Reklama

Reklama

Poté co dostala výpověd v práci a odhalila manželovu nevěru, rozhodne se Tammy (Melissa McCarthy) přehodnotit svůj život a odjíždí se svojí excentrickou babičkou - alkoholičkou (Susan Sarandon) na výlet jejich života. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (84)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Průměrný film, který neurazí ani nenadchne. Zasmál jsem se několikrát, takže bych neřekl, že nebyl vtipný, spíš byl takový jednoduchý a ve filmu jsme se nedočkali ničeho originální a ono by možná bylo lepší, kdyby tam nebyla klasická proměna hlavního hrdiny. Susan Sarandon byla skvělá, upřímně mě překvapuje, že ona jde do filmu tohohle typu. Melissu mám rád, ale na pár vtípků se jí jako komediantce tohle nepovedlo... ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Sám rozhodně nejsem žádná Twiggy, právě naopak, takže prasnicoidní vyžranost Melissy McCarthy mi nevadí ani v nejmenším a loserství její postavy je zpočátku také docela vtipné. Když pak ale sledujete stále dokola sled velmi podobných (a zároveň velmi nepravděpodobných a za vlasy přitažených) situací a emočních "proměn" dvou hlavních postav, všechno to začíná být opravdu, ale opravdu otravné. Konec to rozhodně nevylepšil a tak při vší úctě k Susan, na víc než na jednu * to tentokrát nevidím. ()

Reklama

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Komedie, která vlastně ani moc komedií není, protože jediný vtipný aspekt je Melissa McCarthy a její fekální a sprostý hlášky. Ale je to trochu málo na to, aby z toho vyšel alespoň průměrnej film. Děj je rozbředlý a takový trochu nahodilý, což se u těch roadtripových filmů stává docela často. Nejvíc mě ovšem fascinuje, jaká jména se do tohoto projektu navezla - Kathy Bates, Susan Sarandon, ale ani Toni Collette bych v takovym škváru nečekal. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Aha, čiže ono to mal byť nejaký Road Trip. Musím povedať, že dosť slabý a pripadalo mi to, ako keby sa dostali tak maximálne do druhého štátu a aj to sme moc tú cestu nevideli. Susan Sarandon aj so stareckým účesom bielej farby vyzerá mlado a lepšie ako Melissa McCarthy, ale jej postava sa mi až tak moc nepáčila. Pripadalo mi to ako jedna z novodobých úloh Roberta De Nira v bláznivých komédiách, ale jemu taká poloha sedí viac. Humor tu bol, teda aspoň sa snažil byť, nebol našťastie trápny ale ani nijako vynikájúci. Film priemerný na úrovni Melissy McCarthy. 5,2/10. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Tammy má obrovskou a také jedinou výhodu, a sice že je občas fakt vtipná a u několika scén jsem se upřímně pobavil. Kromě nich však nenabízí nic netradičního či nějak originálního, tvůrci sází na ověřené postupy, takže se nevyhneme hluchým místům, trapným emocionálním výlevům a nespočtu různých klišé. Melissa McCarthy mi překvapivě přišla strašně nesympatická, její herecký projev mě po celou dobu vysloveně iritoval. Nebýt těch několika povedených scén, jednalo by se z mého pohledu o vyložený propadák. 3/10. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Herečka a režisérka snímku Melissa McCarthy vyhodila z natáčení ženu, která chtěla udeřit své neposlušné dítě. (Patw)
  • Film se natáčel v Sevrní Karolíně v USA. (rafix)

Reklama

Reklama