Reklama

Reklama

Sedmiletá Libby Day (Charlize Theron) jako jediná přežila brutální masakr své rodiny. Matka a sestry byly zavražděny během rituálního satanského obřadu přímo před jejíma očima. Za strašlivý zločin byl na základě Libbyina svědectví odsouzen na doživotí její bratr Ben. O 30 let později se na Libby se obrátí tajný spolek s názvem Kill Club, který prošetřuje známé zločiny. Nutí ji přezkoumat události oné noci a znovu otevřít kapitolu života, ke které se již nikdy nechtěla vracet. Na povrch vyplouvají skutečnosti, které vnášejí trhliny do jejího tehdejšího svědectví. Libby začíná pochybovat o pravdivosti věcí, které jako dítě viděla. Znovu otevírá hluboko pohřbené vzpomínky na tragickou minulost. (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (266)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $208,588Tržby Celosvetovo $3,364,780Tržby za predaj Blu-ray v USA $127,208 //počet predaných kusov 8,660Tržby za predaj DVD v USA $346,504 //počet predaných kusov 29,540║ dohromady ničím zvláštny thriller, ktorý pláva len v priemernosti a čakanie na nejaké väčšie šokujúce odhalenie sa nakoniec nekoná /55%/ ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Temné kouty je příběh o jedné rodině,vraždě a nalezení sama sebe.Libby Day zažila v sedmi letech vyvraždění svojí rodiny a přesto ,že je z vraždy zavřen její bratr co zrovna propadl satanismu,tak nic není tak jak se zdá na první pohled.Film byl pro mě zajímavý hlavně co se atmosféry týče a musím se přiznat,že jsem téměř do poslední chvíle netušil kdo onen čin udělal.Co se týče Charlize Theron týče tak skoro jako vždy je výborná a táhne celý film,ale neméně dobré jsou i vedlejší role.Taková Chloe Grace Moretz roste film od filmu.Za mě tedy celkově 75% a čtyři hvězdy. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

O autorce knižní předlohy se příznivě vyjádřil i sám King. Knihy od Gillian Flynnové mám doma. Vůbec je nepovažuju za špatné, ale tenhle film ano. S knihou si může pohrávat vaše fantazie, užijete si atmosféru, okořeníte ji napětím. Ve filmu mi to chybělo. Chvilkami se mi zdálo, že sleduju něco jiného, ale k tomu mezi knihami a filmy dochází. Člověk se neubrání porovnávání. Nicméně kniha zase není až tak moc stará. V tomto případě dávám jednoznačně přednost knize. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Minulost je plná temných zážitků. 1) Knihu jsem nečetl a tak na mě tenhle trochu těžkopádný psychologický příběh o vině, trestu a odpovědnosti za sebe i za druhé moc nezapůsobil. Ale koukat se na to dalo. 2) Mou celkovou diváckou spokojenost jistí 19letý Tye Sheridan (mladý Ben), 28letý Shannon Kook (mladý Indián Trey) i 26letý Nicholas Hoult (Lyle). 3) Komentář k zamyšlení: camomilla (nehodnotila). ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Secret in Their Eyes, Solace a teď ještě Dark Places aneb tři filmy roku 2015 které by dobře posloužili jako piloty k televizním seriálům.Tři filmy, ve kterých se sešla hvězdná Hollywoodská smetánka a jejichž ''nepředvídatelné'' scénáře by napsal i školák na prvním stupni.Každému z nich jsem ochotně nalepil 3* a jen si prostě postěžoval, že jestli nám tyhle televizní braky bude náš český distributor cpát furt do kin, tak náš národ zdegeneruje víc než z Troškových letní Babosraček.50%. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (9)

  • Stejnojmenná knižní předloha od autorky Gillian Flynn vyšla už v roce 2009 a v témže roce ji časopis Publishers Weekly označil jako Nejlepší knihu roku 2009. (Sevcik)
  • Jednu z hlavních rolí původně získala Amy Adams, ale když projekt dostal zelenou, nebyla k dispozici. Místo ní dostala roli Charlize Theron. (Cheeker)
  • Ve filmu je zmíněno datum vražd 13. 10. 1985. V knižní předloze je to ale 3. 1. 1985. (chelsea17)

Související novinky

Tim Burton chystá remake klasického sci-fi

Tim Burton chystá remake klasického sci-fi

02.02.2024

Režisér Tim Burton se v současnosti plně věnuje postprodukčním pracím na svém nejnovějším snímku Beetlejuice Beetlejuice, jenž by měl vzít světová kina útokem letos v září, nicméně ani toto pracovní… (více)

Reklama

Reklama