Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá sa, že Craig Daniels (Pat Healy) má jeden z tých horších dní, do ktorého sa nikto nechce ráno zobudiť. V peňaženke má posledných dvadsať dolárov, niekoľko mesiacov je pozadu s nájmom a navyše ho čaká v práci namiesto povýšenia prepustenie kôli znižovaniu stavov. To by sa možno ešte dalo zvládnuť, ale doma má manželku s 15-mesačným synom, čo už problém je. Po tom, čo sa od svojho šéfa dozvie, že je prepustený, zájde popremýšľať nad svojou situáciou ''na jedno'' do ned'alekého baru, kde stretne starého kamoša Vincea (Ethan Embry), s ktorým sa nevidel už od strednej. Ako tak popíjajú, pozornosti im neunikne zabávajúci sa manželský pár, Colin (David Koechner) a Violet (Sara Paxton), ktorí veselo rozhadzujú nadmernými sumami peňazí. Ked' ich Colin pozve na pohárik a neskôr požiada, aby sa k nim i pripojili, naskytne sa im obom šanca, ako rýchlo a ľahko zbohatnúť... (sochoking)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (79)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Nejaké tie negatíva by sa našli, vo výsledku sa však celkom strácajú, pre skvele vygradovaný scenár. Tentokrát ani neprekáža že odkukaný a až po záver odhadnuteľný, pretože väčšinou sme to nevideli takto zábavné. Fakt mi vadilo, iba že SPOILER! vykadí sa, neutrie sa a krásna žena sa s ním vyspí a vie o tom. Tak určite. Koniec SPOILERu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když o peníze jde až v první řadě a exekuce odvrací exekuci.. Princip Faktoru strachu tu už byl několikrát, nicméně po herecké stránce dobře ošéfované (především komediant Koechner), na svůj subžánr poměrně inteligentní a vnášející zajímavé podněty. Jaká je cenová relace lidské důstojnosti? Kde berou peníze tu moc, že obnaží špatný charakter a zároveň obrní svědomí? Cheap Thrills, Valuable Experience.. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Cheap Thrills je taková hodně netypická a v podstatě falešná explohubka, kterou jsem spolkla na jeden zátah. Zápletka je hodně originální a nečekaná. Pak už to jen sviští a je nám nabídnuto vlastně všechno, humor, akce, napětí, vztahy zdejších soutěžících, které se víc a víc znejisťují a taky trocha toho explicitního násilí. Bylo to hodně v pohodě a stopáž utekla. Je fakt, že občas je to mírně předvídatelné a hlavně teda v závěru, existují ale mnohem horší případy. A kvůli tomu, že to byl první Katzův čistě režisérský zářez, ráda dám ty čtyři hvězdy. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu působí Cheap Thrills mírně povědomě - zoufalec soutěží o zvyšující se peněžní sumy podobně jako v téhle thajské hříčce, na druhou stranu je film neustále dostatečně zábavný a nadto ozvláštněný třeba tím, že zoufalci jsou tentokrát dva a soutěží i mezi sebou. Do jisté míry je to předvídatelné, diváka nestojí zrovna velké intelektuální úsilí odhalit, jaká asi bude finální stanice, ale nevadí. Zábava to je a úplný závěr je příjemně ostrý. 8/10 ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Wau!!! Brutální, nekonvenční a vcelku zábavný snímek z řady kousků : "Co vše uděláš za prachy"? Dva přátelé, bohatý pár a řada úkolů, kde nechybí vtipné, brutální či nechutné sázky. Z přátel se stávají nepřátelé a tak nejdou daleko pro podvádění, aby vyhráli nějakou vyšší částku. Skvěle jsem bavil, úkolům nechyběla originalita ani brutalita. U jednoho mi bylo docela nepříjemně. Krásna Sára Paxton, na kterou bych koukal ve dne v noci a v neposlední řadě špetka humoru, který film rozhodně posouvá ještě o něco výš. Film utekl jako voda a určitě se někdy rád vrátím k druhé projekci. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy Colin (David Koechner) zmíní, že má v domě celou lékárnu, že má bratra lékárníka, šlo o fakt. Bratr Davida Koechnera v době natáčení filmu skutečně jako lékárník pracoval. (vojacekr)

Reklama

Reklama