Reklama

Reklama

Návštěvníci 3: Revoluce

  • Francie Les Visiteurs : La révolution (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Středověký rytíř Godefroy de Montmirail a jeho oddaný sluha Jacquouille jsou chyceni v labyrintu času, který je nakonec vyplivne do vzrušující doby epochálních dějinných změn a převratů. Do doby Velké francouzské revoluce. Kromě nepochopitelných pořádků musí oba čelit i svým potomkům. Extravagantní a zhýralí aristokraté v linii rytíře Godefroye to mají v revoluční době trošku nahnuté a potřebují se dostat z Francie pryč. Zatímco z pradětí sluhy Jacquouille La Fripouille jsou nadšení revolucionáři a mají v plánu zabavit jejich hrad i veškeré bohatství. Doba nevratných sociálních kotrmelců by zamotala hlavu leckomu a klasicky uspořádaná dvojka ze středověku „pán a kmán" to bude mít dvojnásobně těžké. Tolik situačních gagů, šílených situací, dialogů a hlášek už žádná jiná revoluce nezažije. A slavný tyran Robespierre si bude přát, aby tyhle dva magory nikdy nepotkal. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (219)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pravej šlechtic nenosí krátký kalhoty a punčochy pro slečinky." Správně. Rytíř Godefroy Udatný si nemyje nohy, smrdí a bojuje. A takový šlechtic se mezi občany za dob Velké francouzské revoluce určitě neztratí. Jenže svou odlišností by mě měl bavit a na to chudák starý tak nějak zapomněl. Alespoň tedy není trapný jako jeho sluha Jacquouille, ale kde je zábava? Nevím, asi ji někde uťala gilotina. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Meganudny spin-off, ktory ma s predchadzajucimi dielmi spolocne len 2 hlavne postavy. Doba v ktorej sa to odohrava a aj samotny pribeh ma vôbec nebavili. Reno cely film vyzera tak hrozne ako ked v minulych dieloch vypil lektvar. Sakra uz je stary. Jednu hviezdicku davam za Claviera, ktory sa sice len opakuje, ale stale je aspon energicky a obcas sa mu podari vydareny hlod. Vysledok je ale uplna zbytocnost. Na toto sme cakali 18 rokov od konca dvojky, aby sme sa dozvedeli ako to dopadne? Kedze sa vela nedozvieme a zaver je znova otvoreny, tak by som najradsej tento diel ignoroval. 2/10. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Noví Návštěvníci jsou trochu delší a ukřičenější, než by měli být, ale jinak se jedná o příjemný kousek, který úspěšně hraje na nostalgickou strunu. Reno a Clavier sice zestárli, ale pořád jim to klape jako před dvaceti lety, přidal se výborný dabing a plusem jsou i české reálie. Je pravda, že narozdíl od předchozích dílů tu nejsou fórky, které by utkvěly v paměti, ale to zábavnosti zase tolik neubližuje. Otevřený závěr slibuje pro případný čtvrtý díl atraktivní prostředí, takže doufám, že se na ně zase nebude čekat takovou dobu. 70% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Už druhý díl pro mě byl mírný pokles, a tak se pro mě třetí díl stává podprůměrem. Skalní fanoušci asi odpustí, ale na můj vkus byl příběh až příliš zamotaný, nepřehledný, překombinovaný a hlavně neatraktivní. Vedlejších postav strašně přebývalo, scénář se soustředil především na ně a naše oblíbená dvojice cestovatelů v čase jen občas vypustila nějakou tu vtipnou hlášku, které už tak vtipně v celém tom kontextu ani nevyzněly. Střih i kamera byla nezvykle divoká, k Návštěvníkům až netypická a velmi podlehla moderní filmařině. Byla bych radši, kdyby se tvůrci drželi spíše té staré noty a jeli na jistotu. Velkou škodu pak napáchal také dabing, který byl prostě strašně oposlouchaný a nejradši jsem vždycky na Návštěvníkách měla právě ten náš začínající zmatený, ale barvitý dabing. I když konec nahrává dalšímu pokračování, čtyřku už netočit, prosím. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Už to není církevní. Pravda první dva díly jsou klasikou, ale nebudu tvrdit, že jsem toho očekával víc. Naopak jsem se bál totálního propadáku. Ač je scénář zdlouhavý a děj v podstatě nikam nesměřuje, zůstalo tu to hlavní Reno, Clavier a základní pointa. Páchnoucí hrdinové měli být hlavním humorným námětem, ale někdy už to skřípalo. Má se včas končit, což by teď mělo být, ale zase námět z období 2. světové války, to by mohlo Francouzům sedět. Uvidíme. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v České republice. Francouzské filmové hvězdy Jean Reno (Godefroy) a Christian Clavier (Jacquouille) tu strávili během natáčení filmu celkem měsíc a půl. První klapka padla 13. dubna 2015 na jihomoravském hradě Pernštejn. Natáčelo se na Jižní Moravě v Kutné Hoře a okolí, v Praze a na několika zámcích ve Středních Čechách. Poté se francouzský i český štáb přesunul do Belgie. (Zdroj: Bontonfilm)
  • Hudbu do filmu nahrál Český národní symfonický orchestr. (Zdroj: Bontonfilm)

Reklama

Reklama