Reklama

Reklama

Muži v černém: Globální hrozba

  • USA Men in Black: International (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (457)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Má paní říká, že jsi vypatlaný blb, jehož naivita a debilita ohrozila existenci celé planety." Muže v černém mám mnohem radši než machrujícího muže a mazanou ženu v černém. Matematicky bych to vyjádřil tak, že H+M <<< J+K. Asi tak. Nicméně se hrdě přiznám, že chvílemi jsem se i bavil. Lehkovážnej pózér H totiž nabídl záblesky zábavy, vrátnej u MiB mě svým poplachem rozsekal a alzák Pěšák rozjel hláškování na plný pecky. Někdy se mi trefil do nálady, jindy ne, ale snahu já cením. A jelikož nevlastním odvahu ani deatomizér sedmý série, tak prozatím nechám záchranu světa na povolanějších a dám si přitom nějakej popcorn. ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

První Men in Black je zábavná klasika na kterou nedám dopustit. Dvojka už byla o něco slabší ale pořád šlo o dobrou zábavu. Třetí díl je tady sice v červených číslech, ale mě osobně až tak neohromil. Men in Black: Iternational je totální zhovadilost. Už dlouho jsem neviděl takovou ubohost, která se jen snaží přiživit na dobré značce MIB. Herecký obsazení je katastrofální. Ústřední dvojice je přímo zoufalá. Ještě horší je to s komediální stránkou filmu. Já osobně jsem se u filmu ani jednou nezasmál. Samotnej příběh je taky absolutně nezajímavej. Není tady ani jedna věc která by stála za pochvalu. Už dlouho jsem u filmu tak netrpěl. Tohle je pro mě odpad jak vyšitej. Nazval bych to doslova žumpou filmovýho průmslu. A takový bulshit se dostane do kin. To prostě nepochopím. Podle mě by tomu seděl spíš český název Muži v černém: Globální odpad. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říci, že bych se vyloženě nudil, ale občas jsem měl pocit, jako když se dívám do krbu nebo na hladinu rychlého potoka. Sledování plamenů či vody je příjemné, ale brzy vám vyprchá z mysli. Prkenné Hemsworthovo neherectví bylo až nepříjemné. Hrát blba ještě neznamená, že jím herec musí za každou cenu být. Všudypřítomná smršť Tessa Thompsonová se snažila držet snímek nad vodou, co to šlo, jenže zas tak skvělá není. Jen Velký T potvrdil, že je Pan herec, jenže minimum prostoru mu možnost k oslnivému projevu nedalo. Mimozemšťané bez nápadu - u většiny jen přemýšlíte, zda jste je viděli ve StarWars, StarTreku nebo jiné scifárně. Bez vtipu, šoku, nečekaného zvratu, ironie, nadhledu, dechberoucí akce a překvapivého konce. Jako časová vycpávka u TV snad ano, jako kino zážitek rozhodně ne. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Když Thor a Valkýra dali naposled týmovku, tak přivodili Asgardu apokalypsu a to doslova, tak jak dopadla tahle jejich druhá týmovka ? No naštěstí, né tak zničujícím způsobem, ale i tak stačili udělat solidní bordel, naštěstí jenom na zemi. A tenhle film, je rozhodně lepší, než dvojka, jasně trojku jen tak nic nepřekoná, ale tak trojka.........je vždycky lepší. Ano tenhle film je klasický výplach, natočený čistě a jenom pro tohle léto a pak se na tenhle film zapomene a příští rok ho možná dají na nově. Ale přitom ten příběh, neni zase tak špatný, postavy fungují (v mezích) a hlavně mezi Thorem a Valkýrou je parádní chemie, problém nastává v tom, že o hlavním záporákovi nevíte nic, jen to že je zlý a chce ovládnout vesmír. Nemluvě o tom, že je tady nevyužitý potenciál, s dalšími agenty, s mimozemšťany a s mimozemšťany co sou agenti. A jedna postava má zde promarněnou šanci, o cokoliv dalšího a to je velká škoda, jelikož je velkej a modrej, je to takový Hulk když sní cisternu borůvek. Takže až na záporáka a potenciál být něčím víc, než jednorázovkou, tak je to parádní jízda a já mohu jenom doporučit. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ťažko si spomeniem na trápnejšie sci-fi. To triky v Babylon 5 boli úchvatnejšie. Čistá strata času, ktorá obsahuje len minimum vtipu. Ono zas Hemsworth sa na Willa Smitha ani zďaleka nechytá, ten tam je len na okrasu. Jediné, čo bolo občas solídne bola hudba, avšak aj tú robilo nejaké duo Slaniny s Elfom. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (14)

  • Agent H (Chris Hemsworth) v jednej scéne bojuje s malým kladivom. Toto je zrejmý odkaz na úlohu herca Chrisa Hemswortha ako Thora v Marvel Cinematic Universe. (chesterko)
  • Natáčelo se od července 2018 v Londýně, poté se pokračovalo v Maroku, Itálii a New Yorku. (rakovnik)

Související novinky

Spojí Chris Hemsworth G.I. Joe a Transformery?

Spojí Chris Hemsworth G.I. Joe a Transformery?

31.05.2024

Sympatický rodák z Austrálie se stále vehementně snaží vymanit se ze škatulky marveláckého Thora. Nejspíš si je velmi dobře vědom toho, že ze slávy boha hromu se věčně žít nedá, proto se snaží… (více)

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Proč Muži v černém selhali?

Proč Muži v černém selhali?

19.06.2019

Začíná se z toho stávat skoro pravidlo. Blockbuster X několik měsíců před premiérou narazí na produkční problémy. Následně se musí přetáčet, filmové servery mezitím analyzují každičkou spekulaci, a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

14.06.2019

O pokračování Gladiátora se mluví už pár let. Šílený scénář ke dvojce dokonce kdysi napsal herec, scenárista a skladatel Nick Cave, který měl v plánu poslat zesnulého Maxima do podsvětí plného… (více)

Reklama

Reklama