Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší korejská kriminální organizace 'Goldmoon' získává na moci. Velitel policejního oddělení Kang (Min-sik Choi) nařídí policistovi v utajení Ja-Seoungovi (Lee Jeong-jae), aby se zapojil do operace 'New World' a pomohl zničit 'Goldmoon'. Během plnění úkolu Ja-Seoung stojí před rozhodnutím, jestli se řídit rozkazy jako policista, nebo přeběhnout a zůstat loajální Jeong Cheongovi (Jeong-min Hwang), šefovi 'Goldmoonu'. (Redi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

verbal 

všechny recenze uživatele

No nevěřím svým šikmým očím! Korejský!!! film, na který se dá v pohodě dívat, prostý jakéhokoliv obvyklého ťamanského čurákování, excelentně natočený a dokonce strhující a zábavný! Herecké výkony neposoudím, protože na to, abych byl expert na opičí mimiku zase tak dlouho před šimpanzím výběhem v Zoo nepostávám, po dvaceti minutách jsem byl opět totálně v hajzlu a nerozeznal, který je King a který Kong, nicméně stejně se nakonec všichni vzájemně umlátili bejsbolkama a zbyl jenom jeden, a ten byl docela sympatický a ani neměl moc vyhřezlou prdel. Prostě takový exotický Kim-Scor Sese namixovaný s kapkou Forda Kofoly. Na závěr mi dovolte, abych parafrázoval jednoho z hrdinů, nevím sice, který to byl, ale sem tam vyběhl z tlupy a byl více vidět: "좋은 빌어 먹을". Naprosto se s tímto prohlášením ztotožňuji! ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Nakonec to nebylo tak záživné, jak jsem čekal. Příběh to byl sice zajímavý a dost reálný, ale stačilo by mi toho tak hodinu a půl. Takhle tam bylo dost keců a zbytečného protahování a tím se celý děj hodně rozmělnil. Korejci nicméně opět ukázali, že nejsou užiteční jenom na výrobu mobilů, ale že i za kamerou mají co ukázat. 70% ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Kvalitní Gangsterka! Pečlivě propracovaný příběh, skvěle vybudované vztahy s postavami jak kladnými tak zápornými,avšak stopáž 135 minut je celkem ubjíjejcí, akce je minimum a napětí se taky moc nedostavilo,což mě lehce zklamalo,ale na 4* to vytahuje excelentní scéna ve výtahu, kde si hlavní hrdina hravě s nožem poradí s 7 chlapy a to mi téměř vyrazilo dech ! 70% ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Jestli máš rád kmotra a rákosky, tak je tohle tou pravou nefalšovanou volbou právě pro tebe :). Já teda rákosníky uplně nesleduju, ale podle různejch filtrů zde, sem si našel tenhle labůžák. Jo, tohle se fakt povedlo, i když sem čekal krapet víc akce, tak stejně mě film dokázal udržet při životě a nenechat vytuhnout, což je mým velkým problémem :o). Důkladně propletená honba za trůnem korejskýho podsvětí. Tajný cajti, mafiánský bosové, který spolupracujou s fízlama, jeden zkušenej detektiv a žádný velký přestřelky, ale regulerní fajty s nožema a bejsbolkama, no fakt že jo. Asi se film krapet inspiroval skutečným příběhem, takže o to víc peckový. No, písnička Dvojí život se sem přesně hodí. Jo, tohle se korejcům povedlo, tak snad mi z pár dalších filmů nezešikměj voči pičo! :o) ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Je smutné, že pri tom zomrelo pár našich, ale pre víťazstvo musíme niečo obetovať..." Skončil film, chvíľu si sedím, krútim hlavou a hovorím si, kurva, to bol fakt, fakt dobrý film. Už je to nejaký čas, čo som dal filmu plný počet a ešte väčší čas ubehol od poslednej gangsterky, čo som videl. Tiež to bola "korea" a tiež plný počet. Som si istý, že New world presvedčí aj tých najväčších odporcov kórejských filmov. Príbeh je napriek svojej jednoduchosti , skutočne chytrý, šikovne zrežírovaný, na nič sa nezabudlo a všetky postavy dostávajú dobrý priestor. Film ctí pravidlá gangsterského žánru a ponúka množstvo zvratov. Zádumčivé i napínavé momenty dopĺňa fakt skvelá hudba . Kvalitná hudba dokáže s filmom robiť zázraky. Neviem ako to tí kórejci robia, ale hudba je excelentná v každom ich filme...Napínavých momentov je tu skutočne požehnane. Akčných a krvavejších scén tu tiež zopár je, ale režisér staval hlavne na postavách a vyšlo mu to dokonale. Hromadná sekačka s nožmi je bohovská, myslím hlavne tú vo výťahu. Dalo by sa to vyriešiť guľkami, ale nože sú viac "gangsta". Príbeh o tom, že iba silnejší prežijú ma nadchol a Scorsese znova dostal na frak. Päť hviezd žiariacich ako diamant! 100%. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama