Reklama

Reklama

Jak vycvičit draka 3

  • USA How to Train Your Dragon: The Hidden World (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Ostrov Blp je dračí ráj obývaný Vikingy, nebo vikinský ráj obývaný draky, jak se to vezme. Bývalí odvěcí nepřátelé tu žijí v záviděníhodné harmonii. Vládne jim mladý náčelník Škyťák, který miluje létání s okřídleným parťákem Bezzubkou. A miluje i svoji kamarádku Astrid, jen jí to ještě nestačil naplno říct. Paradoxně právě láska se stane předzvěstí mračen, která se nad Blpem začnou stahovat. Škyťák je v tom nevinně, může za to rozkošná bílá dračice Bleskoběska, jež doslova omráčí Bezzubku, který se pod jejím vlivem promění z obávaného Nočního běsu na nejistého puberťáka. Možná i proto včas ve vzduchu neucítí nebezpečí pro všechny draky, které se ke břehům ostrova blíží. Ve snaze najít pro ně nové útočiště se Škyťák a Astrid vydají pátrat po mýty opředeném Skrytém světu, v němž by se všichni draci mohli před touto hrozbou ukrýt. Najdou ho? A najdou ho včas? (Cinemart)

(více)

Videa (9)

Trailer 6

Recenze (338)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Miluji Škyťáka a Bezzubku, takže jsem si nemohla nechat ujít ani třetí díl. Bohužel jsem ale čekala, že mě trojka nepotěší. Ano, příběhově je to nejslabší díl. "Bitva" se záporákem nebyla nic moc, ale o tom ten díl vlastně nebyl. Hlavním příběhem byl vztah, potažmo vývoj mých dvou oblíbených postav. Aneb, nic netrvá věčně a i ochočený drak, prostě není domácí zvíře. Takže tento díl považuji za milé rozloučení a kouzelné zakončení. A pšt, ale zase jsem plakala :o) ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Krásné zakončení dračích příběhů. Stejně jako předešlé díly je to roztomilé a barevné. Animace je opravdu úžasná a o kousek lepší než v předchozích dílech. Ačkoli mi Hiccup, Toothless a ostatní budou chybět, doufám, že toto opravdu bylo finále a nebudou to dojit dál. Takhle je to totiž perfektní. 5* ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na jednu stranu jasně nejslabší díl série,na stranu druhou pořád nadstandardní animák a jakožto fungující uzavření trilogie naprosto v pořádku.Animace je tradičně výborná,ale tentokrát nedokáže úplně zachránit,že děj je nejpředvídatelnější ze všech tří dílů a i humoru je tu tentokrát překvapivě málo.Vlastně nebýt Bezzubky a jeho snahy okouzlit potenciální partnerku,nebyl by tu humor vůbec.Oproti dvojce pak tvůrci vsadili na jistotu a nečeká tu tak nikde žádný překvapivý zvrat...což sem ale ve finále tak nějak uvítal...70% ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Mírné zklamání. Na trojku jsem se moc těšil a doufal jsem, že budu stejně odpálený jako jsem byl u dvojky. Bohužel ne. I když jsem se bavil, tak jsem přesto pořád čekal něco víc. Víc humoru, více Bezzubky, více akce, více... no všeho. Tím nechci říct, že film je špatný. Vůbec ne. Jak vycvičit draka je dle mého skvělý animák, který zabaví děti i dospělé. Ale po dvojce měl našlápnuto na jeden z nejlepších animovaných filmů vůbec. Zakončení je pěkné a jak má být. Nenechává žádný otevřený konec, nebo něco k čemu by se Dreamworks mohl (nebo chtěl) vrátit. Přesto mi pořád uniká to, co na mě dýchalo z traileru. Epičnost dvojky je vytracena a jedná se o další souboj mezi lidmi a draky. Tedy mezi lovci draků a jezdci na dracích. Film se mi líbil, ale myslel jsem, že mi spadne čelist a to se bohužel nekonalo. Dvojku tedy považuji za vrchol série. Tohle je "jen" dobrý animáček. (80 %) ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Má to fakt pěkně vypointované a emocemi nabité finále, které je více než důstojnou tečkou za celou sérií. Jenže to se děje před samotným zakončením je nepříliš nápaditý a strašně uspěchaný akční animák, který, místo aby více ukázal něco z avizovaného skrytého světa, se... zase... zaměřuje na klišovitého zlovolného záporáka. A i ten humor, a že ho tentokrát moc není, mi, až na roztomilé dračí námluvy, přišel poněkud na sílu. Je to hezké, ale obsahově bohužel už dost slabé. ()

Galerie (118)

Zajímavosti (10)

  • Každý film série bol distribuovaný iným filmovým štúdiom. Prvého sa chopil Paramount, druhého 20th Century Fox a tretieho Universal. (WalterIK7)
  • So stopážou 104 minút ide o doteraz najdlhší animovaný film štúdia DreamWorks. (Astonko)

Související novinky

První významná filmová ocenění vyhlášena

První významná filmová ocenění vyhlášena

05.12.2019

První prosincové dny došlo k vyhlášení dvou ocenění a jelikož oba vyhrál stejný snímek, začíná tak velká spekulace o možném vítězi na Oscara. Před pár dny představil režisér Martin Scorsese na… (více)

Třetí drak letí k rekordním ziskům

Třetí drak letí k rekordním ziskům

25.02.2019

Třetí a závěrečný snímek trilogie Jak vycvičit draka o minulém víkendu konečně přistál v kinech a jak už je nyní jasné, bude z toho rekordní rozlučka. Jak vycvičit draka 3 totiž za víkend v Americe… (více)

Reklama

Reklama