Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Klánovickém lese je nalezen zastřelený detektorář – hledač pokladů. Vzhledem k místu činu policie nemá k dispozici svědky a po počátečním šetření ani motiv činu. Jedinou stopou je střelná zbraň, která byla o šest měsíců dříve použita při vloupání do rodinného domu. Mají oba případy souvislost? (Česká televize)

Recenze (44)

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Občas se mi zasteskne po té staré partě, kdy se Pražák ještě nechoval jako pitomec, Anděl proháněl holky, Plíšek trousil svoje moudra a Kozáka pronásledoval Korejs. Oproti první sérii se mnohem méně zabíhá do soukromí, ke slovu se dostávají nové technologie a tak trochu mizí ta sympatická člověčina z let předchozích. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ těžký, rozvleklý, na konci napsáno, že se vyšetřoval dva roky! Navíc pachatel vypadá jakou jouda, ale rozhodně to jouda není, je to tvrdý nepřítel. Tentokrát to byla opravdu krimi piplačka. Korejs v akci potěší. Průměrně výborný díl. PS: potěší maličká role Zdeňka Trčálka, herce Slováckého divadla v Uherském Hradišti. ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aa někdo donáší asi kvůli Kozákovi a Korejsův fór na nedopečený kuře, který by veterinář ještě mohl zachránit top. Pondělní krimi opět nezklamalo, akorát mi připadá, že těch reklam i na veřejnoprávní před pořadem začíná být čím dál víc. Aby jim ty díly za chvíli taky nezačínaly o půl deváté a nekončily o půl dvanácté jako na komerčních hnojích. :) ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po taxikářích se tu zase vraždí 6,35. Leta letoucí vykrádal baráky, střádal si poklad, nikdy si ani nic nekoupil, měl ho zakopaný v lese. Bral šperky, peníze a taky pistoli. Až mu tam jednou přišel týpek s hledačkou, tak ho ukradenou pistolí prostě střelil a pak ho pro jistotu ještě zapálil. A aby toho nebylo málo, kraj má novou a hodně ambiciózní šéfku. ()

MirkaP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

díky @EllienPM za upozornění a odkaz na Legendy kriminalistiky (2/10 Hledač pokladů). /// Nová ředitelka je na zabití, to myslel ten Dušan vážně, že vybrali dobře? No obdobné exempláře se umí vůči nadřízeným velmi dobře přetvařovat. ///  Korejs a jeho vedení výslechu je lahůdka. Co mají znamenat ta jablíčka, co tam pořád okrajuje a baští? A jak jsme na tom s ním vlastně - jak píše @fabecc1222: "Furt nevim co ten Korejs, jede si pomstu, nebo cestu za vykoupením?" ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Skutečný pachatel se jmenoval Oldřich Konrád. V roce 2017 byl odsouzen na 25 let odnětí svobody. (sator)
  • Hospoda u Klánovického lesa je ve skutečnosti srub Vydra na řece Berounce kousek od Skryjského mostu. (Wince27)
  • Kozák (Ondřej Vetchý) použije zkratku „OVK“. Jedná se o Odbor vnitřní kontroly Policie České republiky. Zde může řadový občan podat stížnost na práci policie. (sator)

Reklama

Reklama