Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Záchrana světa

  • USA Justice League: The Flashpoint Paradox
Trailer

V této napínavé adaptaci komiksu z roku 2011 cestuje Flash v čase s cílem napravit klíčové události v životě své rodiny. Jenže to způsobí řetězovou reakci a dojde k vytvoření katastrofální roztříštěné alternativní reality, ve které Liga spravedlivých nikdy nevznikla a Superman není k nalezení. Uprostřed nového světa pustošeného nelítostnou válkou Wonder Woman a Amazonek s Aquamanem a Atlanťany se Flash musí spojit s mnohem krutějším a násilničtějším Batmanem i vládním agentem Cyborgem, aby se společně pokusili obnovit Flashovu původní časovou linii. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Vyzbrojený informáciou, že ide rozhodne o lepší kúsok než tohtoročný hraný celovečerák som aj napriek postupnému a nezvrátiteľnému  odklonu od superhrdinských komiksových adaptácií dal tomuto animáku šancu. Tie od DC sú dlhodobejšie kvalitnejšie než kvázi temné a nabubrelé hrané filmy a Flashpoint Paradox nie je našťastie výnimkou. Máme tu začiatok tretej svetovej vojny, vybuchujú atómové bomby, je tu množstvo záporných postáv a ono je tu toho nakoniec tak veľa, že by to vydalo na seriál, kde by som sa v deji strácal asi menej a všetkého by som si aj viacej užil, pretože by tu bolo viacej priestoru na všetko a divák by si občas mohol aj vydýchnuť. Hodnotím v rámci animovaných DC filmov, v porovnaní s DCU pre kino je to o triedu vyššie. 70% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Naprostej luxus a rozhodně jeden z nejlepších DC animáků, co jsem doposud viděl. Tohle kdyby bylo ve filmu v nějaké podobě převedeno, tak bych byl mega spokojený. Uvidíme jak si s Flashpoint Paradox poradí nadcházející 3. řada Flashe PS: Flashpoint Batman naprosto nejlepší postava!...10/10 ()

Reklama

Dont 

všechny recenze uživatele

Hrané filmové zpracování mi sedí více, jsem asi už i namlsaný současnou komiksovou velkoprodukcí, takže jsem nějak postrádal tu epičnost a grandióznost doprovázející Temného rytíře nebo Muže z oceli. Upřít se Justice League: The Flashpoint Paradox ale nedá solidní tempo, film se ani na chviličku nezastaví. Jenže možná i proto jsem se hůř orientoval v postavách, všelijakých hrdinů je tam nespočet. Flash celkem sympaťák, vtipná byla hříčka s alternativním osudem Batmana i Supermana. ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Jelikož k nám v zimě 2014 dorazí seriál Flash, rozhodl jsem se, že se na něj navnadím tímto snímkem a docela se to povedlo. O snímku jsem si nic nezjišťoval a tak jsem byl velice překvapen příběhem, který se velice povedl. Děj zasazen do jiné reality byl skvělý nápad, realita je pěkně temná, tak to snad v komiksech umí jen DC. Máme tu pár pěkných akčních epických scén, desítky hrdinů a pana Waynea, ale tentokrát trošku jinak. Komiksový fanda by měl být potěšen 7,5/10. ()

Almásy 

všechny recenze uživatele

tieto animáky sú zákonite guilty pleasure ale toto spolu s Dark Knight Returns nejako vyčnieva, príbeh je fakt skvelý, dokonca si myslím že keby sa tohto drží plánovaný flm tak to môže byť celkom pecka. má to skvelý humor- veľmi som sa bavil na najhomosexuálnejšom vtipe na svete : ,,Flash once again I AM THE TOP and you´re the BOTTOM!" a celé je to tak nejak chytré. bavilo ()

Galerie (81)

Zajímavosti (6)

  • Film je založen na komiksové sáze od DC Comics "Flashpoint" z roku 2011, kterou napsali Geoff Jones a Andy Kubert. (Shadowspark)
  • Jedná se o první animovaný film o Justice League, kde se neobjeví Martian Mannhunter. (jh666)

Reklama

Reklama