Reklama

Reklama

Armády lovců čarodějnic, bojovníci „Sekery a kříže", vedou svou válku proti hrozivému nepříteli po celá staletí a bojují s čarodějnicemi na všech místech Země. Jeden z nich, Kaulder, zničí samotnou čarodějnickou Královnu a ta ho s posledním dechem prokleje k věčnému životu. Navždy odtržen od své rodiny pak Kaulder tráví stovky let tím, co umí nejlépe – loví a zabíjí čarodějnice. Dnes je posledním svého druhu a prořídly i řady nadpřirozených nepřátel. Jeho příběh ani boj ale nemají konec, zlé čarodějnické síly tu stále jsou, ukryty našim zrakům. Navíc se jim konečně povedlo přivést zpět k životu svou Královnu a ta žije jedinou myšlenkou. Rozpoutat na Zemi peklo, ukončit Kaulderovu nesmrtelnost a postavit lidstvo tváří tvář zkáze. Posledního lovce čarodějnic čeká v knize jeho života epická a bojem naplněná kapitola. Bude poslední? (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (511)

verbal 

všechny recenze uživatele

Sedmý syn ryloudyt aneb rychle a zběsile vyždímejme z těch náctiletých mongoloidů co se dá, dokud jsou ještě nakaženi zhoubnou nemocí jménem zápal plovacích blán z poslintání Herym Potratem. Ach jo! V seriálech už sice trošku ten přiteplený homovítr foukat přestává, ale za trochu temné krvavé áčkové fantasykinovky šel bych světa kraj. Šel s pérem vztyčeným a šel bych bosý. Však stále obut jsem a povislý a v jednom kuse hážu kosy. Ano, deset minut je to fuckt temné, protože se to odehrává v noci, ani v nejzmasakrovanější oběti těch „strašlivých“ čarodějnických rejdů by se jeden krve nedořezal, protože by z toho mohl mít nějaký desetiletý pičus trauma, největší obludou je tu Švankmajerův strom s turbomotorem a pan Nafta s povislým podbradkem, pokrčeným zátylkem a blahoslaveně oduševnělým výrazem Medvídka Pů při sraní vypadá spíše jako lovec downů než ježibab. Scénář by mohla z fleku paní Rohlíková literárně vykrást, jak je jejím dobrým zvykem, a vydat jej třeba pod názvem Vindýzl a kámen úrazu jako novou škvárovou ságu pro diváky Teletabís. A já bych celosvětově tak na 30 let zakázal rozmnožování a nařídil plošné práškování ginkobilobou a homocidy, aby tu alespoň na chvíli převládli jako cílová skupina Holého údu mentálně vyvážení heterodospělí. ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Neviem, čo bude ďalej." - "Smrteľníci tomu hovoria život." Strašne blbé, ale napriek tomu, alebo možno aj práve vďaka tomu, chytľavé a svojím spôsobom zábavné. Hlúpe od strechy až po pivnicu, ale má to štýl. Strašná hovadina, kde nemá logiku snáď NIČ (vrátane "šokujúceho" a pritom od začiatku totálne predvídateľného finálneho zvratu), ale Vin Diesel je v úlohe lovca čarodejníc menej smiešny, než som sa obával. Jasné, stále by som mu viac než 800-ročného bojovníka proti mystickým záležitostiam veril dobráckeho strejdu z poľnohospodárskeho družstva Horné Orešany, ktorý vie fakt fest rýchlo opraviť pokazený traktor, ale inak celkom ujde (hoc mi v posledných rokoch a filmoch naozaj už začína pripomínať paródiu na samého seba, ale zas fanúšikovia ho asi aj kvôli tomu majú radi, ťažko povedať). Vyvražďovač čarodejníc a čarodejnica nie je spojenectvo, ktorému by ste verili. Spojenie s Elijahom Woodom prekvapivo funguje už o čosi lepšie. Potešia tiež "ksichty" vo vedľajších úlohách. A je absurdným spôsobom zábavné sledovať, ako Diesel poučuje Michaela Cainea, ktorý je od neho ako herec o desaťročia mladší, ale v tomto filme je od Diesela o niekoľko storočí mladší a Diesel ho oslovuje "chlapče". Scenár akoby písal tiež nejaký 16-ročný "chlapče" s tomu odpovedajúcimi silácko-smiešnymi hláškami typu "Tento meč som nikdy nepomenoval." Chvíľa hrobového ticha. "Ale moji nepriatelia mu hovoria Zabijak čarodejníc". ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|60%| Od tohoto dílka jsem nic moc nečekal. Podobné ujeťárny moc nemusím, ale přesto na mě trailer nepůsobil až tak zle. Především jsem byl zvědav na Vina Diesela. Roli zváld celkem dobře a i místy uvěřitelně. Celkově bych k filmu vylepšil scénář, větší zapamatovatelnost a finále, které mě už vyloženě nebavilo. Akční scény, vizuální stránka, efekty – to vše bylo zajímavé. Od začátku mě film zaujal, jen tak ta cca poslední třetina snímku začala dost váznout, začal jsem se nudit. Finále nebylo vůbec zlé, ale pro mě dost nezajímavé a nepřekvapující. Jinak si moc nemůžu stěžovat. Vin Diesel mě zde bavil, stejně tak i Michael Caine, který snad zvládne veškerou roli. Elijah Wood mi zde moc neseděl, ale nevadí. Zbytek herců ok. Hudba byla celkem normální. Takže ve výsledku mírně nadprůměrná oddychovka, která by dostatečně, zabavit měla. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Jako líbilo se mi to, Vin Diesel byl také celkem fajn, ale přišlo mi, že to je spíše takové béčko. Příběh takovej tradiční o této tématice, nic nového, ale bavil mě. Akce nebylo moc, ale ani málo, takový střed. Ale za 90 mega bych čekal ty akční scény lepší. Každopádně film nenudí, dá se v pohodě zhlédnout, zaujme, takže dávám 3,5*. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ja bych to zas tak tragicky nevidel, proste lehce hororovy fantasy becko, ktery se snazi o mix Solomona Kanea s Carodejovym ucnem. Velika skoda je, ze se to vse neodehrava v minulosti, to bylo aspon atmosfericky, bohuzel po presunu deje do soucasnosti zustane jen extra topornej Vin a trochu zmateny pobihani po ulicich s obcasnou potyckou s nejakou carodejnici. Dejove to je proste fakt slaby, ale zase na druhou stranu, na becko dostatecny, i kdyz se film desne snazi tvarit jako neco vic, tak fakt ne. Akce nicmene vypada docela cool, vizualne to taky nedela zadnou ostudu a Wood i Caine jsou fajn, takze jsem se nakonec docela dobre pobavil a neni duvod nedat prumer. ()

Galerie (150)

Zajímavosti (10)

  • Scénář filmu se v roce 2010 umístil na Blacklistu - žebříčku nejlepších nerealizovaných scénářů. (JORDY)
  • Natáčelo se v Pittsburghu koncem roku 2014. Scéna s módní přehlídkou byla natočena v Carnegie museum na University of Pittsburgh. (JORDY)
  • Vin Diesel (Kaulder) si film vysnil a přispěl k jeho vzniku. Vin Diesel je totiž velký fanoušek  hry "Dungeons a Dragons" (v ČR pod názvem "Dračí doupě"). "Dračí doupě" je desková hra, při níž je nejdůležitějsí fantazie hráčů. (Yoshitsune)

Související novinky

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

19.06.2015

Chystat pokračování nového filmu ještě před jeho premiérou už je dnes běžná věc. Některá studia dokonce plánují své ságy na mnoho let dopředu, většinou se to ale dělá u prověřených značek. Slyšeli… (více)

Underworld míří do Prahy

Underworld míří do Prahy

16.05.2015

S filmovou sérií Underworld to po třetím díle vypadalo bledě, ve čtyřce se ale vrátila Selene s tváří Kate Beckinsale (Letec) a zase bylo dobře. Není tedy divu, že se věčný boj upírů a lycanů chystá… (více)

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

06.08.2014

Nedávno skončilo natáčení Rychle a zběsile 7 a Vin Diesel se tak mohl přesunout ke svému dalšímu projektu. Tím bude nadpřirozený akční thriller The Last Witch Hunter, ve kterém si plešatý bijec… (více)

Dwayne Johnson: Lovec démonů

Dwayne Johnson: Lovec démonů

02.09.2013

Hon na všelijaké ošklivé potvory a ježibaby je pořád v kurzu. Jeníčkovi a Mařence to šlo pěkně od ruky, Vin Diesel se čarodějnicím podívá na zoubek v akčním hororu The Last Witch Hunter a teď touží… (více)

Reklama

Reklama