Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Portrét sedmnácitileté dívky během čtyř sezón a čtyř písní.... Studentka Isabelle během léta v jihofrancouzském letovisku absolvuje svou první sexuální zkušenost. Prázdninová epizoda je však jen začátkem příběhu zvídavé dívky, která se po návratu do Paříže začne za peníze scházet s nejrůznějšími staršími muži. (oficiální text distributora)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (180)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Prostě puberťačka evidentně hledá sama sebe, zkouší, riskuje, je zvědavá... naprosto normální v tomto věku, ovšem Isabelle ty svoje hranice velmi posouvá až na samý okraj prostituce a leckdy se i ona musela cítit zneužitá. Evidentně to nedělala pro peníze, pro své vlastní potěšení /teda já neviděla, že by si to nějak užívala většinou/, proč to dělala možná ani neví ona sama... prostě to bylo něco jiného než její běžné starosti s rodinou a školou. Jsou to velmi silné 3*, skoro až 4*, jsem dost na vážkách. Marine je rozhodně neskutečně přirozeně krásná, tím lépe se na film dívá. Trošku podivný mi přišel ale vztah s jejím bráchou... velmi otevřený a intimní, to se jen tak nevidí. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Já v tom nic hlubokomyslného neviděl a ani jsem se to hledat nesnažil. Prostě jen příběh holky, která objeví svou sexualitu a rozhodne se jí zpeněžit. A baví jí to. Přijdou sice komplikace, které pramení z její neplnoletosti, ale i přes dočasné utlumení své činnosti si děvče pořád jede na té samé vlně. Potěšilo mě, že se Ozon nesnažil nějak moralizovat a pochopitelně i já se přidám k zástupu obdivovatelů Marine Vacth. Ale že by film na mě udělal nějaký výraznější dojem, to říct nemůžu. 55% ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Mladá studentka Isabelle se po jedné malé události vydává na cestu placené společnice. To sebou nese mnohé problémy a vše mírně eskaluje po té, co se tato situace provalí na veřejnost. Bohužel pro mě ten spouštěč ani následná katarze nebyla dostačující a ačkoli to Marine Vacth utáhla, tak Jen 17 hodnotím jako veskrze průměrnou festivalovku. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Melissa P., Třináctky, Klip... Aneb takovejch už bylo, a stejně zůstaly ploché. François Ozon a jeho rozbor nerozbor dospívající dívky, hledající dobrodružství skrze nebezpečného ale dobře vynášejícího koníčka. Marine Vacth předvádí tolik, až divák vypne mozek a hltá jen její svlečené tělo. Více v externí recenzi pro kult na konci listopadu. ()

Marius 

všechny recenze uživatele

"And then I imagine going into the village, and up into the inn and taking into my bed any men that come there-crude men, big men, old men, boys. Just lying there and taking them one after another, and feeling some magnificent triumph in it, some absolute release without a thought of what happens to your father or your brothers, whether they are alive or dead. In that moment I am purely myself. I belong to no one." Gabrielle de Lioncourt. M83, strach zo slobody, neznesiteľná ľahkosť bytia teenagerskej krásy a film ktorý hovorí o ženskej sexualite viac než stohy spisov Dr. Uzla. 9/10 P.S. Fascinuje ma ako si tu málokto uvedomuje, že toto vôbec nie je film o prostitúcii a nedostatku peňazí... ()

Galerie (52)

Zajímavosti (6)

  • Scéna, kdy se Isabelle a Alex dívají z mostu na Paříž, se odehrává na slavném Pont des Arts, který je často ve filmech využíván pro romantické scény. (claudel)
  • Natáčení probíhalo od června do srpna roku 2012. (Cheeker)

Související novinky

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Reklama

Reklama