Reklama

Reklama

10 pravidel jak sbalit holku

  • angličtina 10 Rules for Winning Her Heart (festivalový název) (více)
Trailer 2

Hlavní hrdina nové filmové komedie Marek je typickým příkladem mladého mimoně, žijícího ve vlastním vesmíru. Je to chytrý a milý student astrofyziky, jehož největší láskou jsou nejen hvězdy, ale i horoskopy. Jeho dráhu mu však jednoho dne překříží dívka snů a Marek se zamiluje tak beznadějně, že ve škole není schopen ani udělat zkoušky. V tento moment se do věci obouvají jeho odhodlaní přátelé. Rozhodnou se povolat na pomoc a zasvětit do Markových problémů jeho otce, který je úspěšným vydavatelem řady bestsellerů na téma: jak získat ženu. Společně pak začnou Markovi připravovat velkou strategickou hru, díky níž by se mu mělo podařit najít cestu k milované dívce. Tím mu však zadělali na nejeden veliký průšvih. Marek pod vedením otce a přátel absolvuje velmi svérázný kurz dívčí psychologie. Platí ovšem v životě těch 10 zaručených pravidel přesně podle knížek? (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (459)

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Jak napsat komentář k filmu, kde mi připadalo všechno špatně? Už jen jméno režiséra Janáka u mě vyvolalo alergickou reakci, ale naštěstí mi to nikdo z druhé strany sluchátka na lince 155 nevěřil. A pak je tu Lexa (já ho jako Rumla doposud neznal) a spolu s ním donjuánský Prachař, dva (mně nesympatičtí) soupeři o jednu pohlednou slovenskou ručku. Ten první by těch pravidel potřeboval o dost víc, protože řekněme si na rovinu, že snílci s takovouhle vizáží rozhodně nemají na růžích ustláno a z druhého, který by naopak neměl mít problém sbalit kteroukoliv kůstku, uděláme amorální svini s mozkem ve slipech, aby se misky vah v boji o přízeň srovnaly. Dokonce jsem se ani moc nezasmál a nepomohlo ani to, že se měl Dolanský tendenci prokouřit až ke mně do obýváku. Dávám dvě hvězdičky a sám sebe se ptám, jestli jsem se fakt nějak nezhulil. Proč ta velkorysost? Nejspíš proto, že jsem taky snílek a věřím, že láska není slepá. A pokud ano, tak to nemá s láskou nic společného .. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky, když vidím tu usilovnou snahu natočit teenagerovskou komedii po americkém vzoru, nemám tušení, proč se tak děje. Vždycky z toho totiž vznikne jen velký klišoid plný všemožných menších klišé, a divákovi je prakticky od začátku jasné nejen to, jak celá záležitost dopadne, ale, bohužel, i to, jak bude celé láskyplné a nesmírně vtipné křepčení probíhat. No, blbost to byla podle očekávání značná, Jakub Prachař už zase hrál pohledného, leč charakterově neakceptovatelného jedince, ale sponzoři si opět přišli na své. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ale hej ušlo to. Karel Janák spravil dobre, že do hlavnej ženskej úlohy obsadil Kristínu Svarinskú, pretože ta dokáže upútať pozornosť nie len výzorom, ale aj sexi hlasom. Inak casting je v pohode (Miro Donutil s prehľadom najlepší) a aj keď herci občas nemajú čo hrať, nejaká vtipná hláška to zachráni a posunie vpred. Inak sa nejedena o žiadny zázrak a všetko čo sa tu vyskytuje sme už videli inde, ale tento štýl neomrzí a dokáže na tých sto minút zabaviť. 70% - 3* ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

Film jako takový se mi celkem dost líbil ... bylo to zábavné a netlačil na pilu. Těmto přemoudřelým komentářům mnohobodových filmových maniaků moc nerozumím. Jsem obyčejným divákem .... nejspíš jako většina .. a tak to píšu našima očima ... bylo to ucházející, ale ne zase zářící. Rozhodně nelituji, že jsem na to šla do kina. Jen škoda toho, že to vůbec není vtip, ale tvrdá realita .... sbohem iluze, zab mě realito! ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Nesympatickej loser furt před někym prchá nebo někam padá, nejlíp i s celým autem nebo s fejkovou sádrou, přičemž to vůbec není vtipný, zábavný, poutavý, naopak bych řekl, že jsem to už někde viděl. Jo, viděl! Recyklujou se tu totiž gagy ze Snowboarďáků a Rafťáků, které byly slabé už ve Snowboarďácích a Rafťácích. A tak je to vlastně s celým filmem. Vyčpělost a vyšeptalost každé modelové postavy, nesmyslnost a hloupost každého dialogu či dějové zákruty. A hrozná nuda. 30% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Automobil, kterým jezdí Filip (Jakub Prachař), je Kia pro_cee'd GT zapůjčená českým zastoupením značky Kia sídlícím v Čestlicích u Prahy. Odpovídá tomu i registrační značka 2ST 1149, která je pravá a byla vydána Městským úřadem v Říčanech. Automobil Kia Optima, který používá Markův (Matouš Ruml) otec (Miroslav Donutil), také zapůjčilo české zastoupení značky Kia. Moravskoslezská registrační značka použitá ve filmu (1TA 1044) není pravá, neboť v době natáčení snímku nebylo takto vysoké číselné kombinace dosaženo. (Martin_L)

Reklama

Reklama