rozhodnutím se ukázalo, že režie se chopí Peyton Reed, který už má zkušenosti s režií oblíbeného… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno