Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Záchrana světa

  • USA Justice League: The Flashpoint Paradox
Trailer

V této napínavé adaptaci komiksu z roku 2011 cestuje Flash v čase s cílem napravit klíčové události v životě své rodiny. Jenže to způsobí řetězovou reakci a dojde k vytvoření katastrofální roztříštěné alternativní reality, ve které Liga spravedlivých nikdy nevznikla a Superman není k nalezení. Uprostřed nového světa pustošeného nelítostnou válkou Wonder Woman a Amazonek s Aquamanem a Atlanťany se Flash musí spojit s mnohem krutějším a násilničtějším Batmanem i vládním agentem Cyborgem, aby se společně pokusili obnovit Flashovu původní časovou linii. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Další crossoverová slátaninka s odpuzující animací. Na druhou stranu, takové ty superhero komiksy pro masy už bývají a nemá cenu nad tím lámat hůl nebo dštít síru. Flashpoint Paradox má přinejmenším zajímavý scénář , dějově uhání vpřed plnou parou bez krkolomných třenic a původní dabing je naprosto výtečný, takže si na komiksech ujíždějící drobotina může v klidu spokojeně mrouskat. My odrostlejší si pustíme nějaké to porno. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Jak léta plynou, tak si osobně zcela upřímně nedovedu představit, co bych dělal bez každoročních animovaných dávek od DC/Marvelu. Až to dítě ve mně jednou nečekaně zemře bude to šok... Nová týmovka JLA pracuje s totálně úžasným a nápaditým scénářem (konečně na jiné reality došlo!), ke konci však překvapivě mírně ztrácí dech. Ale jen trochu. Go, Flash, go! ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Nová hranice byla v pohodě (a měla Lucy Lawless), Krize na dvou Zemích přispěchala s pořádnou bandou záporáků, Zánik byl dokonale chladný a konečně The Flashpoint Paradox je epický. Touha Barryho Allena po jeho předčasně zesnulé matce otevřela bránu peklu, což poněkud připomíná lepší časy Cliva Bakera a tak to má být. Batman není, Kyborg na to nemá, největšími záporáky jsou císař Aquaman a krutá vládkyně Wonder Woman, jejichž svazek je smrtelným jedem pro celý svět. Řekněte Shazam! a podívejte se na tu krásu ještě jednou a znovu a znovu a nikdy vás neunaví. ()

Almásy 

všechny recenze uživatele

tieto animáky sú zákonite guilty pleasure ale toto spolu s Dark Knight Returns nejako vyčnieva, príbeh je fakt skvelý, dokonca si myslím že keby sa tohto drží plánovaný flm tak to môže byť celkom pecka. má to skvelý humor- veľmi som sa bavil na najhomosexuálnejšom vtipe na svete : ,,Flash once again I AM THE TOP and you´re the BOTTOM!" a celé je to tak nejak chytré. bavilo ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru druhý nejlépe vydařený film z DC, prvním je pro mě stále Batman vs Red Hood. Alternativní realita díky Flashově zásahu byla těžce temná a depresivní!!! Paráda :) Dobře poskládaný a nápaditý příběh! Vyobrazení Batmana bylo luxusní a totéž platí i o Supermanovi. Opravdu se mi to líbilo!!! Hodnotím 4,5* ()

Galerie (81)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první animovaný film o Justice League, kde se neobjeví Martian Mannhunter. (jh666)
  • Film je založen na komiksové sáze od DC Comics "Flashpoint" z roku 2011, kterou napsali Geoff Jones a Andy Kubert. (Shadowspark)

Reklama

Reklama