Reklama

Reklama

Muži v černém: Globální hrozba

  • USA Men in Black: International (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 5

Recenze (457)

tron 

všechny recenze uživatele

„Znie to akoby som bol degradovaný a povýšený zároveň.“ Nechcem sa hrať na kazateľa, ale pri filmoch ako tento človeku napadne, že svet je nefér. Máte množstvo talentovaných ľudí, ktorí ak by dostali príležitosť, mohli by tvoriť parádne filmy. Namiesto toho nejaký fušer, ktorého stredné meno by mohlo byť Nuda, dostane 110 miliónov a natočí TAK strašne neviditeľný film, po ktorom neštekne ani pes. A to poznám všelijakých psov. Ale po tomto by neštekli fakt ani ony. Zúfalo nudné. Takmer ma to až bolelo pozerať. Cameá (mopslík, šváby) to fakt nezachránia. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Podivuhodně matná záležitost, která tak moc chce hrát na jistotu, až ze sebe nedostane jediný výraznější tón. Proti castingu nemůžu říct v podstatě ani popel, s touhle sestavou to rozhodně šlo uhrát. Jenže vtipy jsou tak úmyslně neškodné, až si jich člověk většiny ani nevšimne. Zásahy producenta Waltera F. Parkese, které vedly k masivnímu přepisování původního (údajně velmi dobrého) scénáře, se na filmu opravdu ošklivě podepsaly. V jádru je to v podstatě taková obyčejná sci-fi pro nejmenší diváky o holce, která se připlete k vysněnému dobrodružství. A nic dalšího tam není. Ale vůbec. Dokonce i ta provázanost s předchozími díly je hrozně dietní. Zasloužený propadák, který dokázal jediné: vylepšit dojem z dvojky. ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Mladá agentka M a britský veterán H musí spojit síly, aby zastavili hrozbu, která chce zničit celou planetu. A tak jezdí mezi Londýnem, New Yorkem, Afrikou a Paříží. A nudí. Noví Muži v černém postrádají vtip, nápady, chytrý příběh i zajímavé hrdiny. A nemají co nabídnout ani fanouškům série, ani nenáročným fandům velkých sci-fi komedií. Zbytečný film. ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

S duchem původních MIB má tenhle paskvil pramálo společného. Přestože legendární jednička stále stojí na vrcholu piedestalu, tak už i dvojka (nutno připustit dost průměrný díl, který mě prvně dost zklamal) je oproti tomuhle mistrovské dílo. Příběh je celkem o ničem a nebetyčně vše okolo dost nudí. Hlavní postavy a jejich hlášky jsou tak latentní a impotentní, že jsem se modlil, aby už byl konec. Vše je tu poplatné k současné dekadentní kinematografii (zdravím agitku na feminismus) snažíc se ždímat koncept Mužů v černém o sto šest. Trojka oproti druhému dílu aspoň nabídla solidní příběh, vtipné scénky a určitou hloubku. Zde je ticho po pěšině. Naprosto toporné herecké výkony, snaha o nabitou akci a vše působí jak trapný pokus o přiblížení Mužů v černém dnešní generaci. Kult byl bravurně zazděn. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říci, že bych se vyloženě nudil, ale občas jsem měl pocit, jako když se dívám do krbu nebo na hladinu rychlého potoka. Sledování plamenů či vody je příjemné, ale brzy vám vyprchá z mysli. Prkenné Hemsworthovo neherectví bylo až nepříjemné. Hrát blba ještě neznamená, že jím herec musí za každou cenu být. Všudypřítomná smršť Tessa Thompsonová se snažila držet snímek nad vodou, co to šlo, jenže zas tak skvělá není. Jen Velký T potvrdil, že je Pan herec, jenže minimum prostoru mu možnost k oslnivému projevu nedalo. Mimozemšťané bez nápadu - u většiny jen přemýšlíte, zda jste je viděli ve StarWars, StarTreku nebo jiné scifárně. Bez vtipu, šoku, nečekaného zvratu, ironie, nadhledu, dechberoucí akce a překvapivého konce. Jako časová vycpávka u TV snad ano, jako kino zážitek rozhodně ne. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (14)

  • Původně měl mít film premiéru 17. května 2019, ale premiéra byla přesunuta na 14. června 2019. (Varan)
  • Ve filmu zmiňují první migraci mimozemšťanů v roce 1889. V prvním filmu Muži v černém (1997) je řečeno, že první kontakt proběhl 2. 3. 1961. (LaserJet)
  • Agent H (Chris Hemsworth) v jednej scéne bojuje s malým kladivom. Toto je zrejmý odkaz na úlohu herca Chrisa Hemswortha ako Thora v Marvel Cinematic Universe. (chesterko)

Související novinky

Spojí Chris Hemsworth G.I. Joe a Transformery?

Spojí Chris Hemsworth G.I. Joe a Transformery?

31.05.2024

Sympatický rodák z Austrálie se stále vehementně snaží vymanit se ze škatulky marveláckého Thora. Nejspíš si je velmi dobře vědom toho, že ze slávy boha hromu se věčně žít nedá, proto se snaží… (více)

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Proč Muži v černém selhali?

Proč Muži v černém selhali?

19.06.2019

Začíná se z toho stávat skoro pravidlo. Blockbuster X několik měsíců před premiérou narazí na produkční problémy. Následně se musí přetáčet, filmové servery mezitím analyzují každičkou spekulaci, a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

14.06.2019

O pokračování Gladiátora se mluví už pár let. Šílený scénář ke dvojce dokonce kdysi napsal herec, scenárista a skladatel Nick Cave, který měl v plánu poslat zesnulého Maxima do podsvětí plného… (více)

Reklama

Reklama