Reklama

Reklama

Velká oříšková loupež

  • Kanada The Nut Job (více)
Trailer 3

VOD (1)

Ve snaze přežít zimu a neumřít hlady, rozhodnou se nerozluční přátelé krysa a veverka Bručoun vyloupit obchod plný oříšků, na který omylem narazí. Jejich svět je najednou krásnější. Plánují to největší přepadení v historii hlodavců. Jenže se k nim přichomejtne zbytek kamarádů z parku – přímo 13 milovníků oříšků, kteří jim situaci značně zkomplikují. Zvířátka však vůbec netuší, že obchod je jen krycí místo pro lupiče. Ti se chystají vyloupit banku skrz vykopaný tunel a místo pytlů s penězi podstrčit pytle ořechů. Rozhodně je na co se těšit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (14)

Trailer 3

Recenze (125)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Hezké no, heist snímek v hlavní roli se zvířátky, která jsou většinou dobrá, a s takovými, která jsou někdy zlá. Sice je sem tam nějaký známý hlas, ale k čemu to je, když ten příběh je tak příšerně nudný a předvídatelný. Není tam nic, co by mělo diváka zaujmout. Je to pořád jen to, že něco není správně, ale hrdina, který není hrdinou, to napraví. A všechno skončí krásně růžově. Že bych měl depresi? ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Pro nás zvířata je to těžké....... Pár vtipů to má, ale jako celek mě to nevzalo. Někdy si scénář jde svou cestou a přestává fungovat. Podobnost s příběhem "Za plotem" je až moc nápadná ale aby to fungovalo zde musíte přehlédnout řadu výmyslů. Pro děti to bude určitě parádní jízda, ale pro ostatní jen průměrný příběh. Díky, ale příště bez píšťalek a jen lízání. Vydržte závěrečné titulky. Ne kvůli hloupé hudbě, ale kvůli dvou dodatkům na úplném konci. Ještě se trochu zasmějete. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom nechápem to nízke hodnotenie. Snímok má príjemný a dobre pozerateľný dej, nechýba ani trocha humoru, napätie a akcia. Navyše všetko je zabalené do peknej animovanej vizualizácie. Ku koncu mu síce trocha dochádza dych, ale moje baby sa aj tak dobre zabavili, pýtajú si repete a to je pre mňa, čo sa týka hodnotenia, tá najlepšia vizitka pre akúkoľvek rozprávku. 70/100 ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

No. Animák dobrej. Existují určitě lepší, ale když uvážím, že se jedná o koprodukci Kanady, Jižní Korey a USA, což není pro animovaný film zrovna běžné, mohlo to dopadnout hůř. Zejména díky účasti Jižní Korey trochu chápu proč použili zrovna tuhle píseň jako ústřední, ale proč to tak chtěli, tomu už nerozumím. Tohle prostě neni ten správný hudební podklad do pohádky pro děti. Vidím tam také mnoho podobného s jinými animáky (namátkou Za plotem, Ratatouille, atp.). Abych jen nekritizoval, pes byl dobrej a narážka na Angry Birds také. Je vidět, že tvůrci šli s dobou. Měli by se ale ještě hodně učit, jestli chtějí být alespoň malinkou, maličkatou konkurencí pro DreamWorks či Pixar, potažmo Walta Disneyho. ()

Mauric 

všechny recenze uživatele

Něco mezi 3* a 4*. Co mě bavilo nejvíce, byl hlavní, těžce nesympatický hrdina, jenž nejde pro urážku daleko a váží si ostatních stejně jako nejbližšího kamene. Oproti ostatním superkladným hrdinům dnešního animovaného světa příjemná změna. I konec potěší. Prostě žádnej velkej hollywood, co si budeme povídat. A Dannyho parťáky nečekejte. Nebo jo? :) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • V závěru filmu je krátká mezititulková scéna. (Rominator)
  • Píšťalka pro psy by fungovala stejně tak i na veverky, jelikož ty by frekvenci píšťalky slyšely také. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama