Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětadvacetiletý spisovatel a režisér Justin Kerrigan na základě své vlastní zkušenosti natočil film, který nepostrádá humor, svěžest a bezstarostnost mládí. Film se odehrává během jednoho víkendu. Hlavními hrdiny hudebního filmového příběhu je parta šesti kamarádů (tří chlapců, tří dívek), která má před sebou vidinu zábavného a vzrušujícího tanečního víkendu na velkolepé taneční party - po ubíjejícím pracovním týdnu. Film začíná pátečním odpolednem, kdy se kamarádi ve spěchu připravují na velkou taneční událost, a končí nedělní kocovinou, kdy se všichni po skvělém víkendu rozcházejí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (254)

POMO 

všechny recenze uživatele

Mierne provokatívna, veľmi trefná sociálna komédia o zhulenej londýnskej mládeži. Skôr než o nejaký dej alebo veľké posolstvo, v nej ide o čo najdôveryhodnejŠie zachytenie zhulených stavov, životných postojov a vôbec moderných obsesií mladého človeka. Niečo ako Trainspotting, akurát menej artové a vážne. Skôr bláznivo uletené. ()

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Já tohle prostě rád. Britský humor a jeho osobité podání, zajímavá studie welšské (heh:)) mládeže a moderní kultury. Dal bych klidně i za 5, kdybych byl hulič a ujížděl na těch strašnejch klubárnách:-), ale i tak se mi to líbilo. Ale přišlo mi, že takovýchto filmů lze natočit nespočet a pořád to bude celkem dobré... Zkrátka, kdo má rád britskou filmařskou školu a je mu pod třicet, neměl by být zklamán;-) ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne v pohode a cool. To jsem si rikal po prvni pulhodine filmu, ktera byla jedna dlouha jizda. Pak se bohuzel dej presunul na party a do vynikajicich dialogu byli nastrihany scenky s tancovanim a podobne a ty nudily. Hudba mi prisla jak z Klubu sracu, tudiz svizna a herci byli naprosto paradni, tim nemyslim nijak extra herecky vykony, ale takovy realny a verne nahuleny. Jen se mi nejak nezdal konec (zhruba poslednich 5 minut), ale zrejme to tak tvurci museli udelat, protoze jinak by to z predeslejch 90 minut vypadalo, jak jsou drogy strasne fajn. V zaveru mi film prisel zbytecne vaznej. Na nejlepsi kousky o drogach to nema, ale zabava to je paradni a i kdyz jsem se nesmal po celou dobu flmu, tak jsem se ani na chvily nenudil. Pride mi to jako takovej mix mezi filmama Guye Ritchieho, Klubem sracu, Trainspotting a Requiem za sen. ()

vadic 

všechny recenze uživatele

Human Traffic je pohádka, která našeptává, jak cool to bylo ve Velké Británii v průběhu 90´s. Jen ke konci musela trochu ubrat a vysvětlit, že vystřelování se má i stinné stránky. Opomenu-li dokumetaristický přínos filmu, pak je určitě největším lákadlem kvantum zábavných scén s pekelnými dialogy - například u skupinového "PARANOIA" nebo rozhovoru Dannyho Dyera s realitou jsem chcípal. Jinak režisér Kerrigan vypadá na to, že fičí už od plínek :-D ()

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že jsem se nepoučil; to bych nemluvil pravdu,i když jsem toho nejspíš pochopil skutečně jen poskrovnu. Ale i to se stává... Když za mou zahradu zastaví sousedův synáček své auto a jde na pár minut navštívit své rodiče, nechává zapnutý přehrávač s touhle muzikou. Tahle jeho "duc duc music" mě naštve mnohem víc než celý tento film. Z toho nejspíš mohu usuzovat, že hudba je z tohoto techno-kolotoče to nejodpudivější. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Majitele klubu Azyl (Asylum) Pablo Hassana si zahrál legendární britský Dj Carl Cox, který spolupracoval také na tvorbě soundtracku. (maxXxic)
  • Malé cameo má ve filmu i legendární pašerák marihuany Howard Marx. Objevuje se jako postava s kázáním o "špekové politice". (Terva)
  • Když Jip (John Simm) telefonuje v kanceláři manažera klubu, je vidět v záběru na stole zavěšený telefon. (Fenk)

Reklama

Reklama