Reklama

Reklama

Annie, kterou její rodiče jako malou opustili s příslibem, že se pro ni jednoho dne vrátí, ztrpčuje život její zlá pěstounka, slečna Hanniganová (Cameron Diaz). Když se ale za velmi průhledných okolností odhodlaný podnikatel a kandidát na pozici starosty New Yorku Will Stacks (Jamie Foxx) na doporučení své geniální viceprezidentky Grace (Rose Byrne) a rafinovaného a vychytralého poradce Guye (Bobby Cannavale) rozhodne Annie ujmout, jedná se o krok, který jí změní celý život. Stacks je přesvědčen o tom, že je pro Annie spásou, ale vzhledem k její sebejisté a vždy optimistické povaze je docela klidně možné, že tomu bude přesně naopak. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (74)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já tak nějak nevím, co bych na tomhle filmu měl chválit. Kromě hereckých výkonů, které jsou u muzikálu samozřejmostí, tu vlastně nic jiného není. Cameron Diaz tu sice hraje trošku mrchu, ale ne zase tak moc, abyste si ji museli pamatovat. Skoro to spíš vypadá jak kdyby tenhle film natočili kvůli Quvenzhané Wallis, která se tu předvádí jak poctivá malá cácora se vším všudy. Hudebně nezajímavé, příběhově americky přehnaně nadšené. Výsledek ale totálně o ničem a nebýt herců, bylo by to totální dno. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľné, toto bolo fakt klišé prekladané klišé, ale napriek tomu sa mi to veľmi páčilo. Ten príbeh bol síce dokonalo predvídateľný, ale ten príjemný light štýl akým to bolo podané si ma jednoducho získal. Určite sa o veľký kus sympatií postaralo aj herecké obsadenie na čele s talentovanou detskou herečkou Quvenzhané Wallis, ale mňa osobne potešila zas a znovu aj šarmantná Rose Byrne a po dlhej dobe aj Cameron Diaz. Skvelý feeling tomu dodalo aj čiastočne muzikálové prevedenie a celkovo po hudobnej stránke to bolo vydarené. Dokonca aj klišovitý príbeh ponúkol viacero pekných dialógov a zlomov v deji, takže za to všetko som ochotný dať kľudne aj 4*. P.S. Pri pohľade na filmový poster som sa obával, či to nebude ďalší tupý film so psom v hlavnej úlohe, no našťastie Annie bolo meno toho dievčatka. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Američané prostě něco podobného každý rok v mnoha podobách potřebují. Načančané, povrchní, vykalkulované. Několik úderných songů, několik zbytečných áčkových herců, hodně cukrbliků, hodně cukrové vaty. Má obří afro, rodiče se pro ni jaksi nevrátili, ovšem stane se součástí kalkulu kandidáta na newyorského starostu. A své diváky si určitě najde. Buch buch. 50% ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

A teď tu o Popelce, chtělo by se zvolat po shlédnutí filmu. Popelka v něm totiž není, ale jinak jsou postavy jak vykopírované z pohádek. Macecha jako z Perníkové chaloupky, opuštěný sirotek a přepracovaný bussinesman, v podstatě každá scéna připomíná vyprávěnky z dětství. A tak se není co divit, že všechno spěje k veskrze kladnému kýčoviténu konci. Někteří se jenom polepší, jiní úplně zblbnou a vzdají se svých snů. A výsledek? Veskrze žádný. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Kliše není nic špatného. Svět by byl lepším kdyby byli všichni naivní, stačí ale jeden hajzl a celý systém by se zhroutil. Proto je to nemožné, není to v lidské povaze. Proto si to můžu užít alespoň ve filmu, abych pak zase mohl jít ven pln optimismu a nechat se milionkrát zklamat, hejzli venku. Film jako takový za nic nestojí, ale občas se člověk musí nechat unést naivitou, každej si najde tu svoji a tohle je ta moje. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • Vo filme sa objaví aj speváčka Sia, ktorá pre film naspievala skladbu "Opportunity a You're Never Fully Dressed Without a Smile". (yacomoG)
  • „Vrchná sestra z detského domova nie je milá ani pekná, má radšej drinky ako deti," prezradila o svojej postave Cameron Diaz. (kacer4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno