Reklama

Reklama

Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc... V předvečer promoce na právnické fakultě se Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla pověsit svůj život amatérského detektiva na hřebík. Zatímco hledá práci u prestižních právnických společností, obrátí se na ni její bývalý přítel Logan (Jason Dohring) s žádostí o pomoc – je totiž obviněn z vraždy. Veronica odjíždí do rodného města, aby Loganovi zajistila pořádného obhájce. Kolem jeho případu se však děje něco, co jí nedá spát. V příběhu natočeném na motivy slavného amerického seriálu z roku 2004 se Veronica rozhodne vypátrat pravdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (169)

Chickenka 

všechny recenze uživatele

Na to, že je plánovaný celovečerní film s Veronicou Mars v hlavní roli, jsem narazila jednou úplnou náhodou. Nejprve jsem z této noviny byla nadšená, ale poté spíše rozpačitá, jelikož jsem si nedokázala představit celovečerní film kdysi mého nejoblíbenějšího seriálu. Ale vlastně ono se jedná o o samostatný seriál, nic se nezměnilo, všechny postavy, budovy zůstali téměř nezměněné po těch 9 let. Film mě tedy velice překvapil! Pro mě to je dlouho očekávané zakončení seriálu, jelikož přece Veronica nemohla skončit s Pizem! Já byla po celou dobu pro Logana, takže i tím koncem si u mě film polepšil! Za mě 4,5*. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Když to Veronica Mars před lety zabalila, nejeden dívčí pokoj zachvátilo zoufalství a slzy. Děj filmu se odehrává deset let po skončení stejnojmenného seriálu. Domov se ozývá a hlavní hrdinka bude muset volit mezi osobním a profesním životem. A my tu máme solidní dárek. Původní seriál není potřeba dopodrobna znát. Scénáristé netlačí na pilu, prostě jen přináší průměrně napínavý a stejně průměrně (ne)komplikovaný případ, který musí naše blonďatá, cynická, krásná, jízlivá a drzá hrdinka vyřešit. Prostě chytrá oddechová zábava, kterou zdobí svižné a vtipné dialogy. Kristen Bell vůbec nezapadá do té průměrné seriálové škatulky, do které ji leckdo cpe. ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Filmová Veronica Mars je jako léta odkládané setkání se starým známým. Bojíte se, že si po těch letech už nebudete mít co říct, když na něj ale dojde, všechno zapadne na svoje místo. Veronica je pořád krásná, drzá a jízlivá, a Keith je pořád nejsympatičtější televizní taťka. Úvod filmu v rychlosti připomene, o čem že byl seriál, a pak začne rozmotávat svůj příběh. Kdy, jak a kam se posunuli hlavní hrdinové se svými životy, a taky proč se všichni setkávají zpátky v Neptune. Detektivní zápletka je fajn, připomíná spíš jednodušší případy seriálu, což je vzhledem ke stopáži pochopitelné, potěší zapojení starých známých postav, nejenom těch hlavních (Logan, Wallace, Mac, Weevil), ale i oblíbených vedlejšáků (Gia, Vinnie). No a potom je tu samozřejmě to, po čem prahne většina fandů původního seriálu. Budou nebo nebudou? Většině lidí to nejspíš moc neřekne, ale pro fandy seriálu je to pěkný dárek. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Fotky mít můžete, ale obávám se, že zastřelit toho sráče zatím není v nabídce našich služeb." Nejsem nekritickým fandou nezletilých detektivek, takže jsem seriál pouze příležitostně odzívl levým okem, ale Veronica nám dospěla, vystudovala a otevřela Batmanovu skrýš, takže jsem byl ochoten se s ní znovu setkat. A nakonec mě to její pátrání mezi těmi všemi fanatickými obdivovatelkami a poldy s bazény a sporťáky celkem pobavilo. Jenom toho pachatele jsem neodhalil a to proto, že mě rušilo blikající světlo veřejného osvětlení. Jinak by to samozřejmě pro mozkovnu mého typu byla sranda. Já jsem totiž detektiv drebinovského typu a pro mě žádná stopa není dost malá, nezajímavá a chladná. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Serialem jsem nedotceny, ale filmovou Veronicu Mars jsem objevil na Kickstarteru, kde bije do oci tim, ze se jedna o prozatim jednoznacne nejuspesnejsi filmovy Kickstarter projekt, a jeden z nejuspesnejsich Kickstarter projektu vubec, ktery od fanousku na tvorbu vybral skoro 6 milionu dolaru, byl jsem tedy zvedavy jak s tim tvurci nalozi a jak to cele dopadne. Fanousci budou urcite spokojeni, je to takova prijemna post-high school detektivka, sice nicim nevybocujici standard, na ktery se da ale uplne v pohode koukat. Zaroven je super, ze se daji filmy podobne natacet bez jakychkoliv zasahu studii jen z budgetu ziskaneho od fanousku, o to vic zamrzi jak se to drzi pri zemi, mohli tak nesvazani studii vic uvolnit uzdu sve kreativite a napadum. Stejne je ale fascinujici, ze nejuspesnejsi herni projekty na Kickstarteru na kterych se dlouhe roky vyvoje podili rozsahle tymy geniue herni branze, vznikaji z polovicnim budgetem a za 6 mega se pak natoci za necely mesic takovahle filmova jednohubka. V porovnanim s klasickym Hollywoodem je ale i 6 mega malo, coz potvrzuje jak maji filmy obecne neskutecne prepalene rozpocty. A to se toci dokola jedna blbost za druhou. David Lynch by mel jit na Kickstarter. 5/10 ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Začalo se natáčet v létě roku 2013, šest let po skončení původního seriálu a témeř deset let po premiéře prvního dílu. (Perverz)
  • Pracovným označením filmu boli aj názvy The Veronica Mars Movie Project či Veronica Mars: The Movie. (MikaelSVK)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama