Reklama

Reklama

Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc... V předvečer promoce na právnické fakultě se Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla pověsit svůj život amatérského detektiva na hřebík. Zatímco hledá práci u prestižních právnických společností, obrátí se na ni její bývalý přítel Logan (Jason Dohring) s žádostí o pomoc – je totiž obviněn z vraždy. Veronica odjíždí do rodného města, aby Loganovi zajistila pořádného obhájce. Kolem jeho případu se však děje něco, co jí nedá spát. V příběhu natočeném na motivy slavného amerického seriálu z roku 2004 se Veronica rozhodne vypátrat pravdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (169)

novoten 

všechny recenze uživatele

People say I'm a marshmallow. A když vidím, kolik lidí se v komentářích chlubí, že seriál nikdy nesledovali a přesto se na film hladově vrhli a následně nevěděli, která bije, tudíž hodnotí nízko, nevím, jestli se smát nebo brečet nad inteligencí jednotlivých uživatelů. Ale nechme je spát. Na snímek, který původně měl být na koleně dělaným dárkem pro fanoušky je óda na jeden z nejzbožňovanějších teenagerských seriálů až neuvěřitelně precizní práce. Rozhodnutí rozvinout případ v období kolem školního srazu sice považuji za nešťastné, protože se motá kolem postav, na které nikdo moc nevzpomíná - a ti praví přihrávači Wallace, Mac a Weevil mají (tak jako v každé velké zápletce) roli jen symbolickou, ale osobní rovina funguje dokonale. I přes až překvapivě bohatou účast Pize, který mi nikdy k srdci nepřirostl. Snad právě proto je ale natolik do očí bijící, kdo že byl pro Veronicu vždy tím pravým a s kým ji drtivá většina diváků vždy bude chtít vidět, přestože analogie s další dávkou drogy působí překvapivě přesně. Jak řekl sám Jason Dohring, "higher highs, lower lows". V podobě minisérie by vše fungovalo asi ještě o chlup lépe, ale věřím, že sedm let po zrušení seriálu jako takového musel tenhle bonbonek působit jako živá voda pro všechny Marsmallows. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Veronica Marsová, mám rád ten seriál. Toto je ďalšia epizóda, nič iné. Je tam Veronica Marsová a detské konštatovanie (to bude statív!), naivné dedukcie postavené na hlavu ... a ona je Veronica Marsová a všetko vyrieši. Veronica Marsová. Mám ju rád. Mám rád jej detektívne príbehy pre malé dievčatká, a la SuperMax. Tento film splnil všetko čo sľuboval ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela mile mě překvapilo, že film je srozumitelný i těm, kdo seriál nikdy neviděli, což je i můj případ. je to i úvodem, kde jsou základní informace v krátkosti a jednoduše shrnuty. Celý film je pak jedním případem, který Veronica a její přátele řeší, trochu se zde řeší i její budoucnost, je v tom cítit nostalgie, ale tu opravdu ocení jen fandové. V konečném důsledku celkem příjemný film, který neurazí, ale nejspíš ani moc nenadchne. ()

Chickenka 

všechny recenze uživatele

Na to, že je plánovaný celovečerní film s Veronicou Mars v hlavní roli, jsem narazila jednou úplnou náhodou. Nejprve jsem z této noviny byla nadšená, ale poté spíše rozpačitá, jelikož jsem si nedokázala představit celovečerní film kdysi mého nejoblíbenějšího seriálu. Ale vlastně ono se jedná o o samostatný seriál, nic se nezměnilo, všechny postavy, budovy zůstali téměř nezměněné po těch 9 let. Film mě tedy velice překvapil! Pro mě to je dlouho očekávané zakončení seriálu, jelikož přece Veronica nemohla skončit s Pizem! Já byla po celou dobu pro Logana, takže i tím koncem si u mě film polepšil! Za mě 4,5*. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Byly doby, kdy patřil seriál Veronica Mars k mým nejoblíbenějším a taky proč ne, když se tak příjemně lišil od tehdejších teenage sérií odehrávajících se na střední škole. Nebylo to hloupé, hlavní hrdinka nebyla žádná ufňukaná bárbína, ale zajímavá, nebojácná kočka, co nikdy neměla problém kohokoliv odpálkovat trefnou hláškou a ještě to fungovalo jako docela slušná detektivka. A jelikož byl seriál zrušen po třetí sérii bez uspokojivého ukončení, jsem tak trochu vděčná za toto rozloučení po deseti letech. Sice už pro mě film nemá takové kouzlo jako tehdy seriál (což je pochopitelné), Veronica dospěla a z té drzé, sarkastické holky už zbyly spíš jen občasné záblesky a nemůžu se ubránit dojmu, že samotný krimi případ byl sešit hodně horkou jehlou, jen jako nezbytná berlička k setkání se starými známými, popř. k uzavření nevyřešených linek. Ale nostalgie je holt nostalgie a já se ještě naposledy ráda vrátila do Neptunu, zavzpomínala na staré časy a vlastně si to i celkem užila, takže za lepší tři. SPOILER: Už jen proto, že jsem se konečně dočkala toho, až se dají Veronica a Logan definitivně dohromady, áááách... ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Na začátku filmu hraje muž na ulici v New Yorku píseň "We Used To Be Friends" od Dandy Warhols. Tato skladba sloužila jako opening k původnímu seriálu. (BlackJoanna)
  • Leighton Meester se do filmu nemohla vrátit jako Carrie Bishop, kterou ztvárnila v původním seriálu Veronica Mars (od r. 2004) kvůli jiným plánům. Byla tak nahrazena Andreou Estellou, pro kterou to byla první filmová role. (BlackJoanna)
  • Na policejní stanici zmiňuje Leo (Max Greenfeld), že slyšel, že Veronica (Kristen Bell) pracuje u FBI. Ta mu odpovídá: "Možná v příštím životě," čímž naráží na zrušenou 4. řadu, která se měla odehrávat právě u FBI. (BlackJoanna)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama