Reklama

Reklama

10 pravidel jak sbalit holku

  • angličtina 10 Rules for Winning Her Heart (festivalový název) (více)
Trailer 1

Hlavní hrdina nové filmové komedie Marek je typickým příkladem mladého mimoně, žijícího ve vlastním vesmíru. Je to chytrý a milý student astrofyziky, jehož největší láskou jsou nejen hvězdy, ale i horoskopy. Jeho dráhu mu však jednoho dne překříží dívka snů a Marek se zamiluje tak beznadějně, že ve škole není schopen ani udělat zkoušky. V tento moment se do věci obouvají jeho odhodlaní přátelé. Rozhodnou se povolat na pomoc a zasvětit do Markových problémů jeho otce, který je úspěšným vydavatelem řady bestsellerů na téma: jak získat ženu. Společně pak začnou Markovi připravovat velkou strategickou hru, díky níž by se mu mělo podařit najít cestu k milované dívce. Tím mu však zadělali na nejeden veliký průšvih. Marek pod vedením otce a přátel absolvuje velmi svérázný kurz dívčí psychologie. Platí ovšem v životě těch 10 zaručených pravidel přesně podle knížek? (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (459)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Ty škatulky, kterým by se asi mělo říkat "hrdinové", jsou svojí plochostí (ze které kdykoliv odskakují k jiné plochosti) otravné, napsané je to fakt strašně debilně a anglický soundtrack na pozadí kotlíkářské scény vypadá svou nepatřičnou snahou o světovost jako něco z tureckých hvězdných válek. A Janák naprosto nezvládá timing opotřebovaných gagů. 1 a 1/2 ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Ukázkový příklad toho, že nemá cenu se dívat na hodnocení českých filmů, speciálně komedií. Celkem nechápu humor českých diváků. Ale je pravda, že káždý máme jinou hranici a proto je potřeba nehledět na názory jiných a udělat si vlastní názor. Tohle byla docela fajn komedie a já se dobře pobavila. Začátek byl malinko slabší, ale pak se to dobře rozjelo. Ruml s Prachařem to dali dobře a hodně mě dostala scéna se stanováním. ()

Reklama

hammer_head 

všechny recenze uživatele

NAPROSTÁ SPOKOJENOST. Hned na úvod bych uvedl, že české filmy moc nemusím (především ty nové=> Nestyda, Muži v naději, Román pro muže atd.), ale tento film je, stejně jako Román pro ženy, velmi povedenou komedií. Kromě herců, kteří byli perfektní, bych další klad viděl v hlavní ženské postavě Kristíně Svarinské, která je nejen krásná, ale především neuvěřitelně sympatická. Nakonec bych napsal, že pro mě se jedná o jeden z nejpříjemnějších českých filmů za poslední dobu (bohužel konkurence je dnes příliš malá). V roli Marka jsem se viděl, takže jsem se poprvé v životě zasmál i sám sobě. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Ze začátku slibně vypadající, v průběhu už ale průměrný film, který je jen z poloviny český a to mě trochu vadilo. Asi by film vypadal lépe, kdyby byl napsán čechem a potom kdyby zde hráli pouze češi. Dvě slovenky do českého filmu už je prostě moc... :D Jinak je to hodně crazy, takže to věrohodnosti také moc nepřidá. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

"Kdyby mělo balení holek vážně nějaký pravidla, byli by všichni chlapi už dávno bez papírů." řekla mně v letním kině a dvě hodiny nato sežrala číslo 8. Osobně bych řekl, že na něco tak komplikovaného a nepředvídatelného jako je žena platí leda tak pravidlo pokus - omyl a že desatero patří spíš do kostela než na rande, no ale proti gustu žádný dišputát. Takže mi prosím nekecejte ani do toho, že mě tahle hovadina pobavila. Užil jsem si a o tom to tady celé je, ne? ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Automobil, kterým jezdí Filip (Jakub Prachař), je Kia pro_cee'd GT zapůjčená českým zastoupením značky Kia sídlícím v Čestlicích u Prahy. Odpovídá tomu i registrační značka 2ST 1149, která je pravá a byla vydána Městským úřadem v Říčanech. Automobil Kia Optima, který používá Markův (Matouš Ruml) otec (Miroslav Donutil), také zapůjčilo české zastoupení značky Kia. Moravskoslezská registrační značka použitá ve filmu (1TA 1044) není pravá, neboť v době natáčení snímku nebylo takto vysoké číselné kombinace dosaženo. (Martin_L)
  • Markovi (Matouš Ruml) cestou z Prahy na zámek ve Mcelích dojde palivo. Mcely jsou ale od pražského Žižkova, kde Marek bydlí, vzdáleny jen zhruba 60 kilometrů a cesta vede z velké části po dálnici. Markovi se ale kontrolka rozsvítí až na silnici v lese a benzín dojde krátce poté. Moderní auto ale na rezervní množství paliva musí ujet alespoň 50 kilometrů, a tak by neměl být problém dojet až do Mcel. (Martin_L)
  • Ústřední píseň„ One Player Game“ složili Miroslav Chyška a Dan Bárta, zpívá Albert Černý. „Snad nikdy jsem ještě nepsal pro jiného zpěváka,“ říká Bárta. Uvážil prý, že by neměl zpívat za chlapce, jemuž by mohl být tatínkem. [Zdroj: iDnes.cz] (Tonula)

Reklama

Reklama