Reklama

Reklama

Poté co dostala výpověd v práci a odhalila manželovu nevěru, rozhodne se Tammy (Melissa McCarthy) přehodnotit svůj život a odjíždí se svojí excentrickou babičkou - alkoholičkou (Susan Sarandon) na výlet jejich života. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (84)

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Aha, čiže ono to mal byť nejaký Road Trip. Musím povedať, že dosť slabý a pripadalo mi to, ako keby sa dostali tak maximálne do druhého štátu a aj to sme moc tú cestu nevideli. Susan Sarandon aj so stareckým účesom bielej farby vyzerá mlado a lepšie ako Melissa McCarthy, ale jej postava sa mi až tak moc nepáčila. Pripadalo mi to ako jedna z novodobých úloh Roberta De Nira v bláznivých komédiách, ale jemu taká poloha sedí viac. Humor tu bol, teda aspoň sa snažil byť, nebol našťastie trápny ale ani nijako vynikájúci. Film priemerný na úrovni Melissy McCarthy. 5,2/10. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $84,525,432Tržby Celosvetovo $100,400,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,373,338 //počet predaných kusov 228,506Tržby za predaj DVD v USA $9,340,897 //počet predaných kusov 672,769║ americký komediálny objav Melissa McCarthy = hnus na n-tu, americké komédie padajú strmhlav na dno únosnosti ale niektoré zjavenia ako Melissa McCarthy ešte stále dokážu zaryť úroveň znesiteľnosti nižšie a nižšie /5%/ ()

Reklama

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Ben Falcon umí točil celkem solidní sitcomy (Happy Ending, Jmenuji se Earl). Ovšem projekty typu Tammy si sere z příma do bot a možná za tento plev, který má být komedií slízne i nějakou tu nominaci na zlatou malinu... Nejen, že je film zpletencem nevtipných a hloupých situací, ale ještě se člověk musí devadesát minut dívat na nefilmogenickou M.McCartney a její neherecké umění... Abych to shrnul a uzavřel; film se mi nelíbil, nebavil mě a dám jednu hvězdu. ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle katastrofu nedokázala zachránit ani Sarandon, ani Collette, Bates, a dokonce ani Oh. Sračka, hrající si na crazy roadtripovou komedii, přitom jediný, co divákovi nabízí, je pocit studu a trapnosti. Opravdu jeden z nejtrapnějších filmů, co jsem kdy viděla, a že už jsem těch sraček viděla hodně. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Tammy je tlustá loserská blbka na začátku filmu. Tammy je tlustá loserská blbka na konci filmu. Tammy vyráží na výlet se svou věčně vožralou a nadrženou babičkou. Tammy přepadne fastfood, znemožní se při tom a jde za to sedět. Aniž by se cokoliv (!) změnilo na tom, že je Tammy tlustá looserská blbka, zamiluje se do ní chlápek jménem Bobby. Aniž by se cokoliv změnilo na tom, že je Tammyina babička stará vožralá škatule, dospěje díky ní Tammy k jakémusi sebeuvědomění, jenž spočívá v tom, ŽE NEMUSÍTE VŮBEC NIC UDĚLAT a stejně vám poté, co se život podělá, přijde štěstíčko naproti. To je nějaká nová motivační formulka? Sorta lidí "za muj posranej život může někdo jinej" bude nadšená, tleskánek. P. S. Tammy ve skutečnosti nenabízí mnoho komediálních scén. Těch vyloženě komických je pouze několik, jsou založeny na sebeztrapnění ústřední "hrdinky" a obvykle kolísají někde mezi "trapné" a "WTF?" Zajímavé ovšem je, že ve své vážné rovině film nejednou prokáže tah na bránu (Tammy je například v jedné scéně vpáleno přímo do obličeje, že je tlustá looserská kráva, načež nenásleduje povinné brečení a morální utěšováníčko, nýbrž zcela střízlivé konstatování, proč tomu tak je) a že herci nejsou úplně marní. Což ovšem nic nemění na výsledném faktu, že je Tammy dost stupidní film. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Herečka a režisérka snímku Melissa McCarthy vyhodila z natáčení ženu, která chtěla udeřit své neposlušné dítě. (Patw)
  • Film se natáčel v Sevrní Karolíně v USA. (rafix)

Reklama

Reklama