Reklama

Reklama

Annie, kterou její rodiče jako malou opustili s příslibem, že se pro ni jednoho dne vrátí, ztrpčuje život její zlá pěstounka, slečna Hanniganová (Cameron Diaz). Když se ale za velmi průhledných okolností odhodlaný podnikatel a kandidát na pozici starosty New Yorku Will Stacks (Jamie Foxx) na doporučení své geniální viceprezidentky Grace (Rose Byrne) a rafinovaného a vychytralého poradce Guye (Bobby Cannavale) rozhodne Annie ujmout, jedná se o krok, který jí změní celý život. Stacks je přesvědčen o tom, že je pro Annie spásou, ale vzhledem k její sebejisté a vždy optimistické povaze je docela klidně možné, že tomu bude přesně naopak. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (74)

kocik1 

všechny recenze uživatele

A teď tu o Popelce, chtělo by se zvolat po shlédnutí filmu. Popelka v něm totiž není, ale jinak jsou postavy jak vykopírované z pohádek. Macecha jako z Perníkové chaloupky, opuštěný sirotek a přepracovaný bussinesman, v podstatě každá scéna připomíná vyprávěnky z dětství. A tak se není co divit, že všechno spěje k veskrze kladnému kýčoviténu konci. Někteří se jenom polepší, jiní úplně zblbnou a vzdají se svých snů. A výsledek? Veskrze žádný. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já tak nějak nevím, co bych na tomhle filmu měl chválit. Kromě hereckých výkonů, které jsou u muzikálu samozřejmostí, tu vlastně nic jiného není. Cameron Diaz tu sice hraje trošku mrchu, ale ne zase tak moc, abyste si ji museli pamatovat. Skoro to spíš vypadá jak kdyby tenhle film natočili kvůli Quvenzhané Wallis, která se tu předvádí jak poctivá malá cácora se vším všudy. Hudebně nezajímavé, příběhově americky přehnaně nadšené. Výsledek ale totálně o ničem a nebýt herců, bylo by to totální dno. ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Děkuji Bohu, že roli Annie nakonec nedostala Willow Smith, což byl původní plán. Brrrrrrrrr, z toho mi naskakuje husí kůže, tyhle neherecké herce slavné maximálně díky jejich papá mě opravdu přivádí k šílenství. Jsou vyjímky jako Emma Roberts, ale toto ne. Zpátky k Annie. Quvenzhané je skvělá, roztomilá a postava, která si vás naprosto dostane. Moc se mi líbila modernizace písniček, ale jako dost velký mínus vidím Cameron Diaz, která byla vtipná, ale myslím, že při hraní mohla trochu ubrat na afektovanosti své postavy, protože působí nevěrohodně. I tak bych to neviděl dostatečně pro nominaci na Zlatou malinu, která se jí dostala. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které mě prostě dostanou, a je naprosto jedno, jak banální, přímočarý a předvídatelný je příběh. Tohle je případ "Annie". Nesmírně pozitivní muzikál, který se to nijak nesnaží zastřít. Jsou zde banální zvraty, ale to je naprosto jedno, protože ten film mě dokázal tak nabít, že nemůžu jinak než na maximální hodnocení. Quvenzhané Wallis je naprosto úchvatná a je hvězdou tohoto filmu. Její výkon je i ve srovnání s některými staršími kolegy naprosto neuvěřitelný. Obecně jsou ty dětské postavy skvělé. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Takový odpočinkový muzikál, u kterého se zasmějete i dojmete, ale příběh není tak originální, jak bych si představovala a tolik nezaujme. Cameron Diaz se předvedla v roli, ve které jsem jí ještě nikdy před tím neviděla a docela mě to potěšilo, ale co se jejího vzhledu týká, začíná se mi líbit čím dál, tím méně. Quvenzhané Wallis předvedla opět jeden ze svých talentů a tahle malá holčička mě překvapuje víc a víc a pak je tu samozřejmě Jamie Foxx, kterému nemám co vytknout. Písně jsou chytlavé a příjemné na poslouchání, ale jinak je film průměrný. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • Koncem roku 2014 zaútočila hackerská skupina GOP na studio Sony Pictures. Ze studia unikly filmy, scénáře, hesla i osobní údaje zaměstnanců. Mezi ukradenými filmy byl i snímek Annie, který se tak dostal do oběhu ještě před uvedením v kinech. (Danny723)
  • V roku 2011 si Will Smith predstavoval v hlavnej roli svoju dcéru Willow Smith. Keď sa v roku 2013 začalo s produkciou filmu, Willow bola už na túto rolu príliš stará. (megajalec)
  • Starosta (ktorého chce William nahradiť) sa volá Harold Gray – tak sa volá tvorca komiksu "Little Orphan Annie". (megajalec)

Reklama

Reklama