Reklama

Reklama

Poté co dostala výpověd v práci a odhalila manželovu nevěru, rozhodne se Tammy (Melissa McCarthy) přehodnotit svůj život a odjíždí se svojí excentrickou babičkou - alkoholičkou (Susan Sarandon) na výlet jejich života. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (84)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Sám rozhodně nejsem žádná Twiggy, právě naopak, takže prasnicoidní vyžranost Melissy McCarthy mi nevadí ani v nejmenším a loserství její postavy je zpočátku také docela vtipné. Když pak ale sledujete stále dokola sled velmi podobných (a zároveň velmi nepravděpodobných a za vlasy přitažených) situací a emočních "proměn" dvou hlavních postav, všechno to začíná být opravdu, ale opravdu otravné. Konec to rozhodně nevylepšil a tak při vší úctě k Susan, na víc než na jednu * to tentokrát nevidím. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

"Tammy, Tammy jede - Je moje, je tvoje! Nemá chybu"! Pokud se budeme bavit o žánru nekorektní komedie, tak co se týče dámského pohlaví, je Melissa McCarthy nekorunovanou královnou. A co víc, svůj majestát si umí plnými doušky užít....nebo se tak alespoň tváří. Tammy jede na šílené horské dráze, která nezná mantinely dobrého vkusu....pro puritány může být tato pouťová atrakce až přes čáru, ale já se bavil. Když budu chtít nasytit svoji intelektuálnější část mého já, tak si zajdu do univerzitní knihovny a když tu stále pubertální, tak proč nedopřát sraženému jelenu dýchání z úst do úst? ()

Reklama

Sheffield odpad!

všechny recenze uživatele

Jak asi může dopadnout film, jenž začíná slovíčkem shit! a kde hlavní protagonistka pronese naprosto geniální větu s informací, kterou fakt nepotřebujete vědět: „Víš, jednou mě vyprstil Boz Scaggs."? Kdybych to měl popsat jednou větou, tak je to vlastně hodinu a půl dlouhé pojednání o tom, že i ten vyžraný keporkak s mizernou životosprávou má nárok na lásku. Komedie bez špetky vtipu, to jsme to dopracovali... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá akosi komediálna nieje. Sú tu badateľné znaky, že sa tvorcovia nevedia rozhodnúť, či ísť smerom hrubej komediálnej žánrovky, rodinnej drámy alebo morálneho indie art filmu. Čo je však okúzľujúce, sú momentky s Melissou McCarthy a jej Babkou ( Sarandon ). Pre príjemný večer v rodinnom kruhu, to však stačí. ()

Erik7595 

všechny recenze uživatele

Trapas. Málokedy mi z filmu je tak trápne, že ho nedopozerám na prvý krát. Nevtipné, trápne a Mellisa je v tomto filme tak strašná, nesympatická a otravná postava, že sa s ňou v žiadnom prípade nedá sympatizovať. Škoda, so správnym scenárom a režisérom nedávno dokázala, že jej humor ide (Spy). Rozhodne najhoršia "komédia" minulého roka.. 20% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Sevrní Karolíně v USA. (rafix)
  • Herečka a režisérka snímku Melissa McCarthy vyhodila z natáčení ženu, která chtěla udeřit své neposlušné dítě. (Patw)

Reklama

Reklama