Reklama

Reklama

10 pravidel jak sbalit holku

  • angličtina 10 Rules for Winning Her Heart (festivalový název) (více)
Trailer 1

Hlavní hrdina nové filmové komedie Marek je typickým příkladem mladého mimoně, žijícího ve vlastním vesmíru. Je to chytrý a milý student astrofyziky, jehož největší láskou jsou nejen hvězdy, ale i horoskopy. Jeho dráhu mu však jednoho dne překříží dívka snů a Marek se zamiluje tak beznadějně, že ve škole není schopen ani udělat zkoušky. V tento moment se do věci obouvají jeho odhodlaní přátelé. Rozhodnou se povolat na pomoc a zasvětit do Markových problémů jeho otce, který je úspěšným vydavatelem řady bestsellerů na téma: jak získat ženu. Společně pak začnou Markovi připravovat velkou strategickou hru, díky níž by se mu mělo podařit najít cestu k milované dívce. Tím mu však zadělali na nejeden veliký průšvih. Marek pod vedením otce a přátel absolvuje velmi svérázný kurz dívčí psychologie. Platí ovšem v životě těch 10 zaručených pravidel přesně podle knížek? (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (459)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Teenagerská komedie na ohrané téma "Jak sbalit holku, na kterou nemam.". V našich luzích a hájích je to sice poměrně novinka, ale Janák to zvládl docela s přehledem. Kdyby byl film z americké produkce, nejspíš by zapadl jako řada dalších, ale ten český původ dodává na atraktivitě. Jestli jsem byl ale na někoho zvědavý, tak to byl Matouš Ruml a fakt, jestli se dokáže oprostit od natvrdlého Lexy z Combecku. A to se mu, myslím, podařilo na výbornou. Stejně tak se vydařil zbytek pánského castingu na čele s Donutilem a parádním vyhulencem v podání Dolanského. S holkama to bylo horší. Absolutně mi nesedla Nvotová a Svarinská, byť je to hezká holka, mi byla protivná. Nic proti herečkám od našich východních sousedů, ale mám za to, že u nás by jsme našli x hereček, které by obstály lépe. Za všechny bych jmenoval Veroniku Kubařovou, . 60% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taková klasická romantická komedie, kterou dostanete dnes skoro všude. Je tu strašně moc vidět, že ten mustr jsme už také okopírovali podle Američanů a prostě jeden jasnou zápletku, která může zaujmout jen jediným - sem tam je vtipná. A ano, tahle česká komedie je sem tam vtipná. Ne moc, ale něco se najde. Navíc já mám Matouše Rumla rád. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Noaco..Mě se to prostě zalíbilo hned od začátku. Jak jsem už dříve ve svých komentářích zmiňovala - zbožňuji filmy o 'loserech', kteří neví co se svým milostným životem. Kdekdo by potřeboval také svého vlastního Miroslava Donutila :-). Zalíbilo se mi i herectví Matouše Rumla, kterého jsem doteď znala pouze jako neohrabaného a praštěného teenagera Lexy, ze známého seriálu Comeback. Těžko jsem si ovšem zvykala na andělsky blonďatého Prachaře v roli proutníka :-). Film podařený, hudba i obsazení a zápletky též. Jsem nadmíru spokojena a jestli se objeví v českém zabahněném filmovém rybníčku nějaký další podobný skvost, tak si pro něj mezi těmi nánosy bahna ráda polezu :-). ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Perfektně jsem se bavila. Smích prozvoňoval celý náš pokoj ve třech různých tóninách. Každá z těch individuí na jejich trávovém bytě mě rozesmívala jiným způsobem a Donutil tomu všemu nasadil korunu. Bohužel nemůžu pominout fakt, že pokud jsem se nesmála, tak jsem kývala hlavou nad tím, jak je to trapné. Což uznejte sami, naprosto zničí celkový dojem. Když to vezmu kolem a kolem, tak mě ale překvapil, protože jsem od toho čekala totální koninu na max. 1*, ale je to tak 3-4*. P. S. Závidím jim tu střechu.. chci taky. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Láska je hra. Hra na kočku a na myš. Když chce kočka dostat pořádnou myš, tak si ji musí trochu proklepnout." 10 pravidel jak sbalit holku funguje a to dokonale. Hned po zhlédnutí filmu jsem je aplikoval na jednu slečnu a hned to vyšlo. Sice jsem ji úplně nesbalil, spíš sbalila ona mě a vlastně to nebyla úplně holka, ale to je jedno. Důležitý je, že to funguje. A skoro stejně dobře funguje tento hollywoodský spektákl v českým balení, neboť dodává přesně to, co slibuje. Jen kdyby v hlavní roli byl o něco menší Marťan s Merkurem ve čtvrtým kvadrantu, kterýmu jsem ani tak nepřál sličnou Stephanie, jako spíš úprk Velkým vozem za souloží s Velkou medvědicí. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Automobil, kterým jezdí Filip (Jakub Prachař), je Kia pro_cee'd GT zapůjčená českým zastoupením značky Kia sídlícím v Čestlicích u Prahy. Odpovídá tomu i registrační značka 2ST 1149, která je pravá a byla vydána Městským úřadem v Říčanech. Automobil Kia Optima, který používá Markův (Matouš Ruml) otec (Miroslav Donutil), také zapůjčilo české zastoupení značky Kia. Moravskoslezská registrační značka použitá ve filmu (1TA 1044) není pravá, neboť v době natáčení snímku nebylo takto vysoké číselné kombinace dosaženo. (Martin_L)
  • Svérázně upravený automobil, kterým jezdí Erik (Jan Dolanský), je Ford Granada druhé generace vyráběný v letech 1977-1985. (Martin_L)
  • Svarinská chtěla původně hrát spíše roli rázné přítelkyně Marie, která se chová spíše jako kluk a nebere si servítky. Obvykle totiž hraje spíše milé holky a Marie by pro ni byla nová zkušenost. Režisér však rozhodl jinak. (Tonula)

Reklama

Reklama