Reklama

Reklama

Toy Story: Strašidelný příběh hraček

(TV film)
  • USA Toy Story of Terror! (více)

VOD (1)

Veselý výlet party z „Příběhu hraček“ se změní v noční můru, když jsou hračky nuceny přenocovat v poloprázdném motelu. Poté, co se jedna z hraček ztratí, dojde ke sledu záhadných situací, které bude třeba vyřešit dřív, než hračky potká děsuplný osud. (HBO Europe)

Recenze (54)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Kočka? Kočka! Co je to za horor?........... No, zas takový horor to není. Toy Story 3 bylo strašidelnější. Tohle je spíš velká sranda s trochou napětí. Nejlepší a nejděsivější je scéna s Jessie "pohřbené" v krabici. A je to moc krátké, určitě by to dalo na celovečerák. CITÁT - Hádám, že teď přijdou titulky........ ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Výsledky z ostatních webů: IMDb - 7,5/10 | Rotten Tomatoes: Tomatometer - 94%, Audience Score - 84%| FDb.cz - 87.1% | Tohle jsme se pokoušeli sehnat docela dlouho A ONO NIC! ..... Až včera, díky HBO GO jsme tento minifilmík z naší milované série zhlédli a opravdu je to TOP! V první napínavé půlce jsme měli v gatích i my, a to jsme na horory docela zvyklí :D, druhá už je spíše typicky vtipná a dobrodružná, nciméně to co vznikne, je opravdu nezapomenutelné! :-) ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Podle názvu a plakátu bych čekala strašidelnější podívanou ve stylu halloweenských epizod "Simpsonových", ale v tomto kraťasu se dočkáme obdobného příběhu jako ve druhém celovečeráku o Woodym a Buzzovi. Pohodička na jedno zhlédnutí, která pobaví hlavně v detailech (mě dostala zvracející PEZ figurka ;)). ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Toy Story of Terror začíná ve chvíli, kdy se rodině malé holčičky (zapomněla jsem její jméno, sakra) rozbije auto a rodina (i s kufrem plným jen hraček) se musí ubytovat v opuštěném motelu, jehož majitel je takový... divný... Scéna á la Psychosu supr, postupně mizející hračky jsou opravdu strašidelné. Vlastně jde o povedenou hříčku o ztrácejících se hračkách. Nehloupé, vtipné (ať žije ježek!!), leč nic nového nepřinášející. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Andy si bere své oblíbené hračky na všechny výlety, a tak se stane, že musí všichni strávit noc v zapadlém motelu. Filmovými znalci je sice prorokováno, že zapadlé motely jsou tím pravým místem pro různé šílence, uchyláky a jinou verbež, ale žádná z hraček netuší, že v tomto motelu je nebezpečno i pro ně. Pokud ale budou držet pohromadě (jako vždycky), tak se jim podaří celému nebezpečí vyhnout (jako vždycky)... Tento kraťas ze série Příběhu hraček sice nepřináší nic nového - až na začátek, kdy jsem tak nějak věřil, že přece jen nepůjde o pohádku, ale něco mnohem temnějšího, leč marně. Tvůrci se nechtěli obrat o dětské publikum, a tak se rázem film změnil v tradiční hračkárnu. I přesto se, stejně jako na další filmy či kraťasy z této série, na filmeček dobře kouká a nemůžu říct, že bych se nebavil. Bavil.. jen škoda že mi není o třicet míň, pak bych přidal i 5 hvězdičku.. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • Na vstupních dveřích motelu je nálepka s logem Buy and Large „BnL“ z filmu Wall-E (2008). (KGBelik)
  • Děj filmu se zprvu až příliš podobá dalšímu hororu Identita (2003), ve kterém hraje hlavní roli John Cusack. Přičemž v tomto krátkometrážním animáku nadabovala jednu z hlavních postav (Jessie) Johnova starší sestra Joan Cusack. (PlayEasy)
  • Náklaďák Pizza Planet je vidět na letáku v Ronově kanceláři. Na stěně Ronovy kanceláře je také malba dinosaurů stojících pod stromy, což je odkaz na Hodného dinosaura (2015). (KGBelik)

Reklama

Reklama