Reklama

Reklama

10 pravidel jak sbalit holku

  • angličtina 10 Rules for Winning Her Heart (festivalový název) (více)
Trailer 1

Hlavní hrdina nové filmové komedie Marek je typickým příkladem mladého mimoně, žijícího ve vlastním vesmíru. Je to chytrý a milý student astrofyziky, jehož největší láskou jsou nejen hvězdy, ale i horoskopy. Jeho dráhu mu však jednoho dne překříží dívka snů a Marek se zamiluje tak beznadějně, že ve škole není schopen ani udělat zkoušky. V tento moment se do věci obouvají jeho odhodlaní přátelé. Rozhodnou se povolat na pomoc a zasvětit do Markových problémů jeho otce, který je úspěšným vydavatelem řady bestsellerů na téma: jak získat ženu. Společně pak začnou Markovi připravovat velkou strategickou hru, díky níž by se mu mělo podařit najít cestu k milované dívce. Tím mu však zadělali na nejeden veliký průšvih. Marek pod vedením otce a přátel absolvuje velmi svérázný kurz dívčí psychologie. Platí ovšem v životě těch 10 zaručených pravidel přesně podle knížek? (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (459)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jedno klišé střídá klišé...a to hezky po česku, jak to má naše populace ráda a houfně chodí do kina. Alfa samec se snaží sbalit holku, na kterou má zálusk i necharismatické, ovšem inteligentní nemehlo, které by přece nemělo mít ani náhodou šanci. Jakpak to asi dopadne? O tom se (ne)přesvědčte sami...50% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Noaco..Mě se to prostě zalíbilo hned od začátku. Jak jsem už dříve ve svých komentářích zmiňovala - zbožňuji filmy o 'loserech', kteří neví co se svým milostným životem. Kdekdo by potřeboval také svého vlastního Miroslava Donutila :-). Zalíbilo se mi i herectví Matouše Rumla, kterého jsem doteď znala pouze jako neohrabaného a praštěného teenagera Lexy, ze známého seriálu Comeback. Těžko jsem si ovšem zvykala na andělsky blonďatého Prachaře v roli proutníka :-). Film podařený, hudba i obsazení a zápletky též. Jsem nadmíru spokojena a jestli se objeví v českém zabahněném filmovém rybníčku nějaký další podobný skvost, tak si pro něj mezi těmi nánosy bahna ráda polezu :-). ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Lidové filmy Karla Janáka mě vyhovují. To bych rád předestřel na úvod. Samozřejmě při vstupu do sálu neočekávám kdovíjak intošskou podívanou, ale spíše pohodu, která mě pobaví. Troškovy Babovřesky jsou extrém, který by mě svým amatérským provedením a neskonale hloupým příběhem asi fakt nebavil. 10 pravidel jak sbalit holku, je ideální film pro první rande. Herecky vládne duo Miroslav Donutil v roli mentora a Jan Dolanský, který si svou roli s chutí ubalí. Ústřední kořist je hodně solidní kost a divák samozřejmě tuší jak to celé asi skončí. Tady spíše šlo o to jakou cestou se musí hrdina vydat a jaké překážky zdolávat, aby dosáhl vytouženého cíle. 70% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak jsem tedy taky čouhnul, jak se na ně musí českým způsobem podle Káje Janáka. Kája vytáhl 10 pravidel, které jsou ve finále absolutně k ničemu a po zhlédnutí jste stejně chytří jako před ním. Celý snímek táhne vynikající Mirek Donutil, který bohužel poslední dobou hrává v pořádných nesmyslech, z čehož se bohužel stalo nepříjemné pravidlo. Tenhle film vážně zachraňuje. Druhou snesitelnou postavou je Jakub Prachař. Zbytek je tvořen neskutečně špatnými mladými herci současných příšerných seriálů. Ti mi naopak zážitek dost znepříjemňovali. Nejvíce mi vadil hlavní hrdina Matouš Ruml. Celý příběh je klasická tovární výroba bez jediné špetky překvapení. Trošku to zpestřuje 10 pravidel, které zpravidla vyústí v absurdní situaci, u které se lze bez nucení zasmát. Mě osobně nejvíce okouzlila kemp scénka, kde Ruml a Prachař svádějí boj v zálesáckých dovednostech o srdce nepříliš atraktivní, klíčové ženy celé taškařice, Kristíny Svarinské. Tvůrci do snímku nacpali spousty trávy a z bydliště hlavních hrdinů udělali feťácké doupě, aby snímek oslovil i mladé začínající narkomany. Dále mi extrémně vadily hromady reklam na každém kroku. Nejvíce do očí bijící bylo vyhledávání, proč mu neudělat reklamu i ve svém komentáři, pomocí vyhledávače seznam.cz, který nenajde téměř ani sám sebe. Když se to pokusím shrnout. Na novodobé české filmy moc nekoukám, protože mám neblahou zkušenost, že se většinou jedná o totální sračky. Každé zhlédnutí tedy důkladně promyslím a prodiskutuji. Tahle komedie byla rozhodně lepší, než je český standart. Moje silné vlastenectví mi velí trošičku hodnocení přidat, takže se zavřenýma očima jsem ochotný 3 pohaslé hvězdičky udělit. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Teenagerská komedie na ohrané téma "Jak sbalit holku, na kterou nemam.". V našich luzích a hájích je to sice poměrně novinka, ale Janák to zvládl docela s přehledem. Kdyby byl film z americké produkce, nejspíš by zapadl jako řada dalších, ale ten český původ dodává na atraktivitě. Jestli jsem byl ale na někoho zvědavý, tak to byl Matouš Ruml a fakt, jestli se dokáže oprostit od natvrdlého Lexy z Combecku. A to se mu, myslím, podařilo na výbornou. Stejně tak se vydařil zbytek pánského castingu na čele s Donutilem a parádním vyhulencem v podání Dolanského. S holkama to bylo horší. Absolutně mi nesedla Nvotová a Svarinská, byť je to hezká holka, mi byla protivná. Nic proti herečkám od našich východních sousedů, ale mám za to, že u nás by jsme našli x hereček, které by obstály lépe. Za všechny bych jmenoval Veroniku Kubařovou, . 60% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Natáčelo se v Praze, v Jevanech, v lomu Štětkovice, v lomu Bořená Hora u Sedlčan a v zámku Mcely. Budova Koperníkova 10 ve Vršovicích, která ve filmu znázorňuje rezidenci francouzského velvyslance, náleží Diplomatickému servisu Ministerstva zahraničních věcí ČR a v době premiéry filmu byla k pronajmutí za 242 tisíc korun měsíčně. (Martin_L)

Reklama

Reklama