Reklama

Reklama

Kanibalové 2

  • Itálie La montagna del dio cannibale (více)
Trailer

Tento kmen žije v horách uprostřed ostrova. Nejvyšší vrchol nazývají Horou kanibalského boha. Na jejím vršku je svatyně šamanů, kteří provádějí posvátné lidožroutské obřady. Susan však nechce nikdo doprovázet, a proto se musí na cestu do hor vydat pouze s několika přáteli. Na Novou Guineu přijíždí manželka známého cestovatele Susan. Hledá manžela, který je již několik měsíců nezvěstný. Domorodci jí vyprávějí o zvláštních indiánech, kteří uctívají svého boha lidskými oběťmi. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

Kanibalské filmy nemusím,ale bol som zvedavý a navyše Ursula Andress..... vysledok. ?Ursula Andress mi pripadá ako z amaterskeho okresného divadla,ostatní su na tom rovnako.Ale ok kanibalské filmy nie sú o herectve.Takže - záver: NUDA - strata času,a osobne by som to neradil ani medzi kanibalské filmy-taká nepodarená imitácia. P.S.U.Andress vyzerá dobre ale i tak odpad (film) ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Celú kanibalskú ságu treba dbať s ohľadom na neprebádané a kultové obdobie pre shocking samotný v rámci žánru. Dačo podobné možno nájsť v počiatkoch slasherov či zombie periódach, ktoré potrebovali štartovacích ťahúňov. Je to samozrejme veľmi slabé, nevýrazné a štylizačne manipulatívne, ale aspoň sa protagonisti nenatáčajú, ako sú tortúrovaní (mini kvit za absenciu VGA v prvej osobe) a mám pocit, že málinko poddimenzované, ako dáky selektívny príklad zlého filmu ofackaného fanúšikmi. Takých je nepomerne viac a paradoxne s odstupom času. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

KANIBALůM 2 (takto je překřtil český distributor a s o rok staršími KANIBALY aka CANNIBAL HOLOCAUSTEM nemají nic společného) jsem se ve videopůjčovně dlouho vyhýbal, protože jsem předpokládal, že když v nich hraje Ursula Andress, sotva tam bude něco skutečně drsného. A nemýlil jsem se, i když pes je zakopaný někde jinde. Ten film je totiž v prvé řadě neskutečně amatérsky natočený a scenáristicky slaboduchý a odkvétající dvaačtyřicátnice Ursula je paradoxně tím, co ho zachraňuje. Scéna, kdy je nahá připoutána ke kůlu v jeskyni a mladé kanibalky ji rituálně pomazávají jakousi sračkou, pokus o její znásilnění a její útěk ze zajetí, při kterém vypadá v těch svých rozevlátých hnědých šatičkách a s rozpuštěnou blond hřívou jako nějaká barbarská bojovnice (viz. plakát), to vše až v samotném závěru filmu, je jediným osvěžením v dlouhé řadě nudných záběrů na džungli a její navzájem se požírající faunu, které tvoří většinu filmu. Ano, najdeme tu kuchání zvířat a pojídání jejich i lidských vnitřností a nechybí ani kastrace, je tu vlastně úplně všechno, co dělá kanibalský film kanibalským filmem, ale je to naprosto o ničem, protože Martino je scenárista a režisér na dvě věci. Zbytečný, i když v závěru příjemně lechtivý, kanibalský šrot. ()

erl 

všechny recenze uživatele

Podepisuji se pod Kuskovo komentář. Kanibalská rychta se vším co k tomu patří! Zábavné od začátku až do konce. Spoustu napínavých scén , krásná Ursula Andress , sympaťák Cassinelli a pohodová hudba bratří Angelisů jsou největší předností tohoto zábavného dílka Sergia Martina který do toho po vzoru Deodata či Lenziho praštil a přispěl do žánru skutečnou perlou. Nechápu moc zdejší hodnocení a ignoruji debilní , český název. Já jsem naprosto spokojený... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle snímek se sice jmenuje Kanibalové 2 ( v českém překladu), ale podle mě nemá s jedničkou absolutně nic společného. Kanibalové tady vypadají jako obyčejní afroameričani s moukou na ksichtu. Samotné gore efekty skoro nulové. Jediné co stojí za vidění je hodně solidní herečka, která určitě má co divákům nabídnout,- tedy co se těla týká. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel především na Srí Lance. Velká část záběrů byla natočena v botanické zahradě v Peradeniy. (gjjm)

Reklama

Reklama