Reklama

Reklama

Annie, kterou její rodiče jako malou opustili s příslibem, že se pro ni jednoho dne vrátí, ztrpčuje život její zlá pěstounka, slečna Hanniganová (Cameron Diaz). Když se ale za velmi průhledných okolností odhodlaný podnikatel a kandidát na pozici starosty New Yorku Will Stacks (Jamie Foxx) na doporučení své geniální viceprezidentky Grace (Rose Byrne) a rafinovaného a vychytralého poradce Guye (Bobby Cannavale) rozhodne Annie ujmout, jedná se o krok, který jí změní celý život. Stacks je přesvědčen o tom, že je pro Annie spásou, ale vzhledem k její sebejisté a vždy optimistické povaze je docela klidně možné, že tomu bude přesně naopak. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (74)

silentname 

všechny recenze uživatele

Trápnosť je ideálne slovo akým sa dá tento film pomenovať. Originálny muzikál som nevidel, no myslím si, že by som si ho asi mal pozrieť, lebo neverím tomu, že to tam vyzeralo takto. Neskutočné kvantum otrasných vtipov a humoru, kde človek skutočne pozerá len zdesene. Najhorší je asi fakt, že film si v určitých momentoch sám sebe adresuje, že sú tie scénky hrozné. Tak načo ich tam potom dávajú? Rovnako sa mi páči amatérsky záber záchrany Annie, ktorý je strihnutý z dvoch rôznych uhlov. Úplne mimo. Prečo robí niekto muzikál, keď je hercom divné, že sa tu odohráva muzikál? Celý ten film je trápny, nechutný absolútne mimo akejkoľvek chuti a jediný dôvod, pre ktorý dávam 1* je fakt, že Jamie Foxx, Rose Byrne a Quvenzhané Wallis sa naozaj do toho niečo snažia dať. Cameron Diaz je v tomto afektuje až je to neznesiteľné, veľa postáv filmu sú skutočne nesympatickí a nepríjemní, hudba vo filme je absolútne strašná. Vyhnite sa. Hodnotenie: D- ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Slaďoučké - ale ne až tak přeslazené ... miloučké - ale ne až tak vlezlé ... prostinké - ale ne až tak infantilní ... barevné ... barevné - ano, ve výsledku trochu přeplácané. V zásadě všeho moc škodí - na druhou stranu: Dá se to snést ... vcelku v pohodě - obzvláště pokud jsou zrovna vánoce. Slabší 3* ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které mě prostě dostanou, a je naprosto jedno, jak banální, přímočarý a předvídatelný je příběh. Tohle je případ "Annie". Nesmírně pozitivní muzikál, který se to nijak nesnaží zastřít. Jsou zde banální zvraty, ale to je naprosto jedno, protože ten film mě dokázal tak nabít, že nemůžu jinak než na maximální hodnocení. Quvenzhané Wallis je naprosto úchvatná a je hvězdou tohoto filmu. Její výkon je i ve srovnání s některými staršími kolegy naprosto neuvěřitelný. Obecně jsou ty dětské postavy skvělé. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Američané prostě něco podobného každý rok v mnoha podobách potřebují. Načančané, povrchní, vykalkulované. Několik úderných songů, několik zbytečných áčkových herců, hodně cukrbliků, hodně cukrové vaty. Má obří afro, rodiče se pro ni jaksi nevrátili, ovšem stane se součástí kalkulu kandidáta na newyorského starostu. A své diváky si určitě najde. Buch buch. 50% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Takový odpočinkový muzikál, u kterého se zasmějete i dojmete, ale příběh není tak originální, jak bych si představovala a tolik nezaujme. Cameron Diaz se předvedla v roli, ve které jsem jí ještě nikdy před tím neviděla a docela mě to potěšilo, ale co se jejího vzhledu týká, začíná se mi líbit čím dál, tím méně. Quvenzhané Wallis předvedla opět jeden ze svých talentů a tahle malá holčička mě překvapuje víc a víc a pak je tu samozřejmě Jamie Foxx, kterému nemám co vytknout. Písně jsou chytlavé a příjemné na poslouchání, ale jinak je film průměrný. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • Koncem roku 2014 zaútočila hackerská skupina GOP na studio Sony Pictures. Ze studia unikly filmy, scénáře, hesla i osobní údaje zaměstnanců. Mezi ukradenými filmy byl i snímek Annie, který se tak dostal do oběhu ještě před uvedením v kinech. (Danny723)

Reklama

Reklama