Reklama

Reklama

Muži v černém: Globální hrozba

  • USA Men in Black: International (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (457)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Jako film na dívčí sleepover, při kterém se pije, kecá a občas koukne na sexy Hemswortha, je čtyřka Mužů v černém naprosto ideální. Pokud od ní ale chcete cokoliv jiného, tak jděte o dům dál, protože tu takhle drahá nuda už dlouho nebyla. Vlastně jsem měl pocit, že F. Gary Gray podal hercům A4ku s příběhem a šel spát do přívěsu, jelikož ho absolutně nezajímalo, jak se tak extrémně průhledná sci-fi natočí. Tessa tudíž chodila před kamerou a tvářila se nijak, Hemsworth neustále mlel o čemkoliv, co ho napadlo, a druhý štáb to nakonec vycpal hrstkou marných pokusů o akční scény. U Sony nedrží embargo na recenze do poslední chvíle náhodou. Tady musí být všem jasné, že čeká Muže v černém stopka na dalších deset let, jelikož se v kinech bude regulérně usínat! (4/10) ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

S duchem původních MIB má tenhle paskvil pramálo společného. Přestože legendární jednička stále stojí na vrcholu piedestalu, tak už i dvojka (nutno připustit dost průměrný díl, který mě prvně dost zklamal) je oproti tomuhle mistrovské dílo. Příběh je celkem o ničem a nebetyčně vše okolo dost nudí. Hlavní postavy a jejich hlášky jsou tak latentní a impotentní, že jsem se modlil, aby už byl konec. Vše je tu poplatné k současné dekadentní kinematografii (zdravím agitku na feminismus) snažíc se ždímat koncept Mužů v černém o sto šest. Trojka oproti druhému dílu aspoň nabídla solidní příběh, vtipné scénky a určitou hloubku. Zde je ticho po pěšině. Naprosto toporné herecké výkony, snaha o nabitou akci a vše působí jak trapný pokus o přiblížení Mužů v černém dnešní generaci. Kult byl bravurně zazděn. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Když se z komedie vypreparuje veškerý humor, co zůstane? Nezáživná historka, kde humor má asi představovat občasné sprosté slovo, o ničem, kde se v nevýrazném ději motají sem tam nějaké počítačové mimozemské potvory. Ten film byl natočený, protože ho chtěli natočit a doufali v zisky - jiný důvod to nemá. SHRNUTÍ: Cože? ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(40%) Bohužel, toto nejnovější MIB, coby v podstatě nepřímé pokračování původní trilogie s W.Smithem a T.L.Jonesem, se dle mého názoru moc nepovedlo. Abych uvedl věci na pravou míru, tak nejsem ani fanoušek předchozích 3 dílů. První část mi přišla obstojná, ale jen lehce nadprůměrná, druhý počin mi přišel o něco lepší a třetí díl pro mě znamenal už jen pouhopouhý průměr. Takže se mi ani nechce toto srovnávat, beru to spíš jako samostatný film, ale když už tak už, tak ano – toto je doposud nejslabší příběh z universa MIB. Režisér F. Gary Gray co se týče pozitiv, odvedl pouze slušnou technickou stránku, kameru a i vcelku slušné nápady a druhy mimozemšťanů, to je ale vše. Ostatní aspekty filmu jsou naprosto nulové. Třeba herecké obsazení mi též moc nesedlo. Chris Hemsworth je pro mě dobrý snad akorát jen v Thorovi. Tessa Thompson mě víc bavila ve filmové záležitosti Thor: Ragnarok a především v roli Bianci v Creedovi 1 a 2. Zde se také moc nepředvedla, role jí ani moc nepadla, ale aspoň se svým způsobem snažila. Zato Liam Neeson, ten se zde nehodil ani náhodou. Hudba byla podobná, jak u MIB série známe, fajn. Nějaký ten příběh, spád, efekty a já nevím, prostě něco, co by mě ještě bavilo ? Vůbec nic. Ono, tohle nebyla, bůh ví jaká blbina, sci-fi slátanina atd, ale bylo to tak nudné a nezáživné, že mi těch cca 105 min utíkalo opravdu pomalu. Víc k tomu asi nic dodávat nebudu. Jen je u mě jistota, že pokud vznikne nějaké obdobné pokračování, tak se tomu už raději vyhnu. Takže až na solidní technickou stránku a zajímavě vypadající mimoně není o co stát, ani na to 1 shlédnutí. Ztráta času. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Muži v čiernom nikdy nepatrili medzi moju obľúbenú filmovú sériu a to mám Willa a sci-fi rád. Napriek tomu som sa pozrel na ďalšie žmýkanie značky, no tento krát sa role prehodili. Hlavný hrdina už nieje černoch, ale beloch a režisér už nieje biely ale čierny. S filmom to moc nesúvisí, ale hodilo sa mi to sem napísať. Takže pozrel som na to predovšetkým kvôli trailerom, zaujalo ma aj herecké obsadenie a hlavne to, že to natočil režisér, ktorý ma za sebou také pecky ako lúpež po taliansky, ctihodný občan alebo rýchlo a zbesilo 8. No a aj keď ma muži v čiernom nikdy nebavili a hodnotenie je aj tu mizerné, prekvapivo som sa toľko nenudil. Úvod ma síce moc nebavil, ale od polky sa to celkom rozbehlo. Navyše aj keď Hemsworth nieje žiadne herecké eso, je to sympaťák a jeho kolegynka s Thora tri vlastne tiež. Potešil aj Liam Neeson, aj keď som nečakal, že vyfasuje takúto roličku. Keď si to tak rozoberiem niektoré pasáže sú slabšie, iné ako napríklad finále, zas dokážu zaujať, herci nenudia a vizuálne je to tiež celkom pôsobivé. Na to, že hodnotenie je celkom slabé sa to dalo pozrieť, ale od Gary Graya by som čakal viac, hlavne v tej akcii. 60% - 3* ()

Galerie (38)

Zajímavosti (14)

  • MIB má vlastnú expresnú železničnú dopravu medzi New Yorkom a Londýnom, pretože tieto mestá sú od seba vzdialené 5570 km. (chesterko)
  • Toto je první film série Muži v černém, který je natočen zcela digitálně kamerami ARRI Alexa 65. (mrtynbaca)
  • Agent H (Chris Hemsworth) v jednej scéne bojuje s malým kladivom. Toto je zrejmý odkaz na úlohu herca Chrisa Hemswortha ako Thora v Marvel Cinematic Universe. (chesterko)

Související novinky

Spojí Chris Hemsworth G.I. Joe a Transformery?

Spojí Chris Hemsworth G.I. Joe a Transformery?

31.05.2024

Sympatický rodák z Austrálie se stále vehementně snaží vymanit se ze škatulky marveláckého Thora. Nejspíš si je velmi dobře vědom toho, že ze slávy boha hromu se věčně žít nedá, proto se snaží… (více)

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Proč Muži v černém selhali?

Proč Muži v černém selhali?

19.06.2019

Začíná se z toho stávat skoro pravidlo. Blockbuster X několik měsíců před premiérou narazí na produkční problémy. Následně se musí přetáčet, filmové servery mezitím analyzují každičkou spekulaci, a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

14.06.2019

O pokračování Gladiátora se mluví už pár let. Šílený scénář ke dvojce dokonce kdysi napsal herec, scenárista a skladatel Nick Cave, který měl v plánu poslat zesnulého Maxima do podsvětí plného… (více)

Reklama

Reklama