Reklama

Reklama

Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc... V předvečer promoce na právnické fakultě se Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla pověsit svůj život amatérského detektiva na hřebík. Zatímco hledá práci u prestižních právnických společností, obrátí se na ni její bývalý přítel Logan (Jason Dohring) s žádostí o pomoc – je totiž obviněn z vraždy. Veronica odjíždí do rodného města, aby Loganovi zajistila pořádného obhájce. Kolem jeho případu se však děje něco, co jí nedá spát. V příběhu natočeném na motivy slavného amerického seriálu z roku 2004 se Veronica rozhodne vypátrat pravdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (169)

Chickenka 

všechny recenze uživatele

Na to, že je plánovaný celovečerní film s Veronicou Mars v hlavní roli, jsem narazila jednou úplnou náhodou. Nejprve jsem z této noviny byla nadšená, ale poté spíše rozpačitá, jelikož jsem si nedokázala představit celovečerní film kdysi mého nejoblíbenějšího seriálu. Ale vlastně ono se jedná o o samostatný seriál, nic se nezměnilo, všechny postavy, budovy zůstali téměř nezměněné po těch 9 let. Film mě tedy velice překvapil! Pro mě to je dlouho očekávané zakončení seriálu, jelikož přece Veronica nemohla skončit s Pizem! Já byla po celou dobu pro Logana, takže i tím koncem si u mě film polepšil! Za mě 4,5*. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Seriál Veroniky čokoládové tyčinky jsem nikdy nesledoval, a když tak koukám na celovečerní vystoupení, jsem tomu docela rád. Film je bezpohlavní jako Šmoulové a nudný jako dostihy slimáků. Hustokrutěpřísné hlášky střídají ještě brutálnější pohledy. Nesmyslné žvanění vytěsňuje cokoliv k čemu by si normální divák mohl alespoň náhodou vytvořit nějaký pozitivní vztah. Tím se vyšetřovaný případ tak nějak posune do pozadí a člověk najednou nahlas konstatuje, že je to naprosto unylá hovadina. Na doporučení jsem to zapnul a s obrovským sebezapřením dokoukal, ale je to skutečně o mentální zdraví. Nejmenovaný zdroj "výtečných doporučení" po dnešním dni přesouvám do spodního šuplíku kancelářského stolu, který spolu s lodí mizí v Mariánském příkopu. Sbohem, Veroniko. A už se nevracej. Prosím. 15% ()

Reklama

Pump 

všechny recenze uživatele

Docela hloupá krimi a z komedie toho není moc, čemu se dá smát. Nejlepší jsou scény, kde nejlepší z nejlepších čelí stupiditě, která se jim asi stala zrovna v tu chvíli, ale předtím byli všichni dokonalí. Takový ten typ filmu, kde si tvůrci vymyslí co chtějí a mnoho se nezatěžují detaily. Bylo to docela utrpení a místy to šlo, ale nevím, který z pocitů převládal. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Seriál som nevidel, ale keď už som to stiahol pre segru, tak som si to rovno pozrel. A nie je to najhoršie. Keby som videl seriál, tak možno zvýšim na štyri, ale takto mi to prišlo ako keby som videl štvrtý diel prcičiek bez znalosti predošlých. Takže tie drobné odkazy na seriál som vôbec neregistroval a týmto si teda tvorcovia u mňa nešplhli hviezdičkou na vrch. Ale inak hej, dá sa to pozerať a funguje to ako samostatný film s televíznymi hercami a príbehom, ale s celkom sympatickým humorom (James Franco a Silmarillion) a hlavne s Kristen Bell, ktorá starne do krásy. 70% - 3* ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Jako seriálem nezasaženej si říkám, proč jsem tenhle film sakra vůbec viděl? Z jakýho důvodu? Nebude ti neznalost seriálu chybět? Dokážeš pochopit, kdo jsou ty postavy, a proč dělají to, co dělají? No po shlídnutí si jen říkám, že to rozhodně nebyla ztráta času a že bych si dovedl představit, že bych se na mladší a štíhlejší verzi Kristen Bell v klidu podíval, ať už řeší jakýkoliv středoškolský sračky. S hodnocení tady celkem souhlasím (70%), byl jsem až příjemně překvapenej, jak moje neznalost seriálu vůbec nevadí (úvodní monolog), humor Veronicy Mars mi taky nevadil (místy překvapivě naopak, některý hlášky stojej za zapsání) a obecně vzato si myslím, že film s klidem snese diváka, kterej nemá páru, kdo je ten černoch a kdo je tenhle šerif a tak podobně. Což, si myslím, je vlastně nakonec v mejch očích i pochvala. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Na začátku filmu hraje muž na ulici v New Yorku píseň "We Used To Be Friends" od Dandy Warhols. Tato skladba sloužila jako opening k původnímu seriálu. (BlackJoanna)
  • Kristen Bell porodila přibližně 2-3 měsíce před natáčení holčičku. (rafix)
  • Také fanoušci, kteří stáli o realizaci filmu, finančně přispívali studiu Warner Bros. Těmto lidem bylo dovoleno stáhnout si film zadarmo. Ovšem někteří fanoušci začali tvrdit, že je ze zvuků z filmu bolí hlava a chtěli své peníze zpět. Warner Bros. proto poté vyplácelo deset amerických dolarů zpět. (Patw)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama