Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětadvacetiletý spisovatel a režisér Justin Kerrigan na základě své vlastní zkušenosti natočil film, který nepostrádá humor, svěžest a bezstarostnost mládí. Film se odehrává během jednoho víkendu. Hlavními hrdiny hudebního filmového příběhu je parta šesti kamarádů (tří chlapců, tří dívek), která má před sebou vidinu zábavného a vzrušujícího tanečního víkendu na velkolepé taneční party - po ubíjejícím pracovním týdnu. Film začíná pátečním odpolednem, kdy se kamarádi ve spěchu připravují na velkou taneční událost, a končí nedělní kocovinou, kdy se všichni po skvělém víkendu rozcházejí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (252)

Easykk 

všechny recenze uživatele

Nejlepší a asi nejkultovnější párty film. Skvěle vysmažené/vyhulené/vyalkované rozhovory...hlavně o hvězdných válkách a samozřejmě ,,špeková politika,, Věřte nebo ne..přesně to jsem taky zažil :) Připomíná mi má mladá léta..sakra to snad už nejsem tak starej :o)) nene..ještě ne :) ,,The weekend has landed,, ;) ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Justin Kerrigan | Hudba: Viacero autorov jednotlivých pesníčiek | Produkcia: Allan Niblo | Distribúcia: Renaissance Films, Metrodome Distribution, VC, Miramax | Štúdio: Fruit Salad Films, Irish Screen | Rozpočet: 2,2 miliónov £ | Tržby: 4,7 miliónov $ || Pre všedného človeka až príliž veľká filmová pocta onému hudobnému žánru a hlavne "psychotropnej kultúre". Hovorím to tak, že bola doba, keď som mal rád každý piatočný večer na ulici a v podnikoch otázneho renomé. Zdá sa, že nie dostatočne. Tým pádom nepresvečene a s neschopnosťou obdivovania. ()

Reklama

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Vzkaz pro pana Šteindlera: Kdybyste si nejdříve zkouknul Human Traffic, nevyblil by ste takovej shit, jako je Perníková věž, protože TAKHLE to chodí, když ste na drogách!!! A kdo tady brečí, že to je film o tom,jak si co nejlíp zasrat mozek, ten to absolutně nepochopil. Ty lidi nemaj jinej smysl života, a když vám nevyhovuje realita, snažíte se z ní uletět.....prostě to pochopí jen ten, co měl v životě stejnej problém!!!Každá věta,každý slovo,co tu padne je těžkej fakt.Zažil sem tyhle sračky na vlastní kůži.Vím,o čem mluvím a vědí to i tvůrci tohoto filmu!!!HOWGH! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nakoľko veľa užívateľov film porovnáva s Trainspotting, prevláda u mňa sklamanie. Jeho parametre nedosahuje ani zďaleka. Na rozdiel od spomínanej kultovky v Human Traffic chýba poriadna nosná línia. Všetko sa tu točí okolo blbých dialógov, často zbytočne vulgárnych, užívaní drog a tancovaní na nekonečných diskotékach. Samozrejmosťou je obsadenie typických britských držiek, čiže žiadny festival spanilosti sa nekoná. Humor zabral len v určitých chvíľach a tak jediným zapamätateľným momentom ostáva originálne zaspievanie britskej hymny. ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, že tento žáner silne polarizuje ludí na tých, ktorí to podobne ako v reálnom živote nedokážu naplno prežívať, respektíve ani nechcú s pohŕdavým pohľadom a tých druhých. Ja osobne som sa ocitol na pomedzí oboch tíchto kategórií a zaspomínal som si na staré časy, ale nemohol som úplne ignorovať vnútorný hlas racionality. Tak či onak je Human traffic jedným z najlepších "cluberských" filmov 90.tich rokov. Na rozdiel od iných filmov o drogách neobsahuje nejaké to poučné morálne posolstvo, skôr sa prikláňa na druhú stranu a túto tému príjemne odľachčuje. Takže žiadne strachy, pure zábava a nijaké zbytočné rečičky okolo toho, teda nezmyselné blábolenie v raushi vinímajúc. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Malé cameo má ve filmu i legendární pašerák marihuany Howard Marx. Objevuje se jako postava s kázáním o "špekové politice". (Terva)
  • Když Jip (John Simm) telefonuje v kanceláři manažera klubu, je vidět v záběru na stole zavěšený telefon. (Fenk)
  • Majitele klubu Azyl (Asylum) Pablo Hassana si zahrál legendární britský Dj Carl Cox, který spolupracoval také na tvorbě soundtracku. (maxXxic)

Reklama

Reklama