Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší korejská kriminální organizace 'Goldmoon' získává na moci. Velitel policejního oddělení Kang (Min-sik Choi) nařídí policistovi v utajení Ja-Seoungovi (Lee Jeong-jae), aby se zapojil do operace 'New World' a pomohl zničit 'Goldmoon'. Během plnění úkolu Ja-Seoung stojí před rozhodnutím, jestli se řídit rozkazy jako policista, nebo přeběhnout a zůstat loajální Jeong Cheongovi (Jeong-min Hwang), šefovi 'Goldmoonu'. (Redi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Jestli máš rád kmotra a rákosky, tak je tohle tou pravou nefalšovanou volbou právě pro tebe :). Já teda rákosníky uplně nesleduju, ale podle různejch filtrů zde, sem si našel tenhle labůžák. Jo, tohle se fakt povedlo, i když sem čekal krapet víc akce, tak stejně mě film dokázal udržet při životě a nenechat vytuhnout, což je mým velkým problémem :o). Důkladně propletená honba za trůnem korejskýho podsvětí. Tajný cajti, mafiánský bosové, který spolupracujou s fízlama, jeden zkušenej detektiv a žádný velký přestřelky, ale regulerní fajty s nožema a bejsbolkama, no fakt že jo. Asi se film krapet inspiroval skutečným příběhem, takže o to víc peckový. No, písnička Dvojí život se sem přesně hodí. Jo, tohle se korejcům povedlo, tak snad mi z pár dalších filmů nezešikměj voči pičo! :o) ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Cistokrvna zanrovka, vynikajuco rezijne zvladnuta. Kedze tento zaner mozem, tak poznam z inych podobnych kuskov rovnake ci podobne dejove linie. Preto mi toto stvarnenie neprislo ako moc originalne. Preto "len" stvorhviezdie. Dlhsiu stopaz som si zacal uvedomovat az v samotnom zavere, ktory som, podobne ako Adrian, vnimal ako nadbytocny. S ostatnom tiez viac-menej suhlasim. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Kujme pikle, pikle kujme, snad se pikle s piklí ujme... Události několika mála dní před volbou nástupce zesnulého mafiánského bosse, kdy se každý snaží získat co nejvíce vlivu. Svoje želízka v ohni má policie i jednotlivé frakce vně mafie. Spěje to celé sice neodvratně k očekávanému závěru, ale jde o to jakou cestou se k němu (do)jde. A tady se naštěstí kráčí po stylové a řádně zamotané stezce, která nezná kompromisů či slitování. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Na prvú dobrú sa ponúka prirovnanie k filmu Skrytá identita. Keby som mal rozsúdiť tento súboj tak vyhráva reprezentant USA. Hlavným dôvodom je skutočnosť, že aj keď má NW o 20 minút menej, tak má pomalšie, menej pôsobivejšie dejové tempo. V čom však New World víťazí, tak je premyslenosť príbehu. Má v sebe viacnásobnú záplatku, ktorá vôbec nepôsobí prekombinovane. Klobúk dole. Užil som si túto bezcitnú šachovú partiu. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Tichá melodie střídá nemilostrdný akt boje o usednutí na předsednické křeslo nejvetší a nejmocnejší korejské zločinecké organizace. New World je tichý, plný intrik i zvratů. První polovina slabší, drsná a divák čeká, kam se bude příběh sunout. Osobně bych uvítal, více informací a objasnění děje, z pohledu - co bylo před, ale i tak hodnotím jako velice povedené. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama