Reklama

Reklama

Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc... V předvečer promoce na právnické fakultě se Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla pověsit svůj život amatérského detektiva na hřebík. Zatímco hledá práci u prestižních právnických společností, obrátí se na ni její bývalý přítel Logan (Jason Dohring) s žádostí o pomoc – je totiž obviněn z vraždy. Veronica odjíždí do rodného města, aby Loganovi zajistila pořádného obhájce. Kolem jeho případu se však děje něco, co jí nedá spát. V příběhu natočeném na motivy slavného amerického seriálu z roku 2004 se Veronica rozhodne vypátrat pravdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (169)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Veronica Marsová, mám rád ten seriál. Toto je ďalšia epizóda, nič iné. Je tam Veronica Marsová a detské konštatovanie (to bude statív!), naivné dedukcie postavené na hlavu ... a ona je Veronica Marsová a všetko vyrieši. Veronica Marsová. Mám ju rád. Mám rád jej detektívne príbehy pre malé dievčatká, a la SuperMax. Tento film splnil všetko čo sľuboval ()

maddy 

všechny recenze uživatele

I have never been a fan of Veronica Mars series. A preto rovnaké hodnotenie udeľujem aj tejto jej „filmovej“ verzii. Tie úvodzovky pri slove „filmovej“ sú schválne, pretože toto má od filmu ďaleko. Je to len XY-tá epizóda seriálu a tak tu aj ostalo všetko na presne rovnakej úrovni ako v seriály, akurát tento krát sa jednoduchý krimi prípad s mnoho klišé naťahuje do úmornej sto minútovej dĺžky, kde je väčšina minút vyplnená nepodstatným kecaním hlavnej hrdinky, ktorá sa snaží síce pôsobiť neuveriteľne „nahláškovane“ a „cool“, ale mne opäť neprišla ani jedna hláška skutočne vtipná. Navyše aj samotná Kristen Bell mi príde značne otravná, nesympatická a afektovaná. Na celovečernej Veronice Mars tak ostáva zaujímavý akurát jej vznik, kde si ho fanúšikovia zaplitli na Kickstarteri, ale to nemá so samotnou kvalitou výsledného produktu nič spoločné. Pre fanúšikov určite fajn, ale u mňa tým pádom ostáva hodnotenie bez zmeny oproti seriálu. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Verču Mars jsem měl moc rád a díval se na ní. Bylo to kvůli Kristem Bell. To je jasné. Buď jsem ale hodně zapomněl, nebo zestárnul. Z filmu totiž dvakrát hin zrovna nejsem. Délka je zbytečně moc. Snaha návrat maximum postav co se jen dá, taky nějak extra svou službu neudělala (působí jen účelově, nafukuje a rozmělňuje děj vedlejší linkou). A navíc Verča ztloustla... viděli jste ten zadek? ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že to kvalitativně na seriál nemá ani zdaleka. Zápletka na 90min je jednoduchá a postavy nemají moc prostoru, hlavní cíl byl, narvat jich tam co nejvíc, z nostalgických důvodů. Ubylo jízlivých narážek a chyběl tomu ten cool nádech (ten se jakoby vytratil s přibyvšími lety herců), ale jako zakončení seriálové série je to přijatelné. Navíc okolnosti, jež dali vzniknout filmu jsou samy o sobě dosti zajímavé (a taky jsou důvod, proč šla kvalita dolů.. bohužel). Vzato kolem a kolem, je to průměrná televizní jednohubka, která fanouška seriálu ale určitě potěší. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Ze seriálu jsem neviděl jedinou minutu a po tomhle veledílu už o to ani nestojím. Jako bych byl v sále plném tupých lidí, kteří se baví o hovadinách, které by mě nezajímaly ani kdybych byl batole, školák, student, dospělý pod třicet, dospělý nad třicet, senior či Metuzalém. Taková to byla zábava. Po hodině mě přestalo zajímat, jak to dopadne. Odpad! ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Začalo se natáčet v létě roku 2013, šest let po skončení původního seriálu a témeř deset let po premiéře prvního dílu. (Perverz)
  • Také fanoušci, kteří stáli o realizaci filmu, finančně přispívali studiu Warner Bros. Těmto lidem bylo dovoleno stáhnout si film zadarmo. Ovšem někteří fanoušci začali tvrdit, že je ze zvuků z filmu bolí hlava a chtěli své peníze zpět. Warner Bros. proto poté vyplácelo deset amerických dolarů zpět. (Patw)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama