Reklama

Reklama

Poté co dostala výpověd v práci a odhalila manželovu nevěru, rozhodne se Tammy (Melissa McCarthy) přehodnotit svůj život a odjíždí se svojí excentrickou babičkou - alkoholičkou (Susan Sarandon) na výlet jejich života. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (84)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Snad nikoho nepohorším, ale sledovat tlustou, hnusnou, rozjetou a navíc hloupou (úzasná kombinace) krá**, která je díky své váze neschopná slézt z kuchyňské linky, ale zato je díky své jednoduchosti schopná olízat všechny hamburgery v rychlém občerstvení, je nad mé síly. Melissa McCarthy je fakt nechutná. ()

JimDeNiro 

všechny recenze uživatele

Nevím, nejsem tlustý looserský vůl, ale vcelku jsem si Melissu McCarthy oblíbil a na Tammy jsem dlouho čekal a popravdě jsem se těšil. Čkal jsem, že to bude fajn vtipný odvaz ve stylu Drsňaček, a je to teda slabší. Ale hlavně skrz Susan Sarandon jsem na to čekal, ano, a to nejsem gerontofil. Susan je skvělá herečka a tady nezklamala, až na to co jí v maskérně udělaly na hlavě za účes. Ale chápu, hrála starou nadrženou bábu. Melissa trochu zklamala a Susan naopak mooc potěšila, dle mne dobrá oddechovka, smál jsem se, ale čekal jsem opravdu více... 60% ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Tammy má obrovskou a také jedinou výhodu, a sice že je občas fakt vtipná a u několika scén jsem se upřímně pobavil. Kromě nich však nenabízí nic netradičního či nějak originálního, tvůrci sází na ověřené postupy, takže se nevyhneme hluchým místům, trapným emocionálním výlevům a nespočtu různých klišé. Melissa McCarthy mi překvapivě přišla strašně nesympatická, její herecký projev mě po celou dobu vysloveně iritoval. Nebýt těch několika povedených scén, jednalo by se z mého pohledu o vyložený propadák. 3/10. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $84,525,432Tržby Celosvetovo $100,400,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,373,338 //počet predaných kusov 228,506Tržby za predaj DVD v USA $9,340,897 //počet predaných kusov 672,769║ americký komediálny objav Melissa McCarthy = hnus na n-tu, americké komédie padajú strmhlav na dno únosnosti ale niektoré zjavenia ako Melissa McCarthy ešte stále dokážu zaryť úroveň znesiteľnosti nižšie a nižšie /5%/ ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Na "Tammy" som sa neskutočne tešil. Melissu McCarthy mám veľmi rád, takže som dúfal v príjemnú zábavu. Bohužiaľ to "naj" (ako to už býva zvykom), divák nájde v trailery, takže mimoriadneho návalu smiechu som sa nedočkal. Múdra v záverečnej štvrťhodinke vyzneli skôr ako klišé, takže tento snímok, rovnako ako mnoho iných užívateľov (aj keď pár "zajeb*v" stálo zato), s ľútosťou so skysnutým úsmevom - neodporúčam. Je to škoda. Nápad aj herecké obsadenie je skvelé. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Herečka a režisérka snímku Melissa McCarthy vyhodila z natáčení ženu, která chtěla udeřit své neposlušné dítě. (Patw)
  • Film se natáčel v Sevrní Karolíně v USA. (rafix)

Reklama

Reklama