Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Záchrana světa

  • USA Justice League: The Flashpoint Paradox
všechny plakáty
Trailer

V této napínavé adaptaci komiksu z roku 2011 cestuje Flash v čase s cílem napravit klíčové události v životě své rodiny. Jenže to způsobí řetězovou reakci a dojde k vytvoření katastrofální roztříštěné alternativní reality, ve které Liga spravedlivých nikdy nevznikla a Superman není k nalezení. Uprostřed nového světa pustošeného nelítostnou válkou Wonder Woman a Amazonek s Aquamanem a Atlanťany se Flash musí spojit s mnohem krutějším a násilničtějším Batmanem i vládním agentem Cyborgem, aby se společně pokusili obnovit Flashovu původní časovou linii. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Dont 

všechny recenze uživatele

Hrané filmové zpracování mi sedí více, jsem asi už i namlsaný současnou komiksovou velkoprodukcí, takže jsem nějak postrádal tu epičnost a grandióznost doprovázející Temného rytíře nebo Muže z oceli. Upřít se Justice League: The Flashpoint Paradox ale nedá solidní tempo, film se ani na chviličku nezastaví. Jenže možná i proto jsem se hůř orientoval v postavách, všelijakých hrdinů je tam nespočet. Flash celkem sympaťák, vtipná byla hříčka s alternativním osudem Batmana i Supermana. ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Většinou žehrám na zbytečně natahovanou stopáž filmů a tady mám opačný problém - Flashpoint Paradox nastřeluje spoustu témat a nemá čas se jim poctivě věnovat. Komiksový film na téma bradburyovské Ozvěny hromu zkrátka nemůže mít hodinu a čtvrt. Film tak stěží zvládá dodat nějakou charakterizaci Flashovi a alternativnímu bezohlednějšímu Batmanovi. Wonder Woman a její boj s Aquamanem už takové štěstí nemají. Film to je sympaticky nekompromisní, ale s tím zaměřením na drsnost a temnotu to přece jenom na můj vkus přehání. S takovýmhle vděčným námětem to ani nebylo třeba a víc jsme mohli prozkoumat tuhle verzi univerza JL jako z noční můry. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Naprostej luxus a rozhodně jeden z nejlepších DC animáků, co jsem doposud viděl. Tohle kdyby bylo ve filmu v nějaké podobě převedeno, tak bych byl mega spokojený. Uvidíme jak si s Flashpoint Paradox poradí nadcházející 3. řada Flashe PS: Flashpoint Batman naprosto nejlepší postava!...10/10 ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru druhý nejlépe vydařený film z DC, prvním je pro mě stále Batman vs Red Hood. Alternativní realita díky Flashově zásahu byla těžce temná a depresivní!!! Paráda :) Dobře poskládaný a nápaditý příběh! Vyobrazení Batmana bylo luxusní a totéž platí i o Supermanovi. Opravdu se mi to líbilo!!! Hodnotím 4,5* ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Liga spravedlivých napočtvrté a zase o chlup blíže k dokonalosti. Prvních pár minut zvěstuje další naivně ušlechtilou superhrdinštinu, ta se ovšem rázem mění v promyšlenou, dospělou a brutální sešlost známých ksichtů s morálkou prohnilější než tělíčko Bruce Wayna ve svých šesti stopách pod břečťanem. Skrze tradičně přetažený úvodní zvrat nám je servírována paralelní současnost oplývající atmosférou temnou jako mývalí vercajk po prznění výfuku, jejíž nejvíce fascinujícím produktem je přestárlý hrubián Batman s játry na šutr a muškou horší než Parkinsonem stižený zahradník. Všechno to šlape jako hodinky, dokud neprosáknou na povrch páchnoucí stoky patosu a nenamíří svým mastným ukazováčkem na nechutně stereotypní animaci, na jejímž omšelém laku nebyla za poslední roky provedena ani nejtitěrnější úprava a mé zrakové ústrojí se tak začíná rozkládat nudou. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (6)

  • Film je založen na komiksové sáze od DC Comics "Flashpoint" z roku 2011, kterou napsali Geoff Jones a Andy Kubert. (Shadowspark)
  • Jedná se o první animovaný film o Justice League, kde se neobjeví Martian Mannhunter. (jh666)

Reklama

Reklama