Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťročná Samantha žije spoločne so svojou panovačnou matkou, no nevychádza s ňou práve najlepšie. Ich vzťah je komplikovaný kvôli problémovému dospievaniu Samanthy, ktorá všetky ťažkosti rieši alkoholickými večierkami a neviazaným sexom. Avšak po jednej noci s neznámym cudzincom v aute sa všetko zmení. Zo začiatku je presvedčená že dostala pohlavnú chorobu, no časom zisťuje, že je to niečo oveľa horšie a nebezpečnejšie; niečo, čo radikálne zmení celý jej život. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film mě dřív než jeho anotace nalákal jeho plakát - nekrofilní část mojí psýchy se ihned platonicky zamilovala do té půvabné dívky na obrázku s odumírajícím hnilobným obličejem. Myslím, že každý ryzí milovník horrorů musí Samanthu shledávat krásnou a přitažlivou, protože Krása a Hrůza jsou sestry, jak je známo. A co se děje týče - jedná se o takový drobný osvětový příspěvek k propagaci bezpečného sexu. A mile nechutný. A se šťastným koncem. Hodně silné čtyři. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Pocta všem humusům, jaké se kdy v kinematografii objevily. Zpočátku se film jeví jako všední sociální drama, které nemá problém udržet diváka v pozoru. Záhy se však mění ve vcelku deprimující podívanou, ve které je zdařile postaráno o atmosféru a "lahodné" momenty. Do této doby jsem neměl k filmu sebemenší výhrady. Bohužel to, čeho jsem byl svědkem v samotném závěru spolehlivě kácí k zemi všechny duševně nemocné konce, jaké jsem kdy viděl. Nebudu spoilerovat, jen dodám, že toto finále nesráží mé hodnocení o 1*, ale rovnou o 2*. S pane Englandem soucítím. 10% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nespěte s náhodnými cizinci děvčata, protože by jste se mohly změnit v odpornou olezlou stvůru s vražednejma sklonama. No.............ne že by to nešlo i bez nezávaznýho sexu. :D Celkem slušný tempo, parádně ztvárněná proměna a překvapivě dost dobře zahraný, ačkoliv mi hlavní hrdinka zprvu vůbec neseděla. Malej, ale solidní horor. 60% ()

PabloFuentes 

všechny recenze uživatele

Kdyby se všechny postavy nechovaly tak debilně, možná by to mohlo mít i čtyři hvězdičky. Tohle se však nedá. Herečka to zvládla zahrát dobře, ale to chování ostatních. Jako skutečně kdybych viděl někoho v takovémhle extrémním rozpadu, určitě bych hned řešil jeho vztahové záležitosti. Škoda té zbytečné vyvražďovačky na konci. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Moucha, Vetřelec, Moje sestra vlkodlak, Shives a zombie žánr obecně. A nebo AIDS, syfilis a malomocenství. Jedna opilecká noc na večírku, která skončila v autě, se stala pro Samanthu (proč je v obsahu nějaká Sophie? viděl to ten člověk vůbec?) osudnou. Trest za neujasněnou sexuální orientaci, nebo jen za to, že si prostě nedala pozor? Proměna člověka v monstrum je uvěřitelná a nevyhýbá se cronenbergovským nechutnostem. Po vyndání zubu a utržení nehtu jsem jen čekal, kdy jí narostou křídla. Nakonec je třeba se setkat se třemi lidmi, kteří na to nikdy nezapomenou - zejména návštěva Nikki má v sobě podivné napětí. A Riley? Dostane, co čeká? Splní se mu jeho sen? Nu, možná... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Když Sam (Najarra Townsend) navštíví Nikki (Katie Stegeman), její levé oko je bílé. Když se setká s Alice (Alice Macdonald) o pár minut později, její duhovka je červená. Po dalších pár minutách, když si Sam dává make-up, má levé oko opět bílé. (Mrs.Blue)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama