Reklama

Reklama

VOD (1)

Film natočený podle skutečné události sleduje někdejšího úspěšného sportovního agenta J. B. Bernsteina, který se, ve snaze získat pro hlavní tým americké basebalové ligy talentované hráče z Indie, pustí do netradiční náborové soutěže.
Film MILLION DOLLAR ARM natočený podle skutečné události sleduje někdejšího úspěšného sportovního agenta J. B. Bernsteina a jeho partnera Ashe, kteří byli vytlačeni z branže silnějšími a prohnanějšími konkurenty. Pokud rychle nepřijdou se zaručeným receptem na úspěch, budou muset definitivně ukončit svoji činnost. Jednou pozdě v noci dostane J. B. při sledování televizního přenosu indického kriketového zápasu nápad, který je tak radikální, že by mohl fungovat. Co takhle přivézt talentované kriketové hráče z Indie a naučit je baseballu? J. B., který do Mumbaie odcestuje pouze s nadaným, ale nevrlým hledačem talentů Rayem, uspořádá celostátní soutěž s názvem "Million Dollar Arm", v níž ze 40 tisíc soutěžících vzejdou dva osmnáctiletí vítězové, Rinku a Dinesh. J. B. je přiveze do Spojených států, kde mají začít trénovat u legendárního nadhazovacího kouče Toma House. Cílem je, aby s chlapci podepsal smlouvu hlavní ligový tým. (HBO Europe)

(více)

Videa (29)

Trailer 1

Recenze (107)

Timak 

všechny recenze uživatele

Ano, je to takové stejné, jako ostatní filmy s touto tématikou. Neodehrává se zde nic převratného. Hodně mi to připomínalo McFarland USA, nicméně to nemění ten fakt, že tyhle filmy mám prostě rád a Američani to umí točit. Je to pecka a super odreagovačka. Zajímalo by mě, co je na tom všechno pravdy a co bylo "poupraveno" pro potřeby filmu. Nicméně klukům držím palce a klidně víc takových filmů. ()

PanPaniscus 

všechny recenze uživatele

"I would say the movie's 80 percent a completely true story, and it's called a movie. It's Hollywood. A movie never can be 100 percent true. You know, they have to put a little cheap cream on top of it to make it taste better. But … it's real, I'm happy the way they did it." -Rinku Singh + slušný výkon ústřední trojice indických herců, plynulý děj a indie samotná = další z řady povedených baseballových filmů... ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klasická limonáda namíchaná z amerického snu, rodinných hodnot, lásky a mixnutá opicemi v civilizaci a snad všemi klišé, které sportovní žánr nabízí. Rozumím tomu, že tyhle filmy jsou svázány určitými postupy, ale tady jsem nezaznamenal ani minimální snahu o nějakou odchylku, pro kterou by stálo za to si Nadhazovače pamatovat. Nijak zvlášť mě nepřesvědčili ani herci ´v čele s Hammem, u kterého mi přišlo, že si až příliš snaží hrát na Downeyho, což mu vůbec nešlo. Kdyby to bylo o sportu, který mám rád, nejspíš bych šel s hodnocením nahoru, ale baseball rád nemám a o kriketu toho vím tak málo, že ho ani nenávidět nedokážu, takže 35% je maximum. Víc nevypotím. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Menežr si střihne trip do krajiny bengálských tygrů, aby poznal, že souložit jde i dívkami, jež se nevěnují modelingu. Tři připálení indiáni se užívají házení tenisáku do té hloupé baseballové lapačky, učí se kalit v kokainových doupatech připálených raperů, ale hlavně pořádají grilovačky s roštěnkou od vedle. Vyjma neustálého skajpování a starocha, jež durch spí a plive moudra to nebylo marné! Hlava a pata se vyskytla a vše dobře dopadlo. O nic jiného Disney nestojí! 85% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, je mi jedno zda se snímek inspiroval skutečnými událostmi nebo jeho schéma pošeptala scénáristovy jedné blahé noci růžová múza......důležitější je zda zaujal nebo ne a tady jsem tak trochu na hraně. Je to ta stará dobrá american dreram limonáda, na kterou jsme navyklí a kterou svým způsobem u podobných témat vyžadujeme, ale celkově ze snímku čpí ušmudlaná malost. K čemu bych to přirovnal.....vezměme si například nějaký celkem úspěšný kousek např. Moneyball (r. 2011) a dejme tomu, že po pár letech Kanaďané natočí televizní remake - no, tak to je Milionový nadhazovač. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Hlavní postava JB (Jon Hamm) nosí hodinky Rolex Submariner. (Liqid)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v amerických štátoch Georgia a Kalifornia a taktiež na viacerých miestach v Indii. (MikaelSVK)
  • Obaja indickí chlapci nakoniec podpísali zmluvy s Pittsburgom Pirates. Amit, ktorý dvojici robil prekladateľa, sa po návrate domov stal trénerom basseballu. Jeho mužstvo tri roky neprehralo. (vander19)

Reklama

Reklama